Nasterea la Medlife (12)
Raspunsuri - Pagina 6
miki_bubu spune:
Carmen, ma bucur ca ai reusit sa faci rost de Infacol;sper sa am si eu norocul asta...de la receptia de la pediatrie ai luat sau de la aia mare?
Bubu a ajuns la 4.500 g si 53 cm , intr-o luna;a luat cam 1100 g de la nastere, ceea ce e foarte bine. Sper ca si bebelul tau merge bine.
carmen71 spune:
da,de la receptia de la pediatrie.cu 50 ron.al meu nu a luat decit 700 de gr pana acum.ma mai duc peste 2sapt si daca nici pana atunci nu ia cat trebuie ,ne mai da completare.
iulia_30 spune:
Buna seara fetele!Sunt fericita posesoare a unui samburel de 6 saptamani.Am o problema,am fost la medic astazi(cred ca dupa cum s-a purtat cu mine cel mai probabil era veterinar)si nu mi-a spusca sunt insarcinata dupa echo,a trebuit sa citesc eu pe foaia de trimitere la analize.In fine,dupa ce puneam intrebarile si scoteam cu clestele raspunsurile m-am hotarat sa merg la particular.Vreau sa fie o d-na doctor si mai am o nelamurire.Daca merg la consultatie trebuie musai sa fac si toate analizele acolo(in afara de cele din secretii care inteleg ca trebuie sa le fac acolo).Acum am o trimitere pentru analize gratuite,cele care se fac acum rh,gr.sang.calcemie...etc.va rog sa ma lamuriti.De nascut ne-am hotarat,mergem la medlife.
iulia
miki_bubu spune:
Bine ai venit Iulia! Eu am fost la dr. Luis Mendez la Medlife, e foarte bun, dar daca tu vrei o doamna doctor, eu ti-o recomand pe Dr. Mirela Popa.Pe mine m-a consultat o singura data, ca nu era dr meu, dar mi s-a parut ff buna, foarte profesionista.
Cat despre analize, eu le-am facut acolo, ca am avut gratuitate pt unele dintre ele, dar nu cred ca e obligatoriu; important e rezultatul lor, nu unde le faci.
Sa ai o sarcina usoara, fara griji si un bebe sanatos!
Miki & Bubu
lenyi79 spune:
Buna Iulia! Nu e obligatoriu sa faci analizele la ei. Eu de exemplu am abonament la alt aclininica si am intrebat doctorul (dr. Mendez) daca pot veni cu analizele din alta parte si nu a avut nimik impotriva. Si mi se pare si corect, nu are de ce sa se impotriveasca..sunt totusi niste bani. Daca doctorul la care te vei duce tu va fi impotriva, mai bine il schimbi.
Sper ca ti-am fost de folos.
AAAA...si felicitari pt ghemotocul din burtica!! Sa ai mare grija de el.
LauraY 36+ Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt 24 de zile pana la marea intalnire cu Dariuta
iulia_30 spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri.Mai am o intrebare si va las,am p trimitere dubla,roz pentru analize de sange si urina,pot sa fac analizele la orice clinica care are contract cu asigurarile de sanatate?
iulia
Porumbita spune:
vin si eu cu o intrebare la voi:
dc te duci la medlife fara programare la eco ai sanse sa intri? ma refer la o ecografie de control, doar sa te asiguri ca e totul in regula...
doctora (mirela pop) zice ca sa mai astept vreo 2 zile doar cu nospa si dc tot mi se pare ca nu e ok sa vin sa fac o eco si sa vad unde pot intra (ea zice sa intru printre programari la dr alma georgescu)
iubu77 spune:
Porumbita..nu stiu ce sa zic cu intrarea printre programari...mai ales la echo.. stiu ca se fac cu saptamani inainte.. Eu am intrat o singura data printre cand eram urgenta cu hemoragie...dar poti incerca..pana la urma un 5 minute sa se uite ca totul e ok nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni..
Fetelor ca vad ca ati tot discutat de medicii pediatrii.Medicii pediatrii de la medlife sunt si medici de familie? Adica se poate merge gratis la ei daca te inscrii? Ca asa as vrea si eu. Ca io intrebasem pt primul meu bebe si mi-au zis ca nu se poate.
Noi suntem bine..incepe sa creasca burtoiul..si astept ca saptamana aceasta mergem la echo.
Pupici