Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Da cum ma pun pe picioare va scriu povestea..
Oricum abia astept intalnirea cu printesa noastra.
Fetelor care ati nascut deja..probabil va refaceti inca dar asteptam povestile voastre.

Nu stie nimeni daca acele teste sunt obligatorii,nu?

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dragelor

Unde sunteti toate? Vorbesc cam singura pe aici.. ati disparut? si aspirante noi nu mai avem?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Nastere usoara, Iubuuuuu!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

nastere usoara iubu 77

uite si niste majorete, sper sa nu fie prea tarziu

fetelor am fost marti la eco, bebe are 3063gr, o sa mai creasca pana la 3500, asa a preconizat dr. steriu mihaela, are cordonul infasurat dar larg in jurul gatului, dar doctora mea a spus ca nu e nici o problema, il monitorizeaza la nastere si vedem atunci

sper sa nu se zbenguie bebe prea mult pana atunci sa il stranga mai tare...

in rest, se tot misca cu caputul in oasele lui mami, ii mai da si niste intepaturi din cand in cand, de iesit nu da semne ca ar vrea sa iasa, desi il asteptam cu drag

va pup si nastere usoara la viitoarele mamici

Ana 37+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fetelor am si eu trei intrebari:

- citeam pe un alt forum ca dc te programezi la nastere la Medlife nu mai este afectat de eventualele cresteri de pret; este adevarat? ce inseamna sa te programezi mai ales dc nu vrei cezariana si vrei sa nasti normal?

- tot pe forumul acela am citit ca politica medlife e sa nasti cu medicul de garda
este adevarat? in cazul asta cum aflu ce medici fac garzi in mod frecvent la Medlife pe obstretica ginecologie

- de la ce saptamana este "apta" pt a naste la medlife? la receptie mi-au zis sa intreb doctorul; doctora mea (dna Mirela Popa) a spus ca ea isi ia mana dc nasc inainte de 36 de saptamani ...

multumesc anticipat pt raspunsurile voastre!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Porumbita , pot sa-ti raspund la 2 intrebari din 3 :
- politica lor nu este sa nasti cu medicul de garda, nicicum. Cel putin la mine nu a fost asa si mi s-a rupt apa la 1 noaptea. Am ajuns la clinica , m-a controlat medicul de garda si pentru ca era o urgenta mi-au chemat imediat doctorita ( Mirela Popa) care a venit in 15 minute si m-a operat la 3 dimineata.

- esti apta sa nasti acolo din saptamana 37 din cate stiu eu.

- iar cu programarea nu sunt sigura..., nu cred ca te scuteste de o eventuala marire.

Iti doresc sa ajungi la cel putin 37 de saptamani si sa nasti linistita cu dr ta. Ai incredere ca va fi totul bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Draga Porumbita, ma bag si eu in discutie, referitor la intrebarea ta "cu cine nasti". Asa-zisa politica "nasti cu medicul de garda" nu se aplica la nasterile prin cezariana, unde vine automat medicul tau, indiferent cand te apuca cheful sa nasti. Daca nasti insa natural, ma tem ca - fara a fi neaparat o regula - exemplele recente demonstreaza ca medicul care avea pacienta in observatie "nu a fost de gasit". Din fericire insa pentru exemplele respective, medicul de garda s-a dovedit a fi un Mendez, insa nu stiu daca toti ceilalti sunt la fel de competenti. Garzi fac si unii rezidenti, nu tocmai de top.
Nu vreau sa te sperii in niciun fel, sper sa nu crezi ca m-am bagat ca musca in lapte. Candva eram o prezenta mult mai activa pe acest forum, insa nasterea lui Bu-bu a schimbat multe, inclusiv timpul petrecut la calculator.
te primeste sa nasti la medlife daca ai 36 sapt, insa o prietena a mea a nascut la 35 si cateva zile fara probleme.

Mergi la inceput

Vali, trimis PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28
Draga mea, abia acum am citi mesajul tau. Intamplarea face ca m-am documentat mai mult decat ai facut-o tu, poate, in legatura cu plecarea lui mendez, pentru ca este unul dintre cei mai buni medici cu care am avut de-a face in viata mea si nu am crezut niciun moment zvonurile lansate pe seama lui. Cand am spus ca la mijloc a fost o culpa medicala nu am batut campii, insa nu am afirmat ca Mendez a fost cel vinovat de producerea ei. Nu am avut nicio intentie sa sperii vreo mamica, mai multe prietene ale mele erau pacientele lui si mi se parea normal sa se stie ca omul nu mai colaboreaza cu medlife, pentru ca fiecare sa se reorioenteze. Motivele "pur personale" de care vorbesti tu nu pot fi acceptate ca scuza oficiala cata vreme ai paciente programate pt. cezariana la 2 zile dupa ce dispari fara nicio explicatie, lasand totul si mai ales pe toti in aer.
Pierinne de ce oare dati niste informatii care nu au fundament? Mendez nu a plecat de la Medlife din cauza ´medicala...ci a fost ceva pur personal care nu are nici o legatura cu activitatea sa medicala. Asa induci mamicile in eroare si se creeaza o intreaga poveste care nu este deloc adevarata.

37+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc de raspunsuri; intre timp am decis sa renunt la Medlife si nu mai vreau in viata mea sa aud de mirela popa

ieri am avut o ff usoara sangerar si evident fiind in sapt 30 si un pic si fiind prima data cand s-a intamplat am sunat-o sa ii spun si sa o intreb dc e cazul sa ma panichez sa ma duc la camera de garda sau nu;

mi-a zis sa nu o mai sun in timpul iber ca ne conversam degeaba la telefon si dc sunt ingrijorata sa ma duc la camera de garda; asta im cdt in care merg la ea de la 7 saptamani si nu am sunat-o in timpul liber decat de 4 ori (intradevar ieri si inca o data s-au nimerti in wk, dar la ore super decente) si sunt la prima nastere (deci experienta 0);
ca sa nu mai spun ca acum 2 sapt cand bebe care e mai maricel s-a intors am avut ceva dureri si contractii, am trecut pe gynipral (no spa si utrogestan luam deja) si a refuzat sa faca un tuseu vaginal, a zis ca dc vreau sa vad cume colul sa fac ecografie... si pt ca eram speriata am facut... miercurea trecuta cand m-am dus cu ecografia la ea a zis ca am facut o porcarie de ecografie pt ca tr sa fie intrvaginala ca sa se vada colul.. (la cea facuta se vedea ca e inchis dar nu se putea masura lungime aca era bb cumva pozitionat si nu permitea masuratoarea);

ieri am fost pana la urma la camera de garda si doc. (alin burlacu) care era pe tura mi-a facut tuseu vaginal, a zis ca e colul lung, inchis ca e totul ok si ca sa sta linistita.. ei ii era oare greu sa imi zica o vorba buna sau miercuri sa imi fi facut tueseu si sa ma linisteasca ca e totul in regula? in loc de asta mi-a zis ca dc nasc pana in 36 de sapt e raspunderea mea si ca ea isi ia mana... (asta pt ca i-am zis ca ma simt f bine in afara de faptul ca se intareste burta seara)

asa ca nu mai vreau sa aud de nici o mirela popa si nu numai ca nu o voi mai recomanda niciodata dar am sa spun tuturor ca la cursul de psihologia si relatia cu pacientul a picat cu BRIO

Mergi la inceput