Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Cadia, dr Popa a fost super la prima nastere. Am nascut acum 2 ani cu dansa la Municipal, atunci nu era maternitatea Medlife...
A venit zilnic sa ma viziteze sa ma controleze, m-a incurajat mereu..
Eu de pe la 3 luni am stat 6 saptamani in spital..unde zilnic a venit la mine, chiar si in weekend...apoi acasica in pat.

Am facut cezariana si am o dunga ff bine care nici nu se vede de chilot. Acum o sa fac tot cezariana probabil in jur de 20 noiembrie.

Va pup

Multzam pentru info.
Eu am 22 sapt si abia astept ecomorfo de peste o sapt.
Nastere usoara.

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

oaanna cercei foarte mici pt fetite cred ca gasesti la magazinele de bijuterii
colega mea de camera a avut fetita si a gasit niste cercelusi f frumosi si micuti, perfecti pt bebelusha

zambet eu cred ca 6000 ron iti ajung. noi tot 6000 ron am pus deoparte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina27cata spune:

Buna, ma alatur si eu gravidutelor care urmeaza sa nasca la Medlife in noiembrie, DPN 15.11.2008, la Popa Mirela.
33

Mergi la inceput

A fost alegerea mea sa nasc prin cezariana si pe data de 23.10.2008 mergem sa stabilim data in care ma programeaza pentu cezariana. Am vazut din mesajele voastre ca o sa fie cu o saptamana inainte de 15.11.2008.La ultimul control,18.09.2008, la receptie am intrebat daca se vor mai modifica preturile si nu se stia nimic, dar suma la care sa ne asteptam a fost de 6000-7000 maxim a spus receptionera.
33+

Mergi la inceput

Bebita e fetita!
33+

Mergi la inceput

Daca nu sunt din Bucuresti, oare trebuie sa mai vin saptamanal la control in ultima luna?
33+

Mergi la inceput

Hainutele pe care le poarta bebeii in cele trei zile stiti daca sunt noi pt ca am vazut ca cele pe care le dau la mame nu ar fi?
33+

Mergi la inceput

Ce stiti despre analizele pe care le fac la bebe cat sta acolo si in cat timp primim rezultatele? se platesc toate?
33+

Mergi la inceput

Cu dr. Popa cine mai opereaza de obicei ca am inteles ca sunt 2 dr. in sala?
33+

Mergi la inceput

Sunt sub obesrvatia doamnei dr. Mirela Popa din mai si am fost foarte multumita de intalnirile avute lunar. Mi-a raspuns si la tel daca am avut intrebari, m-a primit si fara programare ca nu am mai prins si trebuia sa vada eco morfologica II.
33+

Mergi la inceput