FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

simonete ce bine ar fi...

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IUCA, hai scumpo cu testul pozitiv. Imi poti spune si mie, te rog, cum luai duphastonul sa-ti regleze ciclul? Mie nu mi-a intirziat niciodata, dar ma gindesc ca poate este de la stimularea puternica cu gonal de acum 3 luni. Am sunat azi la clinica, dar dr. este in concediu pin in septembrie. Mi s-a spus totusi ca o sa ma sune miine un alt dr. de acolo, dar as fi vrut sa fie dr. Bucur care ma are in evidenta. Am vrut sa ma programez la dr. din C-ta, dar mi s-a spus ca in nov. pot fi chemata. Sint in culmea disperarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

In z11 foliculul avea 19mm si eu cred ca in ziua aceea s-a spart. Mi-a facut insem. a 2-a zi si cred ca afost tarziu( dupa vreo 30 de ore de la monitorizare).Am facut in ziua inseminarii (seara) un test de ovulatie si era negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

CM a avut 25 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

simonete, nu te pot decat incuraja ca in rest cu ovulatia si monitorizarea habar nu am.
Iuca, duphastonul da stari de somnolente dar mai ales sarcina

Mergi la inceput

simonete eu zic sa ii spui dr temerea ta daca va pica z11-12 sambata - duminica si o sa gasiti o solutie. Poate vine dr sambata sau duminica.
mari_lolutza sincer nu mai stiu exact cum l-am luat, cate 2 pastile pe zi din cate imi amintesc. Au trecut 4 ani (poate chiar 5) de atunci si nu imi mai amintesc exact. Stiu ca am fost doctor si mi-a dat Duphaston, am facut si eco atunci si mi-a spus ca am endometrul foarte gros (daca imi venea o data la 3 luni, iti dai seama). Parca zic ca dr mi-a spus sa iau Duphaston pana imi vine CM.
Moniland incerc sa fac cate ceva, ca sa nu ma mai gandesc, dar fac ce fac si tot stau toata ziua pe DC, si citesc despre teste, BHCG, ecografii. Sunt cu capu' rau .

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

simoneteeu cred ca cel mai bine inseminarea prinde dupa ce nu mai ai glera cervicala abundenta, asa a fost la mine, am facut inseminarea in z15, in z14 am avut o glera fff abundenta si inseminarea a fost facuta a doua zi cand eu am fost sigura ca am ovulat si nu mai aveam glera deloc..dar s-a prins.cica e mai bine mai tarziu decat inainte, sunt sanse mai multe.
iuca duphastonul nu da stare de somnolenta din cate stiu eu, dar sarcina cu siguranta , asa ca esti graviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IUCA, spune-mi, te rog, dupa cit timp de la intirzierea ciclului ai ajuns la dr. si de cind ti-a dat sa iei tratament? Multam fr

Mergi la inceput

mari_lolutza din cate imi amintesc, m-am dus destul de tarziu, adica dupa 2 - 2 luni si jumatate si tratamentul l-am luat imediat. Atunci nu munceam la proiectul bebe si nu eram asa atenta ca acum la CM.
simonete la un CM de 25 zile, teoretic ovulatia are loc cu 14 zile inainte(faza luteala), adica in z11
inna nu stiu ce sa zic, vom vedea cand fac testul.
Daca as face testul maine, in z13, ce ziceti?

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Aha, deci nu mai ai rabdare . Dupa FIV se recomanda testul la 14 zile de la ET, dar ET-ul se face la 2-3 zile de la punctie (ovulatie). Sunt fete care au facut hcg-ul in ziua 10 si a iesit bine. Daca-l faci si iese negativ te demoralizezi si poate peste o zi va iesi pozitiv. Asa ca ... depinde cum stai cu psihicul

Mergi la inceput