Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna fetelor

Porumbita am crezut ca s-a intamplat ceva..eu asa am inteles din mesajul tau..dar ma bucur sa afluu inca o data la este totul ok la medlife.
Nici nu ma astept oricum sa fie ceva neplacut acolo..toate amicele mele care au nascut la Life Memorial au fost destul de multumite si ff multumite...
Incep deja sa am emotii dar stiu Dr.Popa va face treaba buna ca si la prima mea nastere..
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare, fetelor!

Sunt noua pe aici, de fapt pentru Porumbita nu, ca ne stim de la "Mamici anti-stress de ianuarie-februarie".Dar oricum, tuturor

Stelutza, ziceai ca faci cezariana cu Mendez, este alegerea ta sau "anumiti parametrii" l-au determinat pe doctorul tau sa-ti recomande cezariana?

Iubu, eu tot la dr. Popa sunt, si am inteles de la tine ca primul prunc l-ai nascut cu ea. Cum ai nascut, natural sau cezariana? Cum a fost dr. Popa la nastere????

Multzumesc fetelor

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Stelutza, ziceai ca faci cezariana cu Mendez, este alegerea ta sau "anumiti parametrii" l-au determinat pe doctorul tau sa-ti recomande cezariana?

Cadia, nasc prin cezariana pentru ca la prima nastere am ajuns la cezariana de urgenta. Asa ca acum as fi fost ceva riscuri pentru nastere naturala.

Sarcina usoara.

Steluta (39w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Multzam frumos, Stelutza. Nastere usoara.

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

Steluta, bafta si nastere usoara!!!

Fetele ce au nascut de curand, imi puteti confirma cat a fost suma de pe factura?
Cat ati platit (cu precizarea daca ati fost singura in camera sau in camera dubla) si daca a continut si faimoasele "diverse" (daca ati intrebat ce inseamna ele... )

Multumesc

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

zambetmic eu am nascut acum o luna - nuj cat de curand pare
factura a fost 5700 ron fix, fara diverse
camera dubla - e mult mai bn sa ai cu cine sa imparti ce ti se intampla acolo. eu initial vroiam sa stau sgura, nu s-a putut , dar apoi m-am bucurat ca m-am imprietenit cu o mamica de fetita si ne-am plans una alteia, ne-am distrat impreuna , a fost fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

oaanna ei nu iti dau cercei, fac doar gauri in urechi contra cost. cercei ar fi bine sa aduci tu. ei ii tin la dezinfectat vreo 12 ore si dupa ce dau gauri in urechi ii pun.
cezariana se face si cu 1 sapt inainte de nastere (eu asa am facut la dr bolintineanu) si atunci vede dr ultimele modificari. daca era cazul de cezariana te trimitea sa vbesti si cu anestezistul (zic eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Cadia, dr Popa a fost super la prima nastere. Am nascut acum 2 ani cu dansa la Municipal, atunci nu era maternitatea Medlife...
A venit zilnic sa ma viziteze sa ma controleze, m-a incurajat mereu..
Eu de pe la 3 luni am stat 6 saptamani in spital..unde zilnic a venit la mine, chiar si in weekend...apoi acasica in pat.

Am facut cezariana si am o dunga ff bine care nici nu se vede de chilot. Acum o sa fac tot cezariana probabil in jur de 20 noiembrie.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

fresh, multumesc frumos pt raspuns
deocamdata am pus 60 mil pt "operatiune" si sper sa ajunga si sa fie totul ok

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

oaanna ei nu iti dau cercei, fac doar gauri in urechi contra cost. cercei ar fi bine sa aduci tu. ei ii tin la dezinfectat vreo 12 ore si dupa ce dau gauri in urechi ii pun.
cezariana se face si cu 1 sapt inainte de nastere (eu asa am facut la dr bolintineanu) si atunci vede dr ultimele modificari. daca era cazul de cezariana te trimitea sa vbesti si cu anestezistul (zic eu)

Mersi muult pt raspuns. Chiar ma gandeam ca nu mai imi rapunde nimeni..
Momentan am aproape 36s si mi-a zis ca pot naste normal..daca o sa fie cazul o sa ma trimita probabil sa vb cu anestezistul.
Deci acum trebuie sa ma hotarasc ce fel de cercei sa iau..ca sa nu o jeneze.

Mergi la inceput