Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 8
iubu77 spune:
Ceau fetelor
Nu nu cred ca este nevoie..pt ca nu deconteaza nimik de la stat asa ca nu vad rostul...
Voi v-ati facut cardul acela de reducere de 6%?? Ca nu ar fi de neglijat la nastere un discount..
Noi astazi avem un pic de contractii dar ne tratam cu nospa...sper sa fie bine..
Pup si nastere usoara cui urmeaza..cam slaba activitate pe aici zilele astea:) unde suntetzi?
lenyi79 spune:
Eu am facut cardul acela cu reducere, insa e o smecherie: il poti folosi doar la serviciile clinicii, nu si la spital. Si eu credeam ca poate poate avem reducere si acolo...6% chiar inseamna ceva. Dar nu-i nimik, il putem folosi porma dupa ce se naste bebe in aczul in care alegem un pediatru de la ei.Sa vedem.
LauraY 37+ Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta
alinaploae spune:
Pentru Pierrine si celelalte fete care au nascut la Memorial...
Ma numesc Alina si urmeaza sa nasc prin cezariana pe la inceputul lunii octombrie, inca nu am stabilita DPN, dar probabil va fi undeva in saptamana 6-12 oct.
Am cateva intrebari pentru voi si doresc va multumesc anticipat pentru raspunsuri:
- ce anume am nevoie cand merg sa ma internez (ma refer la lucruri personale) - am citit in mesajele anterioare sfaturile lui Pierrine privind camasa de noapte, pe langa periuta, perie de par, 2 camasi de noapte si papuci (gel de dus?)... cam de ce mai este nevoie pentru viitoarea mamica
- de asemenea, vreau sa va intreb ce anume trebuie sa iau la Spital pentru bebe... este necesar un trusou, sau de imbracarea bebelusului se ocupa cei de la Spital. Cand ati plecat cu bebe din Spital l-ati imbracat in hainutele de acasa?
Din cate am vazut, in pretul nasterii este inclusa si o vizita a medicului neonatolog in prima luna. Eu dupa doua saptamani de la nastere, voi pleca in Constanta. As putea sa ma programez in primele doua saptamani...si daca da, la cine v-ati programat voi... pe cine imi recomandati.
Va multumesc mult de tot!
Alina si bebe Alexia
freshanana spune:
Citat: |
Am cateva intrebari pentru voi si doresc va multumesc anticipat pentru raspunsuri: - ce anume am nevoie cand merg sa ma internez (ma refer la lucruri personale) - am citit in mesajele anterioare sfaturile lui Pierrine privind camasa de noapte, pe langa periuta, perie de par, 2 camasi de noapte si papuci (gel de dus?)... cam de ce mai este nevoie pentru viitoarea mamica - de asemenea, vreau sa va intreb ce anume trebuie sa iau la Spital pentru bebe... este necesar un trusou, sau de imbracarea bebelusului se ocupa cei de la Spital. Cand ati plecat cu bebe din Spital l-ati imbracat in hainutele de acasa? Din cate am vazut, in pretul nasterii este inclusa si o vizita a medicului neonatolog in prima luna. Eu dupa doua saptamani de la nastere, voi pleca in Constanta. As putea sa ma programez in primele doua saptamani...si daca da, la cine v-ati programat voi... pe cine imi recomandati. |
buna Alina
pana iti raspund alte fete incerc eu sa iti dau cateva idei
- in afara de ceea ce ai spus tu eu mi-am luat sosete ca la ti (terapie intensiva) este f frig (l-am rugat pe sotz sa le aplice ca eu eram sub anestezie dupa ceza), am luat un sutien de alaptat ca nu m-am impacat cu rochitzele lor roz si am fol camasile mele de noapte); si in rest au totul acolo (inclusiv perie si pasta de dinti)
- pt bb sa iei doar haine pt scoaterea din spital ca in rest se fol hainele lor , si eventual o scoica sau ceva in care sa scoti bb din spital ca sa nu te doara operatia dc il tii in brate
ref la vizita la neonatolog nu pot sa iti raspund ca eu am plecat acasa la 2 zile dupa externare.
ca sfat personal iti spun sa te inarmezi cu mult calm, iti tin pumnii pt a doua zi dupa ceza sa te ridici usor din pat (poti cere calmante drlui dc e cazul) si sa apelezi cu incredere la toate fetele de la etaj ca sunt f amabile si te servesc cu tot ce iti doresti (eu tin minte ce bun era iaurtul danone la ora 12-1 noaptea)
nastere usoara si bb papacios si cuminte
LauraLaurene spune:
Stiu ca nu am mai aprut de muuuuuult dar noul meu "sef" imi ocupa tot timpul.
Pe scurt : am nascut pe 22 iulie pe al meu fiu,Ayden David Christiaan, sanatos si foarte mancacios.
Spitalul Medlife, comparand cu pretul, lasa de dorit, ma refer la servicii (voi da detalii cu proxima ocazie ).
Ifancolul ala, v-ati uitat la substanta, e acelasi lucru cu Sab Simplex, doar pretul e mult mai mare.De la Medlife se poate obtine,dr. Marcu da pe sub mana,500.000 lei vechi(banuiesc ca are ea vreun business cu treaba asta).
Cine zicea de dr Marcu, ea cheama des la consultatii, am inteles ca Pediatria a ei este si normal ca vrea bani cat mi multi, e 900.000 consultatia. Am fost la ea de 2 ori, vorbit in viteza...deci cu banii aia, prefer sa vb mai mult.
Cam atat deocamdata, am sa va dau detalii cu nasterea in curand.
Oaanna spune:
Neata fetelor!
Am niste intrebari pentru cele care au nascut deja:
- pentru fetite..cerceii pentru gaurile in urechi trebuie sa ii cumperi sau ti dau ei in spital?
- ultima ecografie inainte de nastere cand ati facut-o? Eu sunt la Luis Mendez si ultima eco am facut-o la 32s - morfologie trim 3. Din ce am vazut el nu mai recomanda o alta ecografie.Momentan nu sunt indicatii de cezariana, dar lucrurile se pot schimba. Atunci cand isi da seama ca totul este in regula, ca e in pozitia corecta si are o greutate corespunzatoare? Ca macar as dori sa ma pregatesc psihic din timp pentru cezariana daca e cazul.
Oana 33s
Bebe Beca spune:
Un lucru care mie nu mi-a placut la medlife: dadeau bebelusilor lapte cu biberonul. Eu cred ca este mult mai bine sa le dea cu lingurita laptele...
Ma rog, la prima nastere noi nu am primit (la Municipal) lapte, am primit glucoza. Acolo se incurajeaza mult alaptarea. Iar biberonul este tabu.
Ioana 7+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
miki_bubu spune:
Intr-adevar, infacolul are aceeasi compozitie ca si sab simplexul (asta mi-a zis-o si dr pediatru), dar SIGUR nu are acelasi efect!! Eu l-am comandat din Anglia, nu l-am luat "pe sub mana' de la dr. Marcu, si pot sa spun ca se cunoaste diferenta - inainte ii dadeam sab simplex. Cred ca acelasi lucru ar spune si alte mamici care il folosesc.
Cat despre folosirea biberonului...eu cred ca a fost mult mai bine asa! Pai bebe meu manca a 3 a zi cam 40-50 ml de lapte!! Cum sa-i dai atata cu lingurita??Plus ca lui nu-i place sa-i dau cu lingurita nici siropurile, daramite lapte!
Eu una am fost foarte multumita de serviciile de la Medlife si cand o sa vina si al doilea bebe, tot acolo o sa-l nasc!
Miki, mami de Bogdanel
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Un lucru care mie nu mi-a placut la medlife: dadeau bebelusilor lapte cu biberonul. Eu cred ca este mult mai bine sa le dea cu lingurita laptele... Ma rog, la prima nastere noi nu am primit (la Municipal) lapte, am primit glucoza. Acolo se incurajeaza mult alaptarea. Iar biberonul este tabu. Ioana 7+ si Rebeca http://community.webshots.com/user/bebebeca http://community.webshots.com/user/bebeca2004 |
eu am vazut acum cateva luni cand a nascut cumnata ca era extrem de incurajata alaptarea... si nu foloseau biberon...