Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza ma bucur ca inca sunteti 2in1 si sa stati asa pana se hotareste bb
Si eu am patit-o o data tot asa cu urina..nu-i de mirare la cate drumuri facem la baie,desi ei zic ca nu are importanta de cate ori numa sa fie cea de dimineata

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
Eva bine ca ati terminat camera,abia astept sa o vad in poze si si eu ca si tine ma bucur ca un copil cand ii mai cumpar ceva pt camera sau cand le voi cedea pe toate aranjate gata sa-l astepte pe Luca.Sanatate cu spatele!
Ah in weekand datorita faptului ca m-am agitata cu mutatul lucrurilor prin casa am experimentat niste picioare umflate,niste pernite sub glezna....Eva ma pot da cu crema aceea cu care te-ai dat tu,este si pt picioare umflate??????

Musette, pe crema scrie ca este pentru inflamatii, are efect antiedematos, stimuleaza circulatia capilara si relaxeaza! Deci merge si pentru edeme! Incearca, trebuioe sa faca bine, e naturala, cu extracte de spanz, castan si ienupar, si nu costa decat 9RON!
Ma bucur ca va apropiati de finalizarea camerei!
Bafta la medic!!!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 40 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Clau tu cum te mai simti?
Andy.p

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Mai avem 40 de zile! Lasati-ma sa imi scot singura ochii, ca la melc
Morcovii, nu stiu ce sa zic, slabutza productia, e inca o dulce inconstienta, nu mi-e frica, sunt incredibil de mirata ce mi se intampla! Peste 40 de zile nasc si mi se va pune Luca in brate! Wow! Ciupiti-ma!!!!!!

34+ LUCA

AMR 40 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Clau tu cum te mai simti?
Andy.p

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

sper ca bine desi de azi dimineata ma cam injunghie in vagin si col din cand in cand si e destul de urat. Sa dea Domnu sa rezist macar pana la 36 s cand se intoarce dr. mea.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

neata fetelor!

incep sa ma simt prost. voi miine poimiine nasteti si eu ma ocup cu fleacuri din astea gen cumparaturi. imi amintesc ca, acum doua saptamini, cumparaturile erau la ordinea zilei.

asadar, azi mi-am luat inima-n dinti si am facut o comanda la Mothercare - dupa ce ieri si alaltaieri am umblat prin magazine si m-am oripilat: cit de scumpe sint produsele, cum se poarta vinzatoarele (de parca eu ar trebui sa ma simt prost ca-mi cade fata cind intorc eticheta de la un costumas si vad un pret cu trei cifre - in conditiile in care, in europa, la reduceri, aceeasi tzoala costa un sfert).

ma rog... nu ma mai pling. rog pe cine a comandat de la Mothercare sa-mi spuna si mie in cite zile au livrat, ca sa nu ma urc pe pereti de nerabdare.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zambetmic

'neata burtici

nerantula burtica mea are 96cm, masurat ieri cand am descoperit ca am si slabit aproape un kg ... sper sa fie totul ok cu guguloiu
azi la ora 19 avem intalnire

azi dimineata mi-a fost rau ... ameteala, am luat niste vitamine cu gandu' ca-mi revin si le-am vomitat ... in fine, pana la urma m-am pus pe picioare ... dar daca ma ridic de pe scaun ma ia imediat cu ameteala

tre neaparat sa-mi micsorez nr de ore la servici, sau daca nu, concediu, dar sper sa mai rezist macar luna august

va pup si asteptam vesti bune de la mamici si mogaldete

31+ cu Vladut

Zambetmic, ai grija de tine si bafta multa la eco!!!

ZAMBETMIC

34+ LUCA

AMR 40 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

andyp

Eva merci mult,il trimit pe sot sa-mi cumpere.cum mai esti cu spatele,a trecut?te-am ciupit,ai simtit?

felicic merci pt detalii.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!

35+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

voiam sa mai zic asta:

eu sint foarte tare cu gindul la voi, cele care va apropiati de momentul cel mare si ma gindesc toata noaptea cind mai aud ca aveti probleme sau dureri ciudate.

sper sa fie o saptamina cu vesti bune.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Zambet mic, bafta multa si tie la eco si te asteptam cu vesti bune.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput