Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Uitandu-ma la preturi prin magazine azi ,ma gandesc ,ca pot veni si cu caruta si cu ce-or veni numai sa vina.sincer sunt niste preturi de ma doare capulsi nici calitatea nu e extraordinara incat sa dai banii aia cu toata inima.Asa ca ,sa vina coletele si sa avem hainutele la noi in sifoniere ca pana la urma asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Pentru magarus:

poate vine mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mey, mea culpa! M-am uitat ca curca-n lemne pe colet: a fost trimis pe 23.07 (am editat si mesajele anterioare), deci dupa 5 zile de cand imi trasesera banii din cont.

EDITEZ si aici ca sa zic ca factura este emisa pe 18.07 pentru comanda din 11.07

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Deeeeeeeeeeeci e clar:

- dupa ce trag banii mai dureaza ceva pana pregatesc coletul, in functie de cat sunt de aglomerati; nu se stie exact cat

- dupa ce pleaca de la ei cu magarurul mai face vreo trei saptamani si ajunge in tara in functie de factori diversi care inca nu au fost identificati

Variabilele in aceasta ecuatie devin deci : data la care au tras banii din momentul plasarii pe site + data la care au expediat efectiv coletul din momentul retragerii banilor.

Din aceasta dilema nu putem iesi... am zis!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

CristinaT, e de preferat sa iti faci un card numai pentru plati on-line, ca sa nu ai surprize neplacute ... Eu am unul la ING si unul la BRD , dar n-am fost suficient de desteapta sa imi fac doua conturi pentru fiecare card, asa ca am doua conturi pe care platesc alternativ cu astea doua carduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

So, coletul era comanda din 11.07, trimisa de la ei pe 23.07, deci dupa 5 zile de la data la care mi-au tras banii (18.07). A intrat in tara pe 11.08.
Am primit
www.laredoute.fr/vente-kurta.aspx?productid=324095200&documentid=321408&single=false&categoryid=23109815" target="_blank">bluza galbena panza fina, imi place
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=555908&single=false&categoryid=23110696" target="_blank">tricouok
www.laredoute.fr/vente-top-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134903&documentid=207608&single=false&categoryid=22899486" target="_blank">top culoare plomb super. Am si rochia acelasi model.
www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324131672&documentid=207608&single=false&categoryid=31522059" target="_blank">rochie culoarea din poza nu-i urata, dar 42 mi-e cam larga
www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees-femme.aspx?productid=324116938&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">balerinii argintii am luat 39 (port 38,5) si-i cam scap din picioare pt. ca sunt f.lati
www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet-femme.aspx?productid=324098521&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">balerinii crosetati albi imi par mai frumosi decat cei rosii pe care ii am de anul trecut
www.laredoute.fr/vente-leggins-femme-tipster.aspx?productid=324138633&documentid=207608&single=false&categoryid=31576889" target="_blank">leggins Tipster gri/negru f.buni
www.laredoute.fr/vente-boite-a-clefs.aspx?productid=324125086&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">port chei fain!
www.laredoute.fr/vente-2-housses-multi-usages-en-peva.aspx?productid=324023433&documentid=207608&single=false&categoryid=32153299" target="_blank">lot de 2 huse am luat dimensiunea cea mai mare si sunt f.bune pt.tinut hainele din extrasezon
Am mai avut un set de 6 photophore AMPM pe care nu le mai gasesc (au fost 1 euro) Mersi Clau!
Cadou am primit boite a bijoux care e ok pentru a-mi tine bijuurile. Cosmeticele dinauntru sunt cah (that's mean kk)

cristina d.

deci sa nu mai plang dupa cutia de bijou furata din colet si cosmeticele aferente...

leggins ce dimensiune tre' sa-mi iau daca am 1.60 si 60 de kg. la ciorapi port 2-3. si la leggins tot 2 sau 3 tre' sa-mi iau?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

Au fost rosii ,ca eu cind incerc codul acum apare rose - adica roz ,cred?

Citat:
citat din mesajul lui Lya

Citat:
citat din mesajul lui puselu

Ce cod ai folosit pt.gentile rosii ?Au fost tot 10 sau mai putine ?

Citat:
citat din mesajul lui Lya

Daca tot m-am folosit de codurile voastre am zis sa dau si eu unul la schimb.
Am primit prima mea comanda din 8 iulie,mi-a venit avizul pe 1 august ,posta nr 66....... in care am avut si celebrele genti rosii.
61425 FDP 0....la mine merge.

34770 si au fost 7 genti.......a avut cineva 10?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

leggins ce dimensiune tre' sa-mi iau daca am 1.60 si 60 de kg. la ciorapi port 2-3. si la leggins tot 2 sau 3 tre' sa-mi iau?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Eu am 1.77 si 64 kile si am luat 3 si-mi vin f.bine (adica lungi pana la glezne). Cred ca 2 e deajuns pt. tine

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

CristinaT:
1. asa cum ti-am spus si in PM, e destul de delicata plata catre alt user; chiar daca tu platesti nu stii exact ce taxe se pun, la ce curs se face schimbul, nu poti folosi cardul tau pe contul altuia asa ca ar trebui sa depui in contul persoanei respective banii, e mult mai complicat decat sa iti faci singura contul. (apropo la identifiant adica user treci musai o adresa de mail, nu un nick)
2. eu folosesc si cardul care este legat la contul i care imi intra salariul dar asta pt ca de regula nu tin banii in cont, inca n-am ajuns la faza asta, ii scot imediat pt alte plati asa ca si in caz ca ar fura cineva datele nu ar putea face operatiuni pe contul meu...decat daca ar fi un haiduc care sa depuna in contul meu, nu sa fure
3. depinde de card si de banca. la mine de ex cardul de debit de salariu nu mergea folosit la plati externe, asa ca mi-au emis alt card, legat la acelasi cont (poti face insa card cu cont separat de debit si sa-l alimentezi doar la nevoie) pe care sa-l pot folosi in exterior.
Nu mai stiu ce mai intrebai, ma duc sa ma mai uit in urma si revin.

A, la adresa si complement, bagi adresa pe 2 randuri, sparta in doua, strada si nr sus, restul adresei jos.
Codul trece-l initial din 5 cifre, aleator, iar dupa crearea contului poti sa intri sa-l modifici, te ghidez eu.

edit: nu pune datele cardului in zona de creare a contului, lasa necompletat. Nu pui nimic acolo in afara de nume si adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

pentru cine asteapta colete din 8 iulie si 11 iulie.
eu le-am primit asta seara pe amandoua, unul era venit dimineata, unul sosit dupa ora 12.

Mergi la inceput