Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink "Fofolicia" din pacate nu merg azi la dr....dar iti tin pumnii. felicitari pt crocobaur,cum ai facut sa-ti dea rezultatul mai repede,ca si mie mi-ar trebui lunea viitoare??????? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s! 35+LUCA |
eu l-am facut martea trecuta, pe 5 si trebuia sa ridic rezultatul dupa data de 11, intre 14-19. Am sunat dimineata la 0213371017 si am rugat sa-mi fie trimis pe fax sau mail daca a iesit, nu iesise, au sunat la laborator si cei de-acolo mi-au promis ca pana la ora 11 il am. Asa a fost, mi-au zis ca daca este negativ se poate, daca nu, mai dureaza ptr ca se face si antibiograma. Am spus la telefon ca este analiza de sarcina si am programare la ginecolog la ora 12 si nu vreau sa mai fac niste drumuri in plus.
Oricum, bila alba ptr medicover la faza asta, eu eram cam capsata dupa faza ca mi-au luat bani pe recoltare.
Vlad
29+
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
Felicic felicitari pentru rezultat si bafta la eco, te asteptam cu vesti bune !!!
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
citat din mesajul lui felicic76 neatza si de la mine! Azi la 13 am intalnire cu bebe Mai vine astazi cineva la Dr.T? Acum astept rezultatul si la crocobaur, cei de la Medicover sunt draguti si mi-l trimit pe fax, cu toate ca de-abia de maine puteam sa iau rezultatul. Ieri am avut musafiri, o nepotica de 1,5 ani absolut delicioasa, vorbareata, care mie imi spune Fofolicia, sotului Cacalin si lui Fox Fuc. Este atat de amuzanta (exceptie facand ca a varsat o cana de cafea peste mama-sa si fata de masa si a "schis" cu ceva pe o canapea crem) si mancaciaosa. A mancat non stop: ciorba de peste, pui si cartof "binte", mi-a cerut banana si eu nu aveam in casa, dar m-am descurcat cu ceva biscuiti. asa mi-as dori si eu un copil, sper sa-i semene al meu, caci tatii sunt frati. edit:rezultat negativ la crocobaur B Vlad 29+ bibinika D'ale gravideniei |
Feli, iti tin pumnii stransi bine sa vii cu vesti excelente de la eco si sa fiti bine si tu si bb
34+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
bitza2008 spune:
Salutare burtici!
RAportez tot 2in1.Am fost dimineata la maternitate la control si mi-a zis ca "nu sunt inca de nastere"Nu mai inteleg..vineri parea aproape tare nasterea,azi e mai indepartata...oare "bate Lucas in retragere"??????? Oricum, eu sunt bucuroasa pt ca eu merg tot dupa calculul meu conf caruia miercuri fac 37s,eco "zice" ca joi fac 39s...vedem
Tardiv, dar totusi am intrebat dr de antitetanos..a zis ca si chiar daca nu era tarziu nu-mi recomanda sa-l fac.
Aaaaa...si la mine a iesit negativ la crocobauri.
MAine trebuie sa duc din nou pt urocultura ca proba cealalta n-am recoltat-o bine!
tuturor!
Vineri merg din nou la control si eco!
36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!
felicic76 spune:
multumesc! andy.p, babytza, clau
mussette: vezi ca vin la tine si trag iepurele ala de urechi sa-ti scoata si morcovul
mai stau un pic si o iau din loc, sper sa se respecte progamarile si sa nu intru la 16 ca data trecuta.Am inteles ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo, in bine, nu de alta,dar am o gramada de treaba dupa amiaza.
La capitolul dureri, reclam o durere de spate care trece dupa ce iau un no-spa, ma gandesc ca atarna burtoiul si
monicaaaaaaa
Vlad
29+
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Salutare burtici! RAportez tot 2in1.Am fost dimineata la maternitate la control si mi-a zis ca "nu sunt inca de nastere"Nu mai inteleg..vineri parea aproape tare nasterea,azi e mai indepartata...oare "bate Lucas in retragere"??????? Oricum, eu sunt bucuroasa pt ca eu merg tot dupa calculul meu conf caruia miercuri fac 37s,eco "zice" ca joi fac 39s...vedem Tardiv, dar totusi am intrebat dr de antitetanos..a zis ca si chiar daca nu era tarziu nu-mi recomanda sa-l fac. Aaaaa...si la mine a iesit negativ la crocobauri. MAine trebuie sa duc din nou pt urocultura ca proba cealalta n-am recoltat-o bine! tuturor! Vineri merg din nou la control si eco! 36+LUCAS AMR 4 saptamani!!! |
Ma bucur ca bebe mai sta in burtica...
Felicitari pentru rez negativ.
Dar ce ai gresit la recoltare ? si eu o sa duc miercuri si nu imi dau seama ce ai facut gresit...
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
bitza2008 spune:
FElicic, felicitari pt analizele bune si bafta multa la eco! sa treaca durerea de spate!
Am reusit azi sa luam si noi carut copilului
A-rose, esti o frumoasa!!!Te-am admirat in poze!
36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!
clau_geo spune:
Bitza, ma bucur mult ca bebe vrea sa mai stea putin, fiecare zi conteaza.
Feicitari pt carut.
34+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
EvaF spune:
citat din mesajul lui felicic76 Ieri am avut musafiri, o nepotica de 1,5 ani absolut delicioasa, vorbareata, care mie imi spune Fofolicia, sotului Cacalin si lui Fox Fuc. edit:rezultat negativ la crocobaur B |
Fffffff tare micutza!!!
Felicitari pentru rezultatul negativ!
Bafta la eco!!!!
FELICIC & VLADUT
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 40 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
bitza2008 spune:
Babytza sincer nu stiu exact.Am recoltat la internare si nu era primul shushu,ala de dimineata si mi-au zis fetele de acolo sa fac exact in recipient ca e steril..dar nu prea am avut directie(sa zic asa) si au iesit Structuri polimorfe(asa parca mi-a zis)
Sper maine sa reusesc ca acusi ma apuca nasterea si eu ma tem sa nu am infetie ca am leucocite cam multe!
Sper ca ti-am fost de folos!Scuzati exprimarea
36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!