Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Pierinne de ce oare dati niste informatii care nu au fundament? Mendez nu a plecat de la Medlife din cauza ´medicala...ci a fost ceva pur personal care nu are nici o legatura cu activitatea sa medicala. Asa induci mamicile in eroare si se creeaza o intreaga poveste care nu este deloc adevarata.

37+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aveti idee dc dna dr Mirela Popa s-a intors din concediu?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

bnna fetelor

iubu 77 merci frumos de opinii despre dr. Predoi Deliana, deabia astept sa o cunosc joi si sper sa fie totul ok si sa nasc cu ea.

apropo de mendez, care a fost si doctorul meu, si eu sunt curioasa care este varianta adevarata cu demisia, din motive personale sau medicale. Eu ultima data cand am fost la el, pe 18 oct, avea mana bandajata, atata stiu.

Pot sa va spun ca de cateva sapt numai ghinioane am. Pana acum am avut o sarcina super, nimic important de plans de bebe al meu, insa de la aflarea vestii cu mendez numai ghinioane. la o sapt m-am capatat cu o frumusete de candidoza de ma ustura de nu mai stiam de mine. Programare la viitoarea doctora nici pomeneala, cu programul de la medlife, pe mendez ce sa il mai sun ca nu avea rost, m-am dus la alta doctorita, nimic de comentat, mi-a dat tratament cu ovule, ginozol, o sapt,acum mi-a trecut. In schimb alta belea, la analiza secretiei mi-a iesit streptococul B, afurisit sa fie. Ca pana acum nu putea sa iasa, a iesit asa pe ultima suta de metrii ca sa imi fac eu griji si probleme.

sa speram ca bebe e cuminte in continuare si nu vrea sa iasa in curand ca mai are 5 sapt si sa o lase si pe mami sa faca tratament pentru streptococ sa fie totul ok. Si nu mai am rabdare pana joi, cand ma intalnesc cu dna Predoi, ca iar la alt doctor nu mai are rost sa ma duc intr-un interval asa de scurt.

Asa ca numai belele pe ultima suta de metrii. Am citit aici pe forum ca au fost mai multe fete carora la fel au avut streptococul asta afurisit. Ce tratamente ati avut? ati scapat de el pana la nastere? si cum e cu perfuziile alea cu antibiotic, mi-e tare teama in ce mod il afecteaza pe bebe la nastere?

multumesc anticipat pentru raspunsuri

multa bafta si nastere usoara!

Ana 35+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Salutare tuturor.Si eu sunt o burtica de 37+,fosta pacienta a Dr-lui Mendez ,despre care am anumai cuvinte de lauda si pareri de rau pt ceea ce s-a intamplat.Acum sunt pacienta doamnei Dr Popa Mirela,cu care voi naste prin cezariana pe data de 14 noiembrie.Din cite am calculat eu se pare ca in aceea perioada va naste si Aradia,tot cu doctorita Popa.Mi-ar face placere sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine.Si eu mai am o fetita de 4 ani si jumatate,care abia asteapta sa vina pe lume fratiorul ei.Eu va doresc tuturor sarcina fara probleme si nastere usoara.Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

aveti idee dc dna dr Mirela Popa s-a intors din concediu?

merci

Buna,
s-a intors... am vorbit cu ea la telefon si a zis ca de maine este... ca maine avem intalnire sa stabilim cezariana

http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia79

Salutare tuturor.Si eu sunt o burtica de 37+,fosta pacienta a Dr-lui Mendez ,despre care am anumai cuvinte de lauda si pareri de rau pt ceea ce s-a intamplat.Acum sunt pacienta doamnei Dr Popa Mirela,cu care voi naste prin cezariana pe data de 14 noiembrie.Din cite am calculat eu se pare ca in aceea perioada va naste si Aradia,tot cu doctorita Popa.Mi-ar face placere sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine.Si eu mai am o fetita de 4 ani si jumatate,care abia asteapta sa vina pe lume fratiorul ei.Eu va doresc tuturor sarcina fara probleme si nastere usoara.Va pupic

Buna,
exact la asta ma gandeam si eu... sa ii sugerez doamnei doctor sa ma opereze pe 14-15 nov... data nasterii la mine ar fi 22 nov... dna. doctor spunea ceva de 16-17 nov sa programam cezariana, dar mi-e tare teama sa nu se declanseze nasterea mai devreme, ca sunt ceva probleme, am colul foarte scurt si pana ajung eu... ca locuiesc la 60 km de Bucuresti pana la intrarea in Bucuresti fac 45 de min cu masina, si daca prind ora de varf de la intrare pana la clinica pot sa fac si 2 ore - daca nasteam tot normal nu aveam nici o spaima, dar asa...
Data trecuta am avut noroc... era sambata seara, dupa ora 23...

Daca se intampla sa ne "taie" in aceesi zi pe amandoua, sau la o zi doua diferenta te caut sa ne cunoastem

http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Pt. Aradia
Mi-ar face mare placere.Dupa cum iti spuneam,mie mi-a programat cezariana pe 14,adica in prima zi din saptamana 39.Sa sti ca si eu stau putin stresata sa nu se intimple mai devreme,tinand cont ca si eu am colul scurtat si niste contractii groaznice pe care de pe la 32 saptamani increc sa le tin in frau cu No-spa si Gynipral.La prima nastere(fetita-Mara Teodora)mi s-au rupt membranele cind am implinit 38 saptamini.Eu totusi sper sa nu fie un caz de urgenta,pt ca nici noi nu locuim in Bucuresti,ci in Ototpeni,ceva mai aproapa decat tine,dar la cum e traficul asta.....
Te pupic si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ana.6602, eu am avut streptococ la inceputul sarcinii. am facut atunci tratament cu antibiotic. a disparut si pana la sfarsit am mai repetat de cateva ori analizele si nu mai era prezent

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Fetelor dar voi de ce va programati cezarienele...aveti contraindicatii sa nasteti natural sau nu vreti? Sau Dr va recomanda...cu ce motive..pls......si eu sunt intr-o situati nasoala si nu stiu ce sa fac...vreau totusi sa nasc natural

38+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu mi-am programat-o pt ca stiam de la inceput ca fac ceza.
Am un copil de 2 ani, nascut tot prin cezariana si atunci se impune tot cezariana.
Oricum o programez eu.. dar daca bebe vrea sa vina mai devreme vine.
Eu am programare pe 21 noiembrie...

Pup burticile

Mergi la inceput