Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 12
alina27cata spune:
Sper ca nu am disperat pe nimeni cu mesajele mele dar am vrut sa fie zece sa por sa sriu si eu dupa aceea.
33+
alinaploae spune:
Buna fetelor,
Pentru cele care au nascut prin cezariana la medlife, va rog sa imi spuneti si mie daca a fost necesar sa va scoata firele de la operatie sau sunt din acelea care se resorb.
De asemenea, as dori sa va intreb voua cum v-a stabilit doctorul DPN, pentru ca eu am DPN 20 octombrie, dar sunt programata la ceza pe 12 oct, ceea ce mi se pare cam tarziu... avand in vedere ca, din cate stiam eu, ceza ar trebui facuta cu 2 sapt inainte. Sper sa nu ma apuce mai repede de 12...
Multumesc.
Alina
clauclau spune:
Alinaploae, firele de la operatie se resorb, nu mai trebuie scos nimik dupa. Iar cezariana se programeaza cu o saptamana inainte de DPN, cel putin la mine a sa a fost. DPN era 3 martie si programarea 25 febr.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Oaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freshanana oaanna cercei foarte mici pt fetite cred ca gasesti la magazinele de bijuterii colega mea de camera a avut fetita si a gasit niste cercelusi f frumosi si micuti, perfecti pt bebelusha zambet eu cred ca 6000 ron iti ajung. noi tot 6000 ron am pus deoparte |
Mersi frumos pt informatie. Sincer ma mira un pic ca nu iti dau ei cerceii..pt ca ma asteptam sa faca gaurile cu pistolul, si in cazul asta stiu ca sunt niste cercei speciali.
Porumbita spune:
azi am avut neplacuta surpiza sa vad ca au crescut preturile la eco si la consultatii
aveam pregatiti 450 pt morfofetala la dl Pelinescu si s-a facut 625 - mi se pare enorm..
si consultatia la dna dr Popa era 75 acum e 90 ron
am intrebat dc mai cresc preturile si la nasteri si au zis ca nu stiu, ca ultima crestere a fost in aprilie; dar dc le cresc ei afla cu vreo sapt inainte,,,
pai si dc tu afli cu cateva zile inainte de nastere ca in loc sa coste 6000 costa 8000 ?
alina27cata spune:
Buna fetele, mie mi-au spus ca 6000-7000 si chiar ma astept sa creasca preturile pana in noiembrie cand nasc eu. Si eu la ultima consultatie in septembrie am platit 90 la receptie si am vazut ca si pe site e tot 90 lei.
33+
clauclau spune:
Alina27cata, dr Popa este excelenta, ai facut o alegere buna, o sa aiba mare grija de tine pe perioada spitalizarii.
Hainutele bebeilor nu sunt noi bineinteles, iti dai seama cum ar fi sa fie noi pentru fiecare beblus care s-ar naste acolo? S-ar strange un magazin de hainute. Si nici ale mamicilor...
Porumbita, imi pare rau sa aud ca iar s-au marit preturile, de cand am nascut eu s-au mai majorat de 2 ori. Si eu am apucat o marire pe timpul sarcinii de vreo 10 milioane. E aiurea sa nu sti exact cat o sa coste sa te poti pregati din timp.
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Oana, mie nu mi-ar fi placut sa puna ei cercei de care -ar fi vrut. Mi se pare mult mai bine ca parintii sa vina cu cercelusii, fiecare cumpara ce-i place pentru fetita .
POZE
POVESTEA NASTERII
ana_maxx spune:
Buna,
Eu sunt Ana si o sa nasc la Medlife la dr. Popa. Sunt in 23 saptamani!
Vreau sa va intreb daca stiti cum se procedeaza cu CM la Medlife... A mai luat cineva?