Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

am inteles iubu...eu am o problema ca nu am nici o indicatie pt cezariana si dr tot vrea sa ma programeze....pe motive nefondate...ca bebe e mare ca are 3 kg...deastea...dar eu nu ma las si gata...stiu ca ei ii este mai usor sa aiba programat dar nu pe pielea mea...va pupik

38+Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

am inteles iubu...eu am o problema ca nu am nici o indicatie pt cezariana si dr tot vrea sa ma programeze....pe motive nefondate...ca bebe e mare ca are 3 kg...deastea...dar eu nu ma las si gata...stiu ca ei ii este mai usor sa aiba programat dar nu pe pielea mea...va pupik

38+Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

nu are cum sa te oblige. daca insisti o sa faca asa cum vrei tu. pe mine de exemplu m-a lasat sa aleg. oricum eu am trecut prin multe in timpul sarcinii si eram prea slabita pt o nastere naturala. pana la urma am ales cezariana pentru ca imi era teribil de frica si in al doilea rand riscam sa ma apuce nasterea cand medicul era in concediu.
bineinteles ca lor le este mai comod cu cezariana programata dar daca tu vrei natural si gata, o sa accepte pana la urma

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Salutare.Eu nu am ales cezariana.La noi s-a impus,asta pentru ca mai am o nastere la activ,tot prin cezariana,acum 4 ani.Atunci am vrut sa nasc normal si dupa ce m-am chinuit pe masa de nasteri cam 8 ore,am ajuns la cezariana de urgenta.Acum daca ar fi sa o iau de la capat,as spune din start-cezariana.Fetita mea a fost si foarte mare la nastere ,a avut 4550gr,deci oricat as fi vrut eu sa o scot pe cale naturala,nu s-ar fi putut,eu fiind si foarte mica in bazin.
Draga Aradia,citind mesjela din urma ,am decoperit ce frumusete de baiat ai acasa.Sa-ti traiasca si felicitari pentru curajul de a face al doilea copil atat de repede.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia79

Pt. Aradia
Mi-ar face mare placere.Dupa cum iti spuneam,mie mi-a programat cezariana pe 14,adica in prima zi din saptamana 39.Sa sti ca si eu stau putin stresata sa nu se intimple mai devreme,tinand cont ca si eu am colul scurtat si niste contractii groaznice pe care de pe la 32 saptamani increc sa le tin in frau cu No-spa si Gynipral.La prima nastere(fetita-Mara Teodora)mi s-au rupt membranele cind am implinit 38 saptamini.Eu totusi sper sa nu fie un caz de urgenta,pt ca nici noi nu locuim in Bucuresti,ci in Ototpeni,ceva mai aproapa decat tine,dar la cum e traficul asta.....
Te pupic si aveti grija de voi.

Buna,
pe mine m-a programt pe 13 nov, adica exact peste o sap.
Initial am vrut amandoua (si eu si doctorita) pe 14... dar era ocupata cu tine, asa ca... a ramas pe 13
Imi pare asa rau ca nu pot sa nasc natural... ca era bine pt pitica daca mai statea acolo inca o saptamana... ca e cam mititica... avea 2,900 kg luni, la ecografie, dar asta este... o sa creasca ea mare si frumoasa, si desteapta

Ai grija de tine si de bebit, si sper sa ne cunoastem

http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Fetelor dar voi de ce va programati cezarienele...aveti contraindicatii sa nasteti natural sau nu vreti? Sau Dr va recomanda...cu ce motive..pls......si eu sunt intr-o situati nasoala si nu stiu ce sa fac...vreau totusi sa nasc natural

38+Leyre Alexandra

Eu am scris mai sus de ce trebuie sa fac cezariana... as vrea eu sa nasc tot natural da' nu se poate. Asa ca nu prea am cum sa risc, sa ajung cu membranele rupte la clinica si sa constat ca nu e sala libera, sau ca e doctorita in alta operatie.

Sarcina usoara celor care mai au pana nasc si mult curaj celor care urmeaza (adica si mie!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia79

Salutare.Eu nu am ales cezariana.La noi s-a impus,asta pentru ca mai am o nastere la activ,tot prin cezariana,acum 4 ani.Atunci am vrut sa nasc normal si dupa ce m-am chinuit pe masa de nasteri cam 8 ore,am ajuns la cezariana de urgenta.Acum daca ar fi sa o iau de la capat,as spune din start-cezariana.Fetita mea a fost si foarte mare la nastere ,a avut 4550gr,deci oricat as fi vrut eu sa o scot pe cale naturala,nu s-ar fi putut,eu fiind si foarte mica in bazin.
Draga Aradia,citind mesjela din urma ,am decoperit ce frumusete de baiat ai acasa.Sa-ti traiasca si felicitari pentru curajul de a face al doilea copil atat de repede.
pupici

Hai ca eu m-am pus pe raspuns la mesaje - am prins momentul ca imi doarme feciorul ca altfel... nu stateam eu la calculator. Acum e suficient de mare (peste 5 zile face 1 an!!) ca sa stie unde e butonul de la calculator si sa mi-l opreasca, de stat cu laptop-ul in brate nu se pune problema - ultima data mi-a plecat cu toateo mare parte din taste (asa am descoperit si eu ca tastele de la laptopul meu sunt "detasabile" )!
Multumesc de urari, in primul rad! Sa te bucuri si tu de fetita ta cea mare, sa fie sanatoasa si norocoasa, si de baietelul care e pe drum! Am si eu o nepotica de varsta fetitei tale, si am participat la cresterea ei de cand era micuta - adica m-am antrenat pentru ai mei.
Cu fetita a fost o intamplare... daca stau bine sa ma gandesc si cu "golanul" asta mic la fel, nu am vrut sa renunt la a doua sarcina sub nici o forma, am fost un pic trista ca la primul eco mi-au spus ca e tot baiat... dar cand am aflat ca e fetita... am fost in culmea fericirii. Stiu ca o sa fie un pic greu dar asta este... imi asum, oricum... mai voiam un bebe, nu mai avem 20 de ani nici eu nici sotul, asa ca e foarte bine cum s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Aradia,ma bucur tare mult ca ai reusit sa te programezi pt 13,si cu siguranta ne vom vedea.Cit despre greutatea fetitei,eu zic sa nu-ti faci probleme,ca oricum mai ia ceva pina atunci,si sa sti ca in general copii mai micuti iau foarte bine in greutate dupa nastere si sunt mai mancaciosi.Eu m-am chinuit cu Mara,pt ca a fost foarte mare si nu vroia deloc sa pape.Una doua eram cu ea la doctor crezind ca e bolnava,iar toti medicii i-mi spuneau sa o las in pace ca ea e mare ,are deja greutatea unui copil de 2 luni.Iti imaginezi in primele 2 luni cind o puneam la san si ea ne vroia sa pape ma apucau toate gindurile rele si imi faceam o gramada de griji si de nervi.Sper ca biatul sa nu-mi mai fie asa mare;el avea la 36 si 2 zile greutatea de 2890.Mi-as dorii sa aiba cam 3500gr,dar nu e intodeauna cum vrem noi,sanatosi sa fie la urma urmei.
Eu am fost astazi la control,si la consultul preanestezic.Doamna doctor mi-a zis ca e totul o.k. ca bebe se aude bine,si colul e inca inchis.Anestezista (Dr. Ganea)e o dulce.Tot ea mi-a anesteziat-o pe Mara anul trcut cind am operat-o de polipi,si a fost totul super O.K.Ce sa mai,ma bucur ca ajung tot pe mana dinsei.Tu ai facut consultul asta preanestezic?
Hai ca nu mai avem mult,si cu ajutorul lui Dumnezeu,iesim invingatoare si din aceasta cursa si ne vom putea tine bebeii in brate.Te pupic,si LA MULTI ANI pt piticul Mihaita,si pentru maine si pentru 11 .Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Dragele mele vin si eu victorioasa sa ma laud la voi...am fost la Dr astazi si am REUSIT!!!! O sa nasc natural! Nu stiu ce a fost cu dr astazi dar nici nu a mai pus problema de cezariana si mai mult decat ata se pare ca nu avem de gand sa venim acusic si il asteptam pe tati sa fie cu noi.

38+ Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nici eu nu7 am mai scri demult aici..nastere usoara, mamici ce va apropiati de termen, suinteti pe maini bune!!
iubu, aradia sunteti la bebe2, waaau, felicitari!!!!!!!!
mai, ce s-a intamplat cu Mendez?..cum adica culpa medicala, ce a facut?..
Ana.6602 si eu am avut streptococul B, am facut de 3 ori tratamentul, nu am scapat de el, si totusi dr. Popa a fost de parere ca pot sa nasc normal! si nu a fost nicio problema, i-au facut analize imediat bebelui, si i s-a administrat antibiotic 3 zile preventiv!nu mi s-a pus perfuzie cu antibiotic in travaliu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dragelor
Care dinte voi a nascut ultima la Medlife si cat a fost factura?
Eu ma gandeam sa renunt la testele acelea care costa aproape 4 milioane care se lucreaza nu stiu unde.. Vreau sa i se afca numai ce este obligatoriu. A optat cineva pt asa ceva?

Va pup

Mergi la inceput