Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 15
alinaploae spune:
RUGAMINTE MARE privind procurarea de INFACOL de pe internet!
Daca a cumparat cineva INFACOL prin comanda online va rog sa imi trimiteti si mie adresa, pentru ca as vrea si eu sa cumpar.
Multumesc mult de tot!
Oaanna spune:
Maryb nu ne povestesti si noua cum a fost nasterea? Ca esti printre putinele care a nascut natural..
Oana 38s
Anandrei spune:
Buna seara! Am revenit. Vali, ma mai tii minte? Vad ca sunt multe fete noi p-aici. Foarte frumos! Sa va dea Dumnezeu bebei frumosi, sanatosi ,cuminti si papaciosi!
As avea si o intrebare: vreau sa-mi fac o programare la dr Popa; dupa cat timp te mai programeaza? Adica dureaza tot 2-3 saptamani? ca ultima oara asa a fost.
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Foxxy spune:
Buna dimineata tuturor mamicilor!
Stie cineva de ce nu mai lucreaza dr Mendez la Medlife? Eu sunt insarcinata in sapt 36, trebuia sa nasc cu dansul si chiar azi dimineata am aflat ca dnul doctor nu mai are consultatii aici.
Mai sunt si alte gravidutze in situatia mea ? Ce facem ?
Oaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Foxxy Buna dimineata tuturor mamicilor! Stie cineva de ce nu mai lucreaza dr Mendez la Medlife? Eu sunt insarcinata in sapt 36, trebuia sa nasc cu dansul si chiar azi dimineata am aflat ca dnul doctor nu mai are consultatii aici. Mai sunt si alte gravidutze in situatia mea ? Ce facem ? |
Da, eu sunt in aceeasi situatie. L-am sunat si din ce mi-a zis si-a dat demisia si momentan nu mai lucreaza nicaieri..
Si stai linistita ca eu am 38 s + 4 zile (adica chiar nu mai am mult).
Mi s-a zis ca daca e sa ma apuce o sa nasc cu cine e de garda..
HALAL SPITAL!
O sa revin probabil cu mai multe detalii..cand o sa am..
Oricum asa ceva numai in romania se poate..
clauclau spune:
Oauuu fetelor ce situatie nasoala cu Mendez! Stiu ca el colabora cu Mirela Popa, poate va preia ea. Si chiar daca e vorba de doctorul de garda, nu va speriati, sunt numai medici buni acolo! Si pe mine m-a preluat doctorul de garda caci mi s-a rupt apa la 2 noaptea si a fost super, super dragut! A venit si dr mea, Mirela Popa si m-a operat cu doctorul de garda.
Nasteri usoare va urez si bebei sanatosi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Porumbita spune:
e naspa situatia dar totusi dc omu' vrea sa isi schimbe jobul nu prea ai ce sa faci...
Ana.6602 spune:
buna fetelor
si eu am primit vestea soc chiar acum 10 min, sunt insarcinata in 33 sapt si chiar ca nu ma asteptam la asa ceva....eu mi-am ales alt doctor pe dna dr. Predoi Delia sau Daniela nu am retinut sigur....si am avut noroc sa mai gasesc loc liber la programari...mi le-am facut pe toate pana la nastere.....
super naspa...ce pot sa zic, eu nici nu o sa il sun pe doctor sa il intreb de ce, ca oricum eu l-am ales pentru clinica nu pentru numele lui....adica am incredere ca sunt acolo numai dr buni si voi fi tratata super ok de orice dr.....dar totusi astept incurajari si opinii despre dna dr...sigur am mai auzit de dansa prin primele capitole dar nu mai am rabdare sa caut............asa ca daca sunteti paciente la dansa...astept pareri
va multumesc anticipat..
si celorlalte fete in situatia mea.....nastere usoara si copii sanatosi ca....trebuie cineva sa ne ajute, din spital, ca dupa atatea luni de cotizatii si analize...........ar fi rusine..
noapte buna tuturor
Ana 33+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08
iubu77 spune:
Buna
Eu am auzit despre Deliana Predoi numai de bine.. Stiu ca este sotia lui Silviu Predoi si este o doctorita ff buna. De caurand a devenit si dansa mama, anul acesta daca nu ma insel..
Eu zic ca esti pe maini sigure.