Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna ziua,fetelor!
Nu am mai scris aici de f. mult timp (de cand am deschis cap.asta!) si sunt in urma cu noutatile. Am si eu o rugaminte maaaare: cine stie sa-mi spuna unde e dr. Mendez si eventual sa-mi dati nr. de tel. al dansului pe PM,va rog!!! Implinim curand un anisor si vreau sa mergem sa ne vada si sa ne spuna daca avem liber la bb2...si nu vrem alt doctor! Multumesc mult! Sarcini usoare si nasteri si mai usoare tuturor!

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

buna fetelor

merci de mesaje in legatura cu streptococul
am ajuns si la doctorita intre timp, la dna Predoi, foarte draguta. mi=a dat tratament cu antibiotic si sper sa imi treaca la urmatoarele analize sa nu mai iasa.

marysa 28 bravo pentru hotararea cu nasterea naturala, si eu tin cu dintii sa nasc natural, sa speram ca nu o sa mai fie nici o problema pana atunci

va pup, ma duc sa cumpar landou pentru bebe.

am ajuns la 36 sapt dar nu am avut timp sa schimb semnatura

va pup inca o data si nastere usoara la toate

Ana 35+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

sunt un pic suparata. am fost in cora si erau numai ciurucuri de landouri, dezmembrate si murdare sau care erau impachetate numai culori urate.

bebe al meu e pretentios inca din burta. o sa il comand pe internet am gasit unul misto la chicco, si cu fct de scaun auto.

a mai nascut cineva? sau se aproprie?

Ana 36+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Maine va naste Aradia,iar eu vineri.Vreau sa-ti urez nastere usoara,bebic de nota 10,si multa multa sanatate la amandoi.Sper sa ne intalnim vineri dupamiaza.PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia79

Maine va naste Aradia,iar eu vineri.Vreau sa-ti urez nastere usoara,bebic de nota 10,si multa multa sanatate la amandoi.Sper sa ne intalnim vineri dupamiaza.PUPICI

Daaaa... eu urmez
maine la ora 8.00 sunt la clinica. Multumesc mult de urari - de toate- ca am vazut ca mai am mesaje de la tine.
Nastere usoara si tie vineri si numai bine.
De vazut cred ca ne vedem abia sambata... ca vineri o sa fii toata ziua la terapie intensiva. Ai grija de tine.
Va pup

http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dragelor..
cine a nascut de curand? cat a fost factura finala?
ca ma pregatesc si eu pe 21 de marele eveniment..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaploae spune:

iubu77 eu am nascut pe 12 oct si am platit ceva mai mult pentru ca am optat pentru camera single, am stat si o zi in plus, si am avut si un tratament cu antibiotice si pentru mine si pentru bebe preventiv - adica total a fost 7146. Acum sa iti spun ce a fost - cezariana 4100, prelevare de sange fetal (ptr stem) - 230, teste metabolice (acelea de pe net, care ti le fac fara sa te intrebe daca vrei sau nu, cred ca sunt obligatorii) - 428, Diverse - 296, Spitalizare - 1500, Spitalizare TI - 500, Cercei - 92. Asta a fost la mine. Numai bine si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Merci de raspuns...
Da tu ai platit nasterea fara majorare.. eu intru cu 4500 ron...
dar eu am optat pentru camera dubla, celule stem nu recoltez..eu sincer m-am documentat si nu se stie nimik sigur..plus ca au un timp limitat de supravietuire , adica nu sunt pe viata..
Hmm deci testele sunt obligatorii? ca io alea facute in germania nu le-as face..daca in mod normal nu se fac...
Aradia cred ca deja e mutata in salon si cu bebe in brate..Acum mi se apropie mie timpul..mai am 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nastere usoara si sa vii sa ne spui si noua cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Iubu, nastere usoara, desi cu siguranta asa va fi. Recuperare rapida dupa ceza si bebe mancacios si necolicos.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput