Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 7
pierrine spune:
Carmen, ce scumpel e Cosmin! Acum am vazut si eu pozele din albumul vostru. Tare dragalas! Maine te duci cu el la doctori, nu? Sa intri dupa consultatii pe forum sa-mi spui cum au decurs. Va tin pumnii sa fie totul bine!
carmen71 spune:
merci pierrine!
am fost si am facut eco si la sold,a zis ca e bine,la cap-fontanela- e bine, abdominala - mic reflux gastroesofagian.la solduri a zis sa o mai repetam la 4 luni.tie ti-a zis asa?
pozele nu sant prea reusite,ca nu am un telefon prea bun,dar asta e!
voi ce mai faceti? cum e Danut dupa botez?stii cumva cat manca el la o masa la o luna?
pierrine spune:
Bravo, Carmen! Ma bucur ca totul e in regula! Si pe noi ne-a chemat din nou la varsta de 4 luni. Dar la ortoped nu ati fost? Ce v-a zis? Si chestia cu refluxul gastroesofagian...cum se manifesta si cum si-a dat dr. seama de asta?
carmen71 spune:
a zis dr ca nu am de ce sa mai merg la ortoped,ca totul e in regula?!
vomita mult dupa ce maninca.uneori cite un jet de lapte.e posibil sa fie si pt ca e foarte lacom,suge pana nu mai am lapte,daca il opresc,plinge.e problema daca nu i-a in greutate.merg peste o sapt.la control la pediatru,si vedem atunci cum stau lucrurile.s-a vazut la eco abdominala.mai multe nu stiu sa spun,am cautat pe net,dar nu am gasit mare lucru...
miki_bubu spune:
Sa mai venim si noi cu noutati!:) Am fost azi la doctor si avem deja 5 kg . Bubu e foarte cuminte, numai colicii aia nesuferiti il cam deranjeaza; azi ne-a venit si Infacolul, l-am comandat in Marea Britanie (apropo, daca e cineva interesat, o sa-i dau site-ul de unde le-am comandat, prin IM, aici nu cred ca am voie sa-l postez, sa nu fac reclama - desi e englezesc). Sper sa-si faca efectul si sa scapam cat mai repede de durerile astea.
In rest, toate bune si frumoase...se cunoaste pe zice trece ca se mareste; acum ne urmareste cu ochisorii lui mari de fiecare data cand vorbim cu el si uneori ne mai si zambeste.
In fiecare zi mi se pare ca maindragostesc din ce in ce mai mult de el
Cam atat am avut sa va zicem noi...sa aveti grija de voi si de bebei!
Miki & Bogdanel
iubu77 spune:
Dragelor
Noi am fost la echo vineri..si totul este in regula..doara ca asta mica acum si-a infasurat cordonul de 2 ori....in rest creste bine si abia asteptam sa vina noiembrie sa o vedem la fata...
Burticile ce mai fac?
Va pup
Steluta spune:
As dori sa intreb fetele care deja au nascut la Medlife... Mai este necesara adeverinta de la locul de munca, prin care se certifica plata darilor catre stat?? Dat fiind ca platesc totul, nu-i vad rostul, dar as dori o confirmare.
Steluta (37w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
miki_bubu spune:
Steluta, eu am nascut la sfarsitul lunii iulie si nu mi-a fost necesara nici o adeverinta. Oricum nu beneficiem de nici o reducere pentru ca plati acele dari la stat, asa ca nu i-as vedea necesitatea. Mi-au cerut doar buletinul si dosarul din timpul sarcinii(analize, eco, etc.).
claudia_prea spune:
Steluta, siguir nu ai nevoie de edverinta. Chiar ieri ma stat de vorba cu un manager de la ei si mi-a zis ca singurul contract cu casa de asigurari este doar pentru acele anlize anuale, in rest nimic.
Nastere usoara!
Steluta spune:
Miki si Claudia, multumesc tare mult pt raspunsuri. Exact cum banuiam.
Steluta (37w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)