Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Draga Porumbita, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Plecarea lui Mendez a lasat multe in urma, in primul rand colegii lui sunt supraaglomerati. Mendez a avut un nr. record de paciente care au trebuit redistribuite intre cei care au ramas, se pare ca acestia nu mai fac fata stresului cauzat de numarul suplimentar de mamici.
Purtarea Mirelei este nedemna de un profesionist. Sper sa gasesti cat mai repede o alternativa convenabila pentru tina, imi imaginez ca esti foarte suparata acum. Iti urez toate cele bune si iti tin pumnii sa fie totul bine. Daca te pot ajuta cu ceva, anunta-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor, am frunzarit pe aici si am mai aflat una alta, eu am nascut in feb anul acesta cu dr Mendez si daca vreti sa stiti cum a decurs la noi nasterea, naturala cu epidurala, am scris aici povestea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127461

Eu la vremea respectiva eram foarte curioasa daca pe bune se naste natural la medlife, pt ca eu asa doream insa vedeam ca cezarienele erau la ordinea zilei.
Imi pare rau Porumbita de experienta ta. Nu te mai supara, ca sa nu simta bebeul tau, gandeste pozitiv si intinde-ti antenele, vei gasi curand un doctor empatic cu care sa colaborezi bine si sa te asiste.

Nastere usoara urez viitoarelor mamici de aici, totul va fi bine, veti vedea! Mult curaj ca va va fi rasplatit inmiit, parol!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc mult

imi prind tare bine incurajarile voastre si ma rog la DD sa fie in regula.

mirela popa imi zice de pe la 26-27 de sapt ca pot naste prematur (desi am avut sporadic cateva contactii nedureroase si atat) ca intarirea burtii duce la scurtarea colului, asta in cdt in care ea nu a verificat niciodata colul, n ustia dc e sau nu inchis etc si ecografia pe care am facut-o la sanador ca nu mai putam suporta stresul a zis ca e o prostie pt ca desi arata col inchis nu era masurat din motive de bb coborat jos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce ciudat! Pe mine ma verifica Mirela Popa foarte atent de fiecare data, nu rata nici-un detaliu, de la cantarit, masurat tensiunea, control la col, ascultat inima lui bebe..., dar de fiecare data. Imi pare rau ca nu a fost asa si la tine... Pentru mine a fost medicul ideal , am avut incredere deplina in ea si nu m-a dezamagit niciodata. Si a venit la 2 dimineata sa nasc intr-o zi de duminica.

Succes sa-ti gasesti un medic atent la detalii si in care sa ai incredere.

Nastere usoara si bebe sanatos.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Salutare fetelor.Am revenit printre voi,dar de data aceasta ca mamica de Vlad Andrei.Am nascut pe 14 noiembrie asa cum eram programata,cu dr Popa Mirela.Legat de aceasta doctorita ,sunt de aceeasi parere cu Porumbita.Am trecut si eu prin ce trece ea,si sunt totoal de acord cu ea ca la capitolul relatie doctor pacient lasa mult de dorit.Personal,consider ca medicul cu care urmeaza sa nasti,trebuie sa fie foarte dragut,amabil,sa-ti dea incredere ca esti pe maini bune,ceea ce nu a fost Dr Mirela Popa pentru mine.Toata lumea o lauda dar mie personal mi-a lasat un ,,gust amar''.Foarte seaca,foarte rece ,ca sa nu spun foarte acra.Dupa ce am nascut,a venit o data la mine a doua zi si inca o data inainte sa ma externez,si de fiecare data cu aceeasi atitudine distanta si rece.Nu stiu de ce si nu vreau sa cred ca ar fi avut pretentii la ceva pe linga costurile pe care la impune Medlife-ul.
Acum ar trebui sa merg la control la 3 si la 6 saptamani,dar bineanteles ca la ea nu gasesti nici un loc liber,iar casa stau pe la usa sa astept sa ma bage si pe mine in seama,mi se pare o intreaga aventura tinand cont ca eu il alaptez la cerere pe bebel si nu am timp de piaredut.Din acest motiv ma bate un gand sa merg la alt medic sa ma vada.Ea,si cind eram in saptamana 38 m-a lasat sa astept o ora si jumatate motivand ca e in urma cu programarile.
Dar sa va zic cate ceva depre cum adecurs operatia.Eram programata la 11 si am intrat in operatie abia la 12:45.Totul a decurs normal,iar la 13:10 s-a nascut Vlad,un voinicel de 4630gr,si 55cm.A urlat cit a putut de tare,l-am pupacit si apoi el a fost dus sus la acvariu la neonato,iar eu dupa ce m=au cusut am intrat la terapie intensiva .A doua zi dis de dimineata ,m-am dat jos din pat si fuga la bebel.Am incercat sa ma misc cat mai mult si se pare ca m-a ajutat foarte mult.Acum dupa 10 zile ma simt minunat,m-am refacut foarte repede .Dupa nastere am dat jos de la 72 la 58 kg.
Bebelu meu este foarte cuminte.,daca e mancat schimbat,doarme dus.Am timp si de diverse treburi prin casa.Va doresc la toate copii asa cuminti ca al meu.
Ma opresc aici cu speranta ca nu v-am plictisit prea tare.Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Iulia, felicitari pentru Vlad-Andrei. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa creasca mare. Oricum, dupa greutatea si inaltimea de la nastere, promite sa fie ditamai flacaul.
Cat despre doctorita, nu iti face griji, gasesti tu alt medic pentru control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Buna fetelor! Nu am mai scris demult pentru ca Bubu imi solicita toata atentia acum:).
Am citit problemele mamicilor de pe aici, mai ales legate de Mirela Popa. Eu am nascut cu dr. Mendez, si nu am nimic de reprosat. Chiar regret ca nu mai e la Medlife. Am fost insa la controlul de 3 luni la dr. Deliana Predoi, sotia dnului dr Predoi. A fost super, foarte calda si comunicativa; umana, as putea spune:) Chiar v-o recomand cu caldura!
Sper sa nu mai aveti probleme cu medicii si sa va bucurati pe deplin de bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Va invit la cap.13

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaploae spune:

Porumbita, eu ti-o pot recomanda cu caldura pe doamna doctor Ples Liana - de la Medlife Unirea. Este si medic ginecolog dar si ecografist. Pe mine m-a supravegheat pe toata perioada sarcinii - am mers lunar la eco si la vreo 3 controale la gineco, pentru ca multe lucruri cum ar fi analize, tratament, retete, recomandari si sfaturi etc le discutam in ziua programarii la eco. Pot sa iti spun ca este o adevarata doamna, nu este deloc afacerista (adica pusa pe castig) iar la nastere s-a purtat super. de nota 10. Partea proasta este daca vrei sa te programezi la dansa, cei de la programari/receptie or sa iti zica ca de abia peste 1 luna sau 2 au locuri libere, dar eu te sfatuiesc sa mergi intr-o vineri dupa-masa dupa ora 3 la Medlife Unirea, fara nici o programare si rogi asistentul sa ii spuna dnei doctor ca nu ai programare, dar vrei sa intrii la dansa. Desi la programari e full, sa stii ca uneori este chiar liber, pentru ca fie merge repede, fie mai si renunta cineva la programare. Si nu sta stresara cu Medlife-ul pentru nastere, daca te apuca inainte de 36 de sapt, poti naste cu doamna doctor la Maternitatea Bucur (care a fost recent renovata) care nu este atat de restrictiva privind varsta sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Citind parerile despre Medlife mi se pare ca in Romania nici in clinici private nu ai parte de un tratament cum se cuvine ,de o buna comunicare si respect.
Este inctredibil cum inteleg unii medici sa se comporte cu pacientii !

Mergi la inceput