FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mikisorLA MULTI ANI de acum iti spun, sa fii sanatoasa si sa dea Domnul sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta.
Iti multumesc mult ptr gandurile bune, sa de Domnul sa fie bine.

Stii un rezultat bun ar fi un cadou si ptr noi ptr ca pe 23 aug se implinesc 5 ani de cand ne-am casatorit.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc Iuca , astept cadoul ala frumos

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Mikisor, LA MULTI ANImulta sanatate ,ampliniri,fericire si cel mai frumos vis sa ti se anplineasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

miki-mikiLA MULTI ANI! sa iti dea d-zeu tot ce iti doresti si sa te ajute sa iti implinesti visul cat mai curand.
iuca mult succes maine la test, la mine sincer ieseau mai clar pozitive dupa-amiaza decat dim.o sa fie bine. despre testul de sange nu iti recomand la vital med..eu mi-am facut in z14 de la inseminare si mi-a dat valoare 2 de am plans o zi intreaga si de fapt eram insarcinata.
te pup si sa auzim o veste bunaaaaaa maine.sanii au inceput sa te doara?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

IUUUCAAA ne mai tii mult an suspans

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Nu stiu cum sa incep, asa ca va spun direct: mi-au iesit doua liniute. Cea de test mai rozie decat cea de control, dar era acolo, nu trebuia sa te uiti cu lupa ca sa o vezi. Nu imi vine sa cred ca e vorba de mine.
Toata noaptea am dormit cu grija, ca sa spun asa, ma trezeam din 2 in 2 ore si ma intrebam daca sa fac testul si la 5 nu am mai rezistat si l-am facut. Au aparut amandoua din primele secunde, doar cu diferenta de nuanta, cum v-am spus.
Am facut tot dimineata si testul bhcg si maine dupa amiaza am rezultatul.
Inna nu l-am facut la Vital Med ptr ca ti-au gresit tie analiza. M-am dus la Protest in M19,sper sa imi dea un rezultat corect.
Sanii ma dor ca de obicei, nu pot sa zic ca ma dor mai tare ca de obicei, singurul lucru mai ciudat, e cu somnul, ptr ca eu ma culcam de obicei intre 11 si 12 noaptea, iar acum ma culc de la 9, ca sa nu mai zic si ziua ce somn imi e.

Eu va multumesc din suflet la toate ptr incurajari, nu va enumar sa nu uit pe cineva si va doresc la toate sa vedeti doua liniute cat mai repede.

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc pt urari fetelor, eu am primit deja cadoul acela frumos, un test de sarcina pozitiv cu o poza de la eco in care se vede bb mic. Nu pot spune despre cine e vb pt ca fata respectiva m-a rugat sa nu spun nimic, e superstitioasa rau.
Iuca astepta caodoul ala frumos foc si de la tine.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Iti multumesc mult Liana

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MIKI-MIKI, multi ani cu sanatate si fericire. Sa vezi dublu(II) in fata ochilor
IUCA, felicitari iubita si sa fii o mamica implinita si fericita.

Mergi la inceput