Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Alina sa-ti traiasca puiutza.In ceea ce priveste regularitatea cu care tr. sa mergi la consultatii, mai bine o ntrebi pe dr. Popa cum e cel mai bine.

Fetelor,
am si eu o intrebare la voi, pentru ca nu stiu cum sa procedez:

Voi aveti nr. de mobil al dr. Popa Mirela? Mie imi este jena sa il cer, dar nu stiu cum sa fac, pentru ca sunt situatii urgente prin care treci cand ea nu are program la clinica si atunci cum procedam???

22+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cadia, eu am nr de telefon al dr Popa, ti-l trimit pe PM imediat.

Editez ca am trecut in loc de Cadia, Clara..., acum am vazut ca e numele fetitei tale.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Cadia, eu am nr de telefon al dr Popa, ti-l trimit pe PM imediat.

Editez ca am trecut in loc de Cadia, Clara..., acum am vazut ca e numele fetitei tale.

POZE

POVESTEA NASTERII

MULTUMESC MUULT DE TOT

23+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Are cineva saptamana viitoare (20-22 oct) vreo programare la eco de care nu mai are nevoie? Am nevoie urgenta si nu mai am loc..

Oana 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ziua buna
sunt si eu proaspata mamica de Vladut, nascut la Medlife cu Mirela Popa
deocamdata ne luptam cu colicile, asa ca nu prea am timp de scris, dar am nevoie de un raspuns de la voi, daca se poate
noi avem si abonament la clinica, si stiu ca am tot vazut scris aici pe forum (nu mai stiu exact unde) ca vin de la Medlife acasa sa vada mogaldeata
intrebarea era, cine vine ? (de la spital sau clinica?) si care e procedura, tre sa sun eu undeva sa fac programare sau cum?
multumesc

36+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Citat:
citat din mesajul lui zambetmic

ziua buna
sunt si eu proaspata mamica de Vladut, nascut la Medlife cu Mirela Popa
deocamdata ne luptam cu colicile, asa ca nu prea am timp de scris, dar am nevoie de un raspuns de la voi, daca se poate
noi avem si abonament la clinica, si stiu ca am tot vazut scris aici pe forum (nu mai stiu exact unde) ca vin de la Medlife acasa sa vada mogaldeata
intrebarea era, cine vine ? (de la spital sau clinica?) si care e procedura, tre sa sun eu undeva sa fac programare sau cum?
multumesc

36+ cu Vladut

Sa-ti traiasca puitul!!! Felicitari! Nu stiu cum sta treaba cu abonamentul, insa exista o vizita gratuita a unui pediatru pt fiecare bebe nascut la Medlife, in prima luna de viata. Pe mine m-a sunat dr si am stabilit cind sa vina acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zambetmic, da, o sa te sune de la spital si o sa vina cineva acasa in primele 15 zile pentru un control sumar.
Felicitari pentru bebe si sa fie sanatos.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisanti spune:

buna

citind capitolul asta al subiectului, vin si eu cu o intrebare - la medlife se poate naste numai cu dr mendez sau dr popa? sunand sa imi fac programare la dr popa am avut neplacuta surpriza sa mi se spuna ca se fac programarile cu 2 luni inainte, si sincer as vrea un medic care sa nu fie atat de ocupat (stiu ca asta presupune ca e si medic bun)

a mai nascut cineva si cu alt medic decat cei doi? si ce parere are?

multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaploae spune:

Buna fetele!

Sunt si eu o proaspata mamica tot la Medlife. Am nascut duminica pe 12.10 o fetita frumoasa si grasuta... cu doamna doctor Ples Liana , doctorita mea de la Medlife Unirea si doamna doctor Mirela Popa. Ce pot spune este ca doamnele doctor au fost de nota 10. In schimb la anestezie, nu pot spune ca pot fi asa de multumita, mai ales ca m-au intepat de vreo 4 ori in coloana... deci nu pot spune ca doamna doctor anestezist era chiar de nota 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaploae spune:

Dupa ceza, la ti, a fost foarte bine, doamnele asistente au fost super ok, si mai ales eu m-am simtit si mai bine pentru ca doamna doctor Ples si-a luat zi de garda pentru cezariana mea si venea la mine din 2 in 2 ore sa vada cum ma simt. Partea nu prea placuta a fost apasarea pe burta, de fiecare data cand venea sa ma controleze, dar asta este. Va pot recoamnda cu caldura sa incercati sa rezistati cat mai mult fara supliment de calmante, pentru ca asa va reveniti mult mai repede, dar sa nu stati pana se instaleaza durerea prea rau, ci asa pana cand aveti mici crampe. A doua zi de dimineata a urmat mobilizarea si mutarea in salon.

Mergi la inceput