Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraLaurene Stiu ca nu am mai aprut de muuuuuult dar noul meu "sef" imi ocupa tot timpul. Pe scurt : am nascut pe 22 iulie pe al meu fiu,Ayden David Christiaan, sanatos si foarte mancacios. Spitalul Medlife, comparand cu pretul, lasa de dorit, ma refer la servicii (voi da detalii cu proxima ocazie ). Ifancolul ala, v-ati uitat la substanta, e acelasi lucru cu Sab Simplex, doar pretul e mult mai mare.De la Medlife se poate obtine,dr. Marcu da pe sub mana,500.000 lei vechi(banuiesc ca are ea vreun business cu treaba asta). Cine zicea de dr Marcu, ea cheama des la consultatii, am inteles ca Pediatria a ei este si normal ca vrea bani cat mi multi, e 900.000 consultatia. Am fost la ea de 2 ori, vorbit in viteza...deci cu banii aia, prefer sa vb mai mult. Cam atat deocamdata, am sa va dau detalii cu nasterea in curand. |
cand ai timp sa revii cu detalii te rog
sa iti traiasca bbul!!
Porumbita spune:
citat din mesajul lui miki_bubu Intr-adevar, infacolul are aceeasi compozitie ca si sab simplexul (asta mi-a zis-o si dr pediatru), dar SIGUR nu are acelasi efect!! Eu l-am comandat din Anglia, nu l-am luat "pe sub mana' de la dr. Marcu, si pot sa spun ca se cunoaste diferenta - inainte ii dadeam sab simplex. Cred ca acelasi lucru ar spune si alte mamici care il folosesc. Cat despre folosirea biberonului...eu cred ca a fost mult mai bine asa! Pai bebe meu manca a 3 a zi cam 40-50 ml de lapte!! Cum sa-i dai atata cu lingurita??Plus ca lui nu-i place sa-i dau cu lingurita nici siropurile, daramite lapte! Eu una am fost foarte multumita de serviciile de la Medlife si cand o sa vina si al doilea bebe, tot acolo o sa-l nasc! Miki, mami de Bogdanel http://b1.lilypie.com/P9QWp3.png |
l-ai comandat online? sau cum?
carmen71 spune:
miki,ce mai faceti?cind mergeti la vaccin?
poti sa gasesti si gaviscon?
si la control tie cind ti-a zis dr sa mai mergi,ca eu am retinut ceva cu 3 luni,dar nu mai stiu daca 3 luni de la nastere sau de la ultimul control?
ce face Bubu? cind il botezati?
miki_bubu spune:
Porumbita, am comandat infacolul on line de pe un site de la ei si mi-a venit in aproximativ o saptamana.
Carmen, noi facem bine, ne pregatim de botez, care va fi pe 27 sept. Mai avem un pic....In rest..papam si dormim; si crestem mari...ieri avem 5,3 kg. Mie mi-a zis dr sa ma duc la control peste 3 luni (deci de la ultimul control) daca nu mai apare ceva intre timp; si mi-a mai zis ca nu ar fi bine sa raman insarcinata din nou in urmatorul an de zile [:D}, ceea ce nu prea cred ca se va intampla.
O sa incerc sa caut si medicamentul asta, care l-ai spus tu.Dar pentru ce e? Tot pentru colici?
Voi ce mai faceti?Cand aveti botezul?
iubu77 spune:
Porumbita cum lasa de dorit conditiile la spitalul Medlife??
Urmeaza sa nasc acolo in 2 luni...ce s-a intamplat??
Sarcini usoare la burtici
Bebe Beca spune:
Porumbita, pe 4 august a nascut prietena mea la medlife. Si atunci am vazut si ca foloseau biberonul. A nascut prin cezariana si nu i-au pus copilul la san decat dupa vreo 24 de ore sau mai bine. Si despre alaptare nu au discutat foarte mult. Dupa cele 24 de ore ii aduceau copilul dimineata iar in cursul noptii il luau de la mama si hraneau copii tot cu biberon. Eu stiu ca exista riscul ca bebelusul sa refuze sanul daca primeste bineron, pentru ca stie ca este mai usor.
Ioana 7+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Porumbita spune:
citat din mesajul lui iubu77 Porumbita cum lasa de dorit conditiile la spitalul Medlife?? Urmeaza sa nasc acolo in 2 luni...ce s-a intamplat?? Sarcini usoare la burtici |
pai nu eu am afirmat ca lasa de dorit...
tocmai ceream lamuriri la subiectul asta
Steluta spune:
Buna fetelor,
Joi am cezariana programata cu Mendez, la ora 14. Ma intereseaza sa-mi spuneti, daca totul e ok cu mine si cu bebe, cand ne externeaza? Duminica sau luni?? Macar sa fiu pregatita sufleteste . Si-asa m-am "desumflat" cand am aflat ca nu copii acces. O sa-mi fie asa dor de pitica mea!!
Steluta (38w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Jackie spune:
Steluta, cred ca duminica te externeaza pt ca pretul standard e pe 3 nopti de cazare...Referitor la copilasi, mie imi spusesera ca fata cea mare poate veni pina sus la camera de intrare, care e fix vizavi de acvariul cuc bebelusi si acolo poti sa o vezi. (Noi am avut noroc si am strecurat-o inauntru, dar a mea e inalta si pare mai mare decit este..)
Referitor la folosirea biberonului si alaptare...Sistemul e intr-adevar stupid ca nu il aduce pe bebe la mama decit cind vine sus la rezerva..Prin urmare depinde de mama cind reuseste sa se mobilizeze. Eu am nascut dimineata, tot prin cezariana, dar seara am cerut sa merg sus si imediat mi-au adus copilul sa-l pun la sin. A doua zi a stat mai multe ore cu mine in camera si daca am rugat sa mi-l aduca si pentru masa de noapte mi l-au adus in camera, pe la 12 noaptea. Ei merg pe ideea sa lase mama sa se refaca, dar daca il ceri pe bebe il aduc asistentele... Iar a treia zi l-am luat pe bebe de dimineata si nu l-am mai dus inapoi decit pentru schimbat si baie, chiar si noaptea l-am tinut cu mine. Deci, daca va tin puterile, cereti pe bebe...Iar despre biberon, eu zic sa nu va faceti atitea griji. Eu am doi copilasi si ambii au fost hraniti mixt si n-am avut probleme sa refuze sinul...Cel mic, spre exemplu, se mai strimba la biberon, in schimb la sin imediat deschide gurita.
Nastere usoara tuturor!