Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_P spune:

Salut!

Stie cineva la ce clinica e Mendez acuma? Ca eu tb sa merg la controlul de sase saptamani de dupa ceza, si nu vreau sa merg la alt medic. Si mi-e oarecum sa-l sun pe Mendez, ca cred ca are o gramada pe cap acuma, numai telefoanele mele nu-i ajung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Cum sa nu il suni? Suna-l! Iti va raspunde sigur, mai stiu pe cineva care l-a sunat si au stat chiar "la taclale" Trebuie tot el sa te vada din moment ce el te-a operat.
Tare curioasa sunt unde se muta... Si eu cred ca o sa ma mai duc la dansul, eu am fost foarte multumita de cum s-a purtat si mai ales la nastere a venit si a stat cu mine o zi intreaga (am nascut natural) in conditiile in care in dimineata aia tocmai iesise din garda... Nu stiu cati doctori in toata Romania, chiar si intr-un spital privat ar mai face asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Alina, sa stii ca tia-m trimis mail cu site-ul de unde am cumparat eu Infacol. Sper sa-l fi primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Da eu cred ca si doctorita mea Mirela Popa ar face acest lucru.. Io am nascut acum 2 ani cu ea la municipal si a venit in fiecare zi pe la mine.. a fost o draguta...Iar acum ca voi naste la Medlife va fi si mai bine..
Am inteles ca si Deliana Predoi tot de la ei este foarte ok si cu mare grija de paciente..
Aseara am crezut ca nasc si ma apucase disperarea ca nu am inca 37 saptamani..dar am scapat.Va pup pe toate.

Cine urmeaza sau a mai nascut cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaploae spune:

miki_bubu te rog mult de tot sa imi mai trimiti inca o data adresa de unde ai comandat INFACOL, pentru ca din pacate nu am primit inca nimic. Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Da eu cred ca si doctorita mea Mirela Popa ar face acest lucru.. Io am nascut acum 2 ani cu ea la municipal si a venit in fiecare zi pe la mine.. a fost o draguta...Iar acum ca voi naste la Medlife va fi si mai bine..
Am inteles ca si Deliana Predoi tot de la ei este foarte ok si cu mare grija de paciente..
Aseara am crezut ca nasc si ma apucase disperarea ca nu am inca 37 saptamani..dar am scapat.Va pup pe toate.

Cine urmeaza sau a mai nascut cineva?

Si eu tot la Mirela Popa sunt - se pare ca ar trebui sa nastem cam in aceeasi perioada... numai ca mie, din pacate, de data asta o sa mi se faca cezariana
Eu am nascut cu Mirela Popa acum un an, pe 11 nov, la Medlife si a fost foarte bine! Desi am ajuns la clinica sambata seara la ora 23.50,la 5 min dupa mine a venit si doctorita. Am nascut natural la 3.47, iar la 7 dimineata cine imi datea trezirea?! Mirela Popa - sa vada daca sunt bine. Si a mai venit si dupa-amiaza sa ma vada Si nu era de garda! Deci, suntem pe maini bune!!
Asa ca, ai grija de tine si de bebe din buritca sa mai aiba un pic de rabdare ca mai avem putin

Flori, lui Mihai Lucian (11 luni si 18 zile) si cu fetita 36+

http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ceau Aradia

Eu ar trebui sa nasc in jur de 20 noiembrie..
Am acum 35 saptamani si 5 zile... Abia astept sa implinesc 36 ca sa trec in 37 sa scap de stres..
Da suntem pe maini bune acolo iar Mirela Popa o draguta..da ce curajoasa esti..ai nasteri la interval de 1 an...
Poate nastem in acelasi timp si ne vedem pe acolo... Si eu fac tot cezariana..acum sa vedem cat vrea si bebita sa stea acolo..

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Pentru alina si pentru alte mamici care mai vor infacol, eu l-am luat de pe urmatorul site: www.pharmacy2u.co.uk. Sper sa nu fie considerata publicitate si sa nu apara mesajul...pentru ca aceste picaturi chiar ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

buna,

Cred ca alinaploae are dreptate asa am patit si eu cu acea consultatie gratuita care trebuia sa fie la domiciliu. Ei bine nu a fost la domiciliu. M-au sunat de la receptie si mi-au zis sa-mi fac programare intr-o zi din prima luna a copilului de la orele 9,30-10.
Si fetelor mare atentie la factura! Eu era sa fiu taxata pt camera single desi nu am vrut single. Si mi-au taxat tot felul de medicatii care mi-au fost facute la TI fara sa cer sau sa-mi fi facut ceva special.
Oricum e o diferenta de la cer la pamant fata de spitalele de stat.
Personalul de la gineco e super OK. Si doamnele de la neonato sunt ok dar sunt ca toate asistentele de la neonato care cred ca toate mamele sunt niste natange si numai ele stiu ce-i ala un bebe. Se vede ca au lucrat inainte tot la stat. Mi-a placut de Dr. Raluca Ghinea mi se pare foarte buna si-ti explica tot ce vrei sa stii. Personalul de la TI mie mi s-a parut de groaza: total diferit fata de restul personalului lipsite de empatie si foarte repezite.(unele).

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Buna dimineata, mamici! Nu am mai postat de asa de mult timp de acest forum, incat nici nu va mai cunosc. In fine, am citit discutiile despre dr. Menmdez. Nu si-a dat demisia chiar de buna voie, a fost o culpa medicala la mijloc si a cam fost nevoit sa plece. Eu am fost pacienta lui si am fost multumita, vreau sa merg in continuare la consultatii la el, imediat ce o sa-i dau de urma.
Mamicile care urmeaza sa nasteti, mult noroc si nastere usoara! Aveti grija sa fiti tratate asa cum meritati!

Mergi la inceput