Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 14
alinaploae spune:
Eu am avut rezrva Single, ce a fost super ok, deoarece cat am stat la TI o doamna langa mine sforia si abia abia am adormit si cu Xanax, ca asta ne-au dat nopatea sa putem dormi.
Pe salon pot spune ca partea de Gineco a fost super ok, atat asistentele cat si doamnele doctor de garda au fost super ok. De asemenea, si doamna mea doctor a venit in fiecare dimineata sa ma vada cum sunt si cum ma simt. Pot spune ca a doua zi dupa operatie, uterul s-a retractat complet.
alinaploae spune:
Acum, partea de neonatologie... hmmm ... aici am mai multe comentarii negative, care sper sa nu va influenteze prea mult in alegerea Medlifeului ca loc pentru viitoarea nastere.
In primul rand cam o treime din personalul de la neonato, ma refer la asistente, sunt cam lipsite de profesionalism. Spun asta pentru ca bebita mea s-a nascut cu o bosa (un fel de cucui) datorita pozitiei de la nastere... fapt ce a deranjat-o cand am vrut sa o pun sa suga si la sanul drept. Mentionez ca a doua zi dupa operatie am avut-o la alaptat colostru iar a treia zi am alaptat-o singura... spun singura, pentru ca, dimineata dupa ce am sunat la neonatologie sa ma ajute cu fetita ca vreau sa alaptez, mi s-a dat un raspuns...descurcati-va singura!!!
Nu pot sa va spun, ce dureri am avut cand am luat-o singura din 'patut', mi-era si frica cum sa o tin, in fine, am trecut peste. Toate bune si frumoase, a supt de la sanul stang 20 de min si a adormit satula. Dupa vreo 3 ore, am incercat sa repet figura cu sanul drept si nimic, bebita plangea de mama focului.
Noroc cu mama, care e medic de familie si a venit la mine si a observat BOSA, de care mentionez ca personalul de la neonato nu ne-a mentionat nimic....
Ideea este ca pe ea o durea pozitia de alaptat in brate cu caputul sprijinit de bratul meu, am sunat la asistente, asistentele mi-au zis ceva de genul ... o tineti bine doamna... ce noi sa va invatam cum sa o tineti, Dvs nu v-ati jucat cu papusi cand erati mica...si felde fel de remarci, care sincer, nu cred ca isi aveau locul intr-un spital unde platesti FIECARE serviciu...
alinaploae spune:
In fine, cand am vazut ca asistentele sunt asa cum sunt, am cerut direct sa vina doamna doctor POPA MIRELA, care nu spun cum a chinut-o pe fetita cu impins capul , si alte miscari ffffffff brutale , sa ii inchida gura, ca mie lapte imi curgea de la sine nici nu trebuia sa faca vreun mic efort... si la un moment dat zice...ei pai e clar ca e elnesa ca s-a invatat cu biberon... CUM POTI SA SPUI ASA CEVA, cand eu ii dadusem sa suga in urma cu 3 ore de la san, normal si nu refuzase nimic... anyway, m-am muls ... 60 de ml de lapte si le-am dat sa ii dea ele... macar sa fie laptic de la mine. Ca mai apoi doamna doctor sa spuna ca de la caput era, ca o deranja, Etc... eu ii spusesem de dim, ca o deranjeaza pozitia, si cred ca e de la cap, dar ea , nu ca nu e, etc... deci nota 2 la profesionalism si modalitatea de rezolva o astfel de probelma. Nu va spun ca doamna asistenta, care imi facuse remarca cu papusile a venit mai apoi sa incerce ea...si timpd e 45 de min a stat aplecata pe pat si nimic... imi venea sa ii spun...dar Dvs nu v-ati jucat cu papusi cand erati mica???
alinaploae spune:
In fine, in urmatoarea zi urma sa ma externez, dar am zis ca nu plec de acolo pana nu stiu ce are fetita. A doua zi de dimineata, am cerut sa imi fie adusa la prima ora cum se trezeste, si m-am asezat pe scaun in sezut, de asemenea mentionez ca abia stateam, si am pus-o la piept. De data asta am avut succes TOT singura!!! Oricum le comunicasem ca mai stau inca o zi, tocmai din pricina asta, si a venit dna doctor neonatolg tocmai cand bebita sugea singurica in bratele mele. Si zice...eeeeee....ieri era sacaita...ce sa iti spun. Oricum, nu prea mi-au placut aceste faze....sitoate acestea denota lipsa de profesionalism. Nu pot sa va spun, ca doamna care a nascut in ziua cu mine, bebele ei avea 12000 de leucocite si tot vroiau sa o trimita acasa. Si cand i-am spus eu sotului ei, ca mai stau doar din pricina bosei (ei nespunandu-mi nimic), au preferat sa ramana si ei in continuare. Desi, mentionez ca nu conteaza ce probeleme ai, dupa 3 zile ei te pot trimite acasa, si sa faci tu ce stii in continuare.
alinaploae spune:
Sincer, din cate mi-am dat eu seama, la Medlife e OK, dra sa nu ai nici o probleme, Doamne fereste, mai serioasa cu bebele, pentru ca nu prea ai nici o sansa acolo...sincer.
Aici e ok sa nasti, si toate sa fie bine, ma refer analize... iar bebele sa fie la termen si sa nu ai nevoie de alte interventii, ca nu cred ca bebele are vreo sansa, in cazul unei probleme serioase.
alinaploae spune:
Sincer, din cate mi-am dat eu seama, la Medlife e OK, dra sa nu ai nici o probleme, Doamne fereste, mai serioasa cu bebele, pentru ca nu prea ai nici o sansa acolo...sincer.
Aici e ok sa nasti, si toate sa fie bine, ma refer analize... iar bebele sa fie la termen si sa nu ai nevoie de alte interventii, ca nu cred ca bebele are vreo sansa, in cazul unei probleme serioase.
alinaploae spune:
alinaploae spune:
Acum, sa va clarific, nelamuririle cu acea consultatie gratuita!!! Eu, inainte de plecare, am primit de la medicul neonatolog de garda, doamna doctor GHINEA, care este super OK, de nota 10!!! materialele, fisa de externare si un cartonas pe care se mentioneaza: incepand cu data de 10 iunie 2008, Medlife ofera o consultatie gratuita in prima luna de nastere. Conultatia va fi realizatata de dna Mihaela Marcu Cristescu sau doamna Miruna Goergescu de L pana V intre orele 09:30-10:00 la cab de pediatrie cu programare in prealabil.
Noi am intrebat oricum dinainte la receptie de vizita la domiciliu, ca asa stiam si eu de pe acest forum, dar IATA ca se mai reduc din servicii, dar pretul ramana la fel.
alinaploae spune:
Acum, sa va clarific, nelamuririle cu acea consultatie gratuita!!! Eu, inainte de plecare, am primit de la medicul neonatolog de garda, doamna doctor GHINEA, care este super OK, de nota 10!!! materialele, fisa de externare si un cartonas pe care se mentioneaza: incepand cu data de 10 iunie 2008, Medlife ofera o consultatie gratuita in prima luna de nastere. Conultatia va fi realizatata de dna Mihaela Marcu Cristescu sau doamna Miruna Goergescu de L pana V intre orele 09:30-10:00 la cab de pediatrie cu programare in prealabil.
Noi am intrebat oricum dinainte la receptie de vizita la domiciliu, ca asa stiam si eu de pe acest forum, dar IATA ca se mai reduc din servicii, dar pretul ramana la fel.
alinaploae spune: