Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 11
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iubu77 Cadia, dr Popa a fost super la prima nastere. Am nascut acum 2 ani cu dansa la Municipal, atunci nu era maternitatea Medlife... A venit zilnic sa ma viziteze sa ma controleze, m-a incurajat mereu.. Eu de pe la 3 luni am stat 6 saptamani in spital..unde zilnic a venit la mine, chiar si in weekend...apoi acasica in pat. Am facut cezariana si am o dunga ff bine care nici nu se vede de chilot. Acum o sa fac tot cezariana probabil in jur de 20 noiembrie. Va pup |
Multzam pentru info.
Eu am 22 sapt si abia astept ecomorfo de peste o sapt.
Nastere usoara.
21+cu CLARA
freshanana spune:
oaanna cercei foarte mici pt fetite cred ca gasesti la magazinele de bijuterii
colega mea de camera a avut fetita si a gasit niste cercelusi f frumosi si micuti, perfecti pt bebelusha
zambet eu cred ca 6000 ron iti ajung. noi tot 6000 ron am pus deoparte
alina27cata spune:
Buna, ma alatur si eu gravidutelor care urmeaza sa nasca la Medlife in noiembrie, DPN 15.11.2008, la Popa Mirela.
33
alina27cata spune:
A fost alegerea mea sa nasc prin cezariana si pe data de 23.10.2008 mergem sa stabilim data in care ma programeaza pentu cezariana. Am vazut din mesajele voastre ca o sa fie cu o saptamana inainte de 15.11.2008.La ultimul control,18.09.2008, la receptie am intrebat daca se vor mai modifica preturile si nu se stia nimic, dar suma la care sa ne asteptam a fost de 6000-7000 maxim a spus receptionera.
33+
alina27cata spune:
Daca nu sunt din Bucuresti, oare trebuie sa mai vin saptamanal la control in ultima luna?
33+
alina27cata spune:
Hainutele pe care le poarta bebeii in cele trei zile stiti daca sunt noi pt ca am vazut ca cele pe care le dau la mame nu ar fi?
33+
alina27cata spune:
Ce stiti despre analizele pe care le fac la bebe cat sta acolo si in cat timp primim rezultatele? se platesc toate?
33+
alina27cata spune:
Sunt sub obesrvatia doamnei dr. Mirela Popa din mai si am fost foarte multumita de intalnirile avute lunar. Mi-a raspuns si la tel daca am avut intrebari, m-a primit si fara programare ca nu am mai prins si trebuia sa vada eco morfologica II.
33+