FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 7
iuca spune:
Moniland teoretic, ar trebui sa mai am rabdare
Eu de azi nu mai iau Duphaston, l-am terminat. Eu nu as mai lua pana la test. Dr mi-a dat sa iau doar 10 zile si mi-a zis sa fac testul peste 14 zile.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
mari_lolutza spune:
FETELOR, in sfirsit mi-a venit ciclul cu 4 zile intirziere. Acum m-am linistit, pt. ca nu eram gravi si era normal sa vina. Intrasem rau in panica, dar acum e totul ok. Astept luna septembrie sa incep fiv-ul.
IUCA, apreciez promptitudinea cu care mi-ai raspuns si-ti multumesc din suflet.
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc si voua ce-mi doresc si mie.
iuca spune:
mari-lolutza cu mare placere
Iti tin pumnii ptr FIV-ul din septembrie si te astept cu vesti (bune).
Les Brown
bytzi spune:
Iuca doamne ajuta sa vii cu un test pozitiv
simonete eu stiu ca Moisa e si sambata la Giuli dar luna aceasta sant an concediu si mi se pare ca pana pe 7-8 sept cred ca ar fi bine sa suni la anceputul lunii sept....cat despre ovulatia an z 11 si IA n z 12 nu cred ca e o problema si mie la Chisinau mi-a facut o IA an z 12 cu folicul de 18 seara s-a spart si a doua zi mi-a mai facut o IA....BAFTA MULTA
simonete spune:
IUCA, eu zic sa astepti z14 ca sa fi mai sigura, ca sa-ti iasa si linia a2-a la fel de intensa .Aveti dreptate , o sa astept pana in septembrie, sa vad ce zice dr. .......dar nu mai am rabdare. Vad ca septembrie e importanta pt. multe dintre noi,sper sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim visul. Va mutumesc tuturor pt. sfaturi, si.............sa asteptam.
iuca spune:
Moniland mi-am luat un test Sure Check si il fac maine dimineata. Eu ma gandeam daca iese pozitiv sa ma duc (tot maine dimineata) sa fac bhcg. Ce zici? sau sa fac bhcg si daca iese negativ?
Maine e z14 de la inseminare.
Les Brown
Moniland spune:
Iuca, hcg-ul eu l-as considera obligatoriu. Testele din urina pot sa dea rezultate false, dar cel din sange nu. Asa ca mai bine fac Sure Checkul maine dimineata cu urina concentrata si apoi indiferent de rezultat fa hcg-ul.
iuca spune:
Moniland iti multumesc mult asa am sa fac. Am niste emotii foarte mari, sper sa fie bine.
Les Brown
miki-miki spune:
Iuca tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa vii cu un test frumos maine cadou de ziua mea. Mai astept un cadou frumos ca al tau de la o alta fata de pe DC care inca nu vrea sa spuna nimic.
Doamne Ajuta !
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki