Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

cadourile sunt oribile la ambele, am uitat sa mentionez, dar nu mai conteaza, sunt fericita ca am primit ce am comandat...o cam bagasem pe maneca ca nu vin coletele si am pierdut banii in neant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nepotzica
cadourile sunt oribile la ambele

Adica? Ce cadouri ai primit?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui nepotzica

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Mai asteapta cineva colet din 11.07? M-am saturat de atata asteptare....

eu, dar ce putem face?

Eu astept de pe 9 iulie, dar dupa ce mi-a sosit vineri cel de pe 6 iulie m-am mai linistit :).
Asa ca am mai pus cate ceva in cos, pacat ca la primele comenzi nu ve citisem in detaliu si n-am stiut nimic de codurile cadou.
Mai stiti coduri care ar putea functiona acum?
Cel de genti l-am incercat dar nu mai merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

anne16, kokiy multumesc pentru raspunsuri. Am inteles... ca ce as avea de facut. Deocamdata mi-a cam pierit cheful de cumparaturi.

Totusi kokiy, daca platesc inainte, adica atunci cand as comanda produsele printr-o alta forumista, eu zic ca eu as suporta pierderea.

multumesc frumos.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Cristina, eu platesc cu card de debit (=de salariu) nu de credit. Daca nu ti-l accepta inseamna ca nu este abilitat pentru plati on-line, rezolvi cu un telefon la banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cod nou:
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=landing_75418&omniturecode=001RP8597
Pana nu vine magaroiul si la mine cu coletele din 12 si 18,nici nu ma gandesc sa-l mai pun la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

cam putina lume in zona.
fetelor sunteti la meci?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Cod nou:
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=landing_75418&omniturecode=001RP8597
Pana nu vine magaroiul si la mine cu coletele din 12 si 18,nici nu ma gandesc sa-l mai pun la treaba!

acelasi lucru il face si 75388.

PS: astia ne bombardeaza cu coduri tentante, nu or mai avea vanzari?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

noapte buna!

vad ca v-ati culcat deja!vise frumoase si maine multe,multe pachete sosite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Citat:
citat din mesajul lui karfe

Fetelor,ati cumparat electrocasnice de la ei ,le livreaza?
Eu vreau sa-mi iau un curatitor-vaporizator,si nu stiu daca mi-l vor trimite.
Eu nu am mai cumparat de 6 luni de la ei,sunt probleme cu livrarile?
In cat timp ajunge pachetul?

Eu am cumparat de la ei aparatul asta....
http://laredoute.fr/vente-nettoyeur-vapeur-ultra-compact-ecogenic-pro-15.aspx?productid=324119357&documentid=201208&single=false&categoryid=22920521

Nu il recomand pe el in particular si nu recomand achizitionarea de electocasnice de la ei, din motivul ca daca vei constata ca ceva nu merge ti se va raspunde foarte politicos sa il trimiti inapoi ca sa se constate defectiunea, si apoi...nu stiu ce ar urma pentru ca eu m-am blocat la pasul asta, nici nu am incercat sa il trimit (nu este vorba despre vaporizator ci despre un alt aparat electrocasnic de valoare mai mica care a fost in acelasi pachet cu vaporizatorul si atunci mi-a fost invatatura de minte...si daca defectul ar fi fost la vaporizator tot nu l-as fi trimis inapoi). Deci ideea e ca in principiu la aparatele electrocasnice le cumperi din start fara garantie si fara service asigurat si nu stiu daca poti sa treci peste aspectul asta.
Daca te gandeai la modelul asta pot sa detaliez si de ce nu il recomand. Plus ca am vazut si mult mai ieftine la Quelle sau in Auchan (cel din Auchan micut ce-i drept).

De venit a venit in doua saptamani.

Lorena(19.12.2007)

Este vorba de acestahttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7975163&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=7&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si are referinte f. bune de la clienti,cel care-l ai tu,intr-adevar,are referinte proaste.
Ma risc si-l comand totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Citat:

Fetelor,ati cumparat electrocasnice de la ei ,le livreaza?
Eu vreau sa-mi iau un curatitor-vaporizator,si nu stiu daca mi-l vor trimite.
Eu nu am mai cumparat de 6 luni de la ei,sunt probleme cu livrarile?
In cat timp ajunge pachetul?

Eu am cumparat de la ei aparatul asta....
http://laredoute.fr/vente-nettoyeur-vapeur-ultra-compact-ecogenic-pro-15.aspx?productid=324119357&documentid=201208&single=false&categoryid=22920521

Nu il recomand pe el in particular si nu recomand achizitionarea de electocasnice de la ei, din motivul ca daca vei constata ca ceva nu merge ti se va raspunde foarte politicos sa il trimiti inapoi ca sa se constate defectiunea, si apoi...nu stiu ce ar urma pentru ca eu m-am blocat la pasul asta, nici nu am incercat sa il trimit (nu este vorba despre vaporizator ci despre un alt aparat electrocasnic de valoare mai mica care a fost in acelasi pachet cu vaporizatorul si atunci mi-a fost invatatura de minte...si daca defectul ar fi fost la vaporizator tot nu l-as fi trimis inapoi). Deci ideea e ca in principiu la aparatele electrocasnice le cumperi din start fara garantie si fara service asigurat si nu stiu daca poti sa treci peste aspectul asta.
Daca te gandeai la modelul asta pot sa detaliez si de ce nu il recomand. Plus ca am vazut si mult mai ieftine la Quelle sau in Auchan (cel din Auchan micut ce-i drept).

De venit a venit in doua saptamani.

Lorena(19.12.2007)

Este vorba de acestahttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7975163&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=7&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si are referinte f. bune de la clienti,cel care-l ai tu,intr-adevar,are referinte proaste.
Ma risc si-l comand totusi

Ce ciudat...chiar am fost curioasa sa citesc referintele intrucat atunci cand l-am cumparat avea 0 referinte...si tot asa imi apare si acum. Tu vezi ceva referinte pentru aparatul comandat de mine?
Sper sa iti fie util cel ales de tine, si eu am oscilat intre el si cel comandat.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput