FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Iuca iti multumesc pt. listuta,sper sa o inchei cu IAD nr. 2. Cand ne dai vestea cea mare?Sper ca zilele astea, nu? Daca vad ca voi aveti vesti bune, devin si eu mai optimista.Se pare ca la mine totul e in regula, de aceea am apelat la IAD. Am facut IAD nr.1 pe ciclu natural si fara pregnyl, dar cred ca nu a fost momentul optim.In z11, la monitorizare aveam folicul de 19mm si endometru 7,9 , asta dimineata, dar eu cred ca foliculul s-a spart dupa putin timp si inseminarea am facut-o a 2-a zi. S-ar putea acum sa-mi dea stimulare, desi eu as mai incerca o data pe ciclu natural.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: IAD nr.1 cu Moisa la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

simonete la Polisano toti donatorii sunt danezi. Eu am inteles ca mai de mult au fost romani, dar s-a renuntat la romani in favoarea danezilor.

Fetelor, tare grea e asteptare asta, sper sa rezist pana joi, cand m-am hotarat sa fac testul.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

iuca iubita mea
mai ai un picut de rabdare
momentul fericit se apropie
nici nu stii ce nerabdatoare suntem si noi sa ne dai vestea cea mare

eu azi sunt z1
ieri am venit de la mare
si de saptm viitoare o sa ma gandesc serios in ce directie o sa apuc
deocamdata nu ma pot acomoda cu caldura din bucuresti

va pupic pe toate
si nu in ultimul rand felicitari INNA pt sarcina
ma bucur tare mult pt tine
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iuca sunt cu pumnii stransi si fac si galerie.
Monty, eu zic sa nu ratezi luna asta dar tu stii mai bine.
Simonete, bine ai venit si iti doresc un copilas cat mai repede. Cel putin unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna fetele, am trecut sa va salut.
iuca cand faci testul? abia astept sa ne spui rezultatul, sunt sigura ca va fi II te si mult succes.apropos, nu sunt deloc multumita de dr.calin alina di gl, sincer nu stiu la cine sa ma mai duc, nu ca nu ar fi draguta dar sincer nu se prea pricepe.( o prietena de-a mea a urmarit-o si acum 10 zile i-a spsu ca este insarcinata si ca este bine, su dupa 10 zile la control ia spus ca o asteapta la chiuretaj ca are sarcina oprita in evolutie, iti dai seamna plansete etc, si tipa a fost la bucuresti si sarcina este bine mersi, are activitate cardiaca si este foarte bine.offff dr astia, nu stii la cine sa te mai duci.
montyma bucur ca ai fost in concediu si te-ai mai destins un pic, multumesc tare mult pt felicitari, esti o scumpa , sa te ajute d-zeu sa fie bine indiferent de ce decizie vei lua, trebuie sa fie bine pana la urma, poate d-zeu ne incearca mai intai, si ne da minunea mult dorita exact cand ne asteptam mai putin. te pup dulce si ai grija de tine.
Mult succes fetelor, va pup si sa de-a d-zeu sa aveti bb cat mai curand,Eu am fost la eco, i-am auzit inimioara puiului mic, am avut asa niste emotii ca mi-au dat lacrimile, va doresc din tot sufletul sa treceti toate prin aceasta stare minunata, sunt sigura ca fiecare dintre voi va reusi, doar ca fiecare la momentul la care vrea cel de sus, rest mai am un pic si mor de rau de imi este.

Mergi la inceput

A facut cineva monitorizare la dr. Moisa? In septembrie, dupa calculele mele z11 e sambata sau mai sigur duminica..... te cheama duminica, sau pierd si luna asta?

Mergi la inceput

montytaiana, Moniland, Inna va multumesc mult ptr incurajari, sper sa fie bine.
Eu azi sunt in z11 de la inseminare si ma gandeam sa astept pana joi cand ar fi z14. Am niste emotii si imi trec tot felul de ganduri prin cap. M-am gandit sa fac joi dimineata un test de urina si daca iese pozitiv sa ma duc sa fac si bhcg (tot joi dimineata).
Inna eu m-am gandit daca voi reusi sa ma duc la dr Ciobotaru de la Romar.
Am o stare de somnolenta, aproape tot timpul, aveti idee oare si Duphastonul da starile acestea?

Va pe toate cu drag

Les Brown

Mergi la inceput

IUCA, din cate vad eu, joi sarbatorim!!

Mergi la inceput

simonete eu nu am facut inseminare cu Moisa si nu stiu ce sa iti spun, dar e neaparat sa te cheme in z11? Poate te cheama in z12. Cate zile are CM tau?
Eu am facut inseminarea in z16, ptr ca in z13 foliculii mei erau prea micuti ptr inseminare, cei mai mari aveau 16-17mm, iar in z15 au crescut pana la 19 si respectiv 21mm. Tot in z15 am facut Pregnylul de 10000 UI si in z16 a fost inseminarea.

Les Brown

Mergi la inceput