FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 9

Moniland spune:
Bravo IUCA!!!! De abia astept sa-ti vad danezii
Felicit fata misterioasa si ma bucur pentru ea, indiferent cine ar fi.

cipcirip spune:
Iuca sincere felicitari! Sa ai o sarcina ushoara shi la termen. Deci danezii sunt tari, vitezomani shi cu GPS
. Ma bucur tare mult de reushita ta la Polisano pt ca-mi da sperantze. Acum eu urmez
Miki-Miki LA MULTI ANI! Multa sanatate shi sa auzim de un bebe mic shi la tine
Fetelor la mine azi e z 1. Maine sau poimaine tb sa fac eco sa vad dc mai am chistul iar la mine in orash e tare greu sa faci un eco nefiind programata cu cateva sapt inainte. Sa vad dc ma descurc. In orice caz eu luna asta vreau sa fac prima inseminare , nu mai aman din cauza chistului. Sa-mi tzinetzi pumnii pt ca ma ia tremuriciul
Cirip

iuca spune:
mari_lolutza, moniland
cipcirip
va multumesc din suflet
cipcirip iti tin pumnii la eco si sper din tot sufletul sa fie un succes inseminarea.
Iti multumesc inca o data ptr toate informatiile pe care mi le-ai dat despre Polisano
Echipa de la Polisano,chiar e buna, chiar daca nu reuseam, tot la ei as mai fi incercat iar.
I-am sunat mai devreme si i-am intrebat daca sa iau Duphaston in continuare si am vorbit cu dr Ispasoiu (dr tinerel) care m-a felicitat si mi-a zis sa iau in continuare + acid folic. Mi-a mai zis sa ma duc la eco peste 10 zile si sa ii tin la curent cu evolutia mea.
Va pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

simonete spune:
IUCA, eram sigura..........eram sigura,asa am simtit eu,ti-am spus ca joi sarbatorim.Sa ai o sarcina usoara si sa ne tragi si pe noi dupa tine. CIPCIRIP , credeam ca esti la Sibiu pt. inseminare, m-am gandit la tine de la distanta, iti doresc sa "rezolvi" luna asta si tu, sa auzim de cele 2 liniutze, ca in luna septembrie sa urmam si noi.

iuca spune:
simonete multumesc mult, ai avut dreptate.
Ce bine ar fi sa reusim toate, toate meritam sa fim gravidute, sa fim mamici, sa fim fericite si implinite.
Va pe toate cu drag.
Les Brown

bytzi spune:
iuca felicitari din tot sufletul si asteptam betaHCG sa vedem si cati BB vor fi,ati doresc o sarcina usoara si fara probleme si dumnezeu sa te aiba an grija.....aveam eu o presimtire....si sa nu uiti sa ne pov cum au reactionat apropiatii

cipcirip spune:
Iuca am lacrimi in ochi de fericire pt tine. Ma bucura f mult reushita ta in primul rand pt ca stiu ca o meritzi , pt ca ca te-ai chinuit f mult pana sa obtzii ac sarcina si in al doilea rand pt ca visul tau a fost realizat de echipa de la Polisano. Sarcina ushoara shi la termen Iucutza
Simonete inca nu sunt la Sibiu, maine sau poimaine aflu dc dl Chist mai este
, dar chiar dc este eu tot vreau inseminarea. Asta inseamna ca o voi face fara stimulare shi deci voi avea shanse mai mici de reushita
. Sa vad ce va zice shi dr mea. Pashii tai care sunt?
Cirip

simonete spune:
CIP, pasul meu urmator e a 2-a IAD la Giulesti, dar in septembrie ,cand vin ei din concediu .....si eu nu mai am rabdare. Cat e de mare chistul tau? Nu iti poate face o stimulare usoara? Cel mai bine, intreaba dr. si poate ai o surpriza si a disparut. Iar daca chistul nu mai e, nu mai pierde timpul la Giulesti.... fugi la Sibiu. Daca mie nu-mi reuseste in sept., ma duc la Sibiu.Sper sa fie cu noroc si nr. 2 sa fie ultimul.

dma2007 spune:
iuca felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara si un bebe sanatos!
bafta si celorlalte fete!
M.A.

iuca spune:
bytzi , dma va multumesc din suflet,
V-am simtit mereu alaturi si conteaza foarte mult.
dma bine ai ajuns acasa. Cum e ca prosapata mamica?
Multa sanatate Mariei si numai bine
Les Brown