Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea1002 spune:
Buna fetelor.
Vad ca vorbiti de torturi si nu pot sa stau deoparte :)
Eu am zis ca voi face urmatoarele torturi la ziua printesei:
Tort de sampanie
si pentru ca nu pot sa stau fara ciocolata, asta:
Cupola ninsa
Pe primul am sa-l ornez cu niste trandafirasi facuti din bomboane sugus (am gasit undeva si sunt foarte simplu de facut, am si facut unul de proba, imi pare rau ca nu am poza). Asta apropo, Erina ca am vazut trandafirii tai care sunt superbi.
Si pe langa trandafirasi mai pot pune niste fluturasi, ceva, nu stiu
vad atunci pe loc.
fetele (va citesc in fiecare zi, chiar daca nu prea scriu...)
Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)
andreea1002 spune:
Si cateva www.flickr.com/photos/mirunaioana/2760187377/in/photostream/" target="_blank">pozici
Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Fetelor, voi le dati pufuleti la bebelusi ? Nu contin prea multa sare ? Sau ati descoperit voi niste pufuleti mai speciali ? Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Noi am descoperit pufuletii cu lapte Duffy si ne plac ff mult,sunt fara sare...un pic dulci.Am vazut ca-i place Mariei sa se plimbe cu tricicleta,dar numai cu mami si tati alaturi..

danuta36 spune:
Andreeace idee buna cu Sugus,chiar ma intrebam din ce-o fi facut Erina ornamentele alea?
mocutza
Toma Ily e o frumusica si o finuta Nati a ta,bine ca-i sanatoasa,asta-i cel mai important 
Lavinia ce mare a crescut Miruna ta! de fapt,nu mai vazusem de mult poze cu voi.Cum e cu hamul,ajuta la ceva,ca luai si eu unul,nu demult,dar inca nu-l folosim ca Miru a mea inca nu merge singurica 
adimercedes spune:
Intru rapid sa dau vesti despre iritatia Lisei. E ok, s-a retras, nu stiu ce a fost, a tinut-o 3 zile, apogeul a fost ultimele 2 zile, dar azi dimineata am verificat-o si era ok. Acum tin un ochi pe ea sa vad daca reapare si in ce conditii...
Aseara am cantarit-o, are 9.8 kg, inaltime undeva la 76cm, dar o sa o mai masor inca o data, ca atat avea si data trecuta, acum mai bine de o luna, deci cred ca am masurat eu ceva gresit acum...
Fug sa lucrez ca se trezeste imediat si iar e calare pe mine la comp...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Fetele care i-ati inceput pe puiuti doar recent pe formula, imi spuneti, va rog, ce ati ales si pe ce considerente? Multumesc mult
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
bebeka spune:
Neata!
Eu ma uit la torturile puse de Erina.Ala cu buburuze m-a dat gata.Din pacate am suflet de artist dar nu si pricepere...
Si nici timp sa confectionez asa ceva.
Erina,te astept in parc!!!!
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
Ia sa dau si cafeaua daca tot sunt prima!Poftiti ca e calda si proaspata!Mmmm,ce frumos miroase!

Si dau si o tigara ca eu nu mai fumez ...
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
Mada28 spune:
Buna cafea...
Vesti si de la noi: avem un dintisor

In rest Luca e bine, papa, merge de manuta, vorbeste mult pe limba lui si chiar si pe limba noastra![]()
Eu am inceput demersurile sa ma intorc la servici la 1 septembrie.
Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie: fetele care ati revenit din CIC cum ati anuntat sa vi se intrerupa indemnizatia si unde?
in rest Luca e afara cu bona eu putin net cu cafeluta si apoi contabilitate...
Sper sa am timp sa pun si poze din concediu. Sa vedeti cat a crescut Luca : cred ca are 80 cm si 11,5 kg .
Foarte interesante discutiile despre mot. Am inceput si noi sa testam terenul.
Va pup
Mada28 si Luca
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Am intrat sa va salutam si noi. Vad ca pe aici bate un aer de concediu si de petreceri. In curand puii nostrii vor face 1 anisor. Si noi ne gandim unde o vom sarabatori mai ales ca vrem sa-i rupem si turta in aceeasi zi. Dar mai avem timp de gandire la fel si la cadouri, pana atunci maine avem de sarbatorit Mariile. Trebuie sa ma duc sa-i iau un cadou si lui tati ca il cheama Marian, in principiu stiu ce vreau sa-i iau, dar pe caldura asta nu-mi vien sa ies din casa.
Am vazut pozicile cu Maria, bine noi am vazut-o si in realitate acum vreo 2 zile in Tineretului cu mami ei, iar Adelina a fost pur si simplu incantata de tricicleta Mariei nu se mai dezlipea de langa ea.
Acum sunt in cautare de coafeza ca duminica sunt nasa si am lasat-o pe ultimul moment
si parca vad ca nu gasesc pe nimeni disponibil. Si ma mai chinuie si gandul ca trebuie sa las fata acasa duminica cu cumnata mea si nu stiu cum o sa reactioneze ca nu a mai stat niciopdata fara noi.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Maria Teodora
( 25 august 2007 )