Nasterea la Medlife (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen71 spune:

pierrine,nu am nimic deosebit,dar v-am simtit lipsa!
l-ai botezat pe Danut?sa ne pui si noua poze.eu nu stiu sa
pun,daca poate cineva sa imi spuna si mie cum sa fac.
ce bine ca ati plecat in vacanta!!!!noi mai avem....

Mergi la inceput

miki,ziua e foarte agitat si nu doarme,mananca dar vomita f mult,si iar mananca si iar vomita,si tot asa...
o fi de la colici sau de la caldura?!ca seara nu mai are nimic.cand se racoreste doarme f bine.ii fac baie pe la 21-21:30,si doarme pina pe la 3-4.
marti avem programare la dr M.Georgescu,sa il inscriu la ea.tu ai dus adeverinta si de la tine si de la sot?de ce ii dai si lapte praf?
apa ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Carmen, eu am dus adeverinta doar de la mine,copie dupa CI, certificat de nastere copil si biletul lui de externare.
I-am dat o singura data lapte praf, pt ca nu voia deloc a pape de la san si plangea de foame.Cred ca nu i-a placut laptele meu, probabil mancasem ceva ce lui nu i-a placut (desi sunt destul de atenta cu ce mananc). Apa nu-i dau inca, nu mi se pare ca ar cere;oricum o sa vb cu doctorul marti si despre asta.
Bubu e mai linistit ziua, noaptea adoarme mai greu;eu ii fac baie pe la 21:30-22 si doarme pana pe la 1, dar apoi adoarme greu la loc..pe la 2 si ceva. Mai mult de 3-4 ore nu doarme, indiferent daca e zi sau noapte.Afara nu prea il mai las, decat dimineata pana pe la 11 si dupa masa, dupa 6, ca in rstul zilei e prea cald.
Probabil bebe al tau vomita de la colici...cel putin Bubu asa face...cand are colici, se agita f tare si nu ramane mai nimic in el, din ce suge.De aia stam f mult sa scoatem gazele, ne mai face si tati masaj la burtica...(a devenit expert in asta, mai ales noaptea).

Mergi la inceput

azi am descoperit ca nu prea stiu nici un cantec de leagan.i-a cantat mami azi de la Cenaclul Flacara!si a adormit mami...cantand!el nu.

Mergi la inceput

miki,si al meu cand se trezeste noaptea nu adoarme imediat.tot asa sta o ora,chiar mai mult,pina il tin pe umar,pana mai vomita ,de multe ori il ia foamea iar pina sa il culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Fetelor, vreau sa va cer si eu o parere...am cautat Infacol pe net si am gasit mai multe anunturi cu "vand infacol", pe diverse site-uri cu anunturi sau vanzari. Problema e ca nu stiu cat sunt de serioase, desi la prima vedere par;au o descriere a produsului detaliata, iar pretul nu e mare (60-70 lei) fata de pretul pe care il are produsul pe site-urile din Marea Britanie, unde am inteles ca se gaseste cel mai usor. Chiar nu stiu ce sa fac....voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

dma, imi poti spune te rog mai detaliat cum a fost nasterea?
ce medic, naturala sau cezariana, cate zile ai stat, in ce tip de rezerva?
la cate saptamani ai fost "eligibila" pt medlife, pt ca stiu ca nu primesc prematuri ...
multumesc

34+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am nascut cu mirela popa, cezariana
te primesc de la 36+, eu am stat o noapte la terapie si apoi 2 nopti la rezerva dubla
mie mi s-a parut totul super, personalul ok exceptie face o asistenta de la neonat care mi s-a parut gretoasa rau, si care in a 2 a noapte de stat la rezerva nu mi-a adus copilul la alaptat(n-a vrut si pace)

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui dma2007

am nascut cu mirela popa, cezariana
te primesc de la 36+, eu am stat o noapte la terapie si apoi 2 nopti la rezerva dubla
mie mi s-a parut totul super, personalul ok exceptie face o asistenta de la neonat care mi s-a parut gretoasa rau, si care in a 2 a noapte de stat la rezerva nu mi-a adus copilul la alaptat(n-a vrut si pace)

M.A. de minunea ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Monica, la asistenta maio in varsta te referi??? Si mie mi s-a parut mai gretoasa, dar dupa ce am stat de vorba cu dansa mi-am dat seama ca nu era chiar asa; chiar mi-a dat n iste sfaturi super ...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

miki,ieri am fost si eu cu bb la dr,si am intrebat-o de infacol.a zis ca e bun,si "intimplator" au mai avut fetele de la receptie unul.asa ca poti incerca si tu,poate mai au.i-am dat de 2 ori si parca e mai linistit.
bb al tau cat a luat in greutate pina acum?

Mergi la inceput