Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am facut un preview al vacantei la Moeciu vizionand pozele Ceciliei si pot sa spun ca acum parca sunt si mai nerabdatoare sa ajung acolo. Am constatat ca papanashul s-a distrat de minune, avand activitati care mai de care mai diverse si mai interesante. Si m-am minunat inca o data de cat de bine poate sa mearga Vazusem deja filmuletul acela care era inainte la semnatura si stiam ca "micul terorist" este deja independent, pe picioarele lui, chiar daca nu mi-am mai exprimat mirarea aici, pe forum. Cecilia, ai baiat mare !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

ceamica, multumesc mult
I-am luat si eu joia trecuta. Am vrut sa scriu pe forum, sa te anunt si pe tine, dar m-am luat cu altele, scuze.
Inca un pic daca mai dura si-i puteau face bani de zestre, nu de trusou

Mergi la inceput

A, am uitat sa va zic ca de fapt eu am mai pregatit un cadou pt aniversarea de 1 an: un plan financiar pt copii care va avea ca rezultat asigurarea primirii unei anumite sume la implinirea varstei de 18 ani. Cred ca nu-i niciodata prea devreme sa ne gandim la viitor

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe Mirunica , o fi mancand ea numai ce si cnd vrea, insa arata tare bine, deci stie fata ce-i prieste

Iar de vi s-a facut dor de noi... www.flickr.com/photos/26130423@N07/2757885730/" target="_blank">aici ne puteti vedea daca folositi userul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, multumesc pentru gindurile bune. Sper sa fie bine in Bucuresti. Apartamentul arata f. OK dar nu stiu care va fi atmosfera "generala". Ma sperie lipsa de civilizatie sau murdaria pe care le-as putea intilni.
Ma consolez cu faptul ca am Starbucks aproape. Si eu sper sa intilnesc mamici de papanasi si dulcetele.

Imi imaginez ce frumos e in Finlanda. Inainte de faculatate am lucrat pentru un diplomat italian casatorit cu o finlandeza. Mi-a povestit multe despre Finlanda, in italiana si engleza bineinteles pentru ca limba lor mi se pare imposibila. Dar pe de alta parte si japoneza suna la fel de dificil de vorbit si totusi am reusit.
Vorbesti finlandeza?

Ce imi amintesc cu mare drag e ca aveau trei copii superbi. Astrid (asa era sa o cheme pe Daria), Walter si Mathias, asa de dragalasi erau ca mereu imi spuneam ca mi-as dori un bb ca ei si Daria parca seamana...

Tudor s-a adaptat grozav la gradinita si e super ca adoarme asa de repede si singurel!!! La Daria e spectacol aproape in fiecare seara.

Erina, m-am gandit la mutatul vostru pentru ca am vazut pozele din orasul moldav micut si curat comparativ cu Bucurestiul si am fost in situatia ta...oarecum. Onestiul e cam la fel, mic si curat, desi cladirile sunt destul de lasate in paragina, dar macar strazile sunt curate, desi mai sunt gropi pe ici, pe colo. Si Bucurestiul mi s-a parut groaznic, nu numai ca era mult mai murdar, mai prafuit, dar si oamenii erau mai grabiti si te priveau mai de sus. De, sper sa fie mai bine la voi, mai ales ca o sa gasiti mamicile de dulceturi si papanasi. Am vazut ca deja Annisia ti-a facut program de aerobic!

Finlanda e frumoasa pentru cei ce iubesc natura si padurile. Mari atractii turistice nu are, dar cand m-am mutat aici, mult timp aveam impresia ca sunt intr-o statiune la munte. Mergeam catre facultate printr-o mica padure, unde erau afine si zmeura si multe veverite. Limba lor e imposibila pentru ca nu poti spune 'stiu 10 cuvinte'. Cuvintele au diferite terminatii, ei neavand prepozitii, si se schimba destul de mult cu terminatiile - ex: joki - joen. Si din pacate nu, nu o vorbesc (doar cateva cuvinte), asta si din cauza ca pot folosi engleza cam peste tot.

Cat priveste numele copiilor, alea nu erau deloc nume finlandeze. Ei au nume ca Tuukka, Oona, Jyrki, Ulla, Satu si alte minunatii de acest fel. Cine ghiceste care sunt de fete si care de baieti, primeste un . Dar e adevarat ca sunt dragalasi copii lor, cand sunt mici. Cand cresc, sunt timizi si abia vorbesc, din cauza ca ii invata asa rezervati si retrasi. Copii insa sunt adorabili si comunicativi.

Iar asta cu adormitul singurel, e noua si la noi si a fost doar duminica la pranz. Adoarme seara in continuare cu tzitzi. Dar sunt sigura ca toti papanasii si toate dulceturile vor invata sa adoarma seara singuri si fare circ. Rabdare!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia, imi imaginez ca trebuie sa iti fi fost greu. Pe mine nu ma sperie aglomeratia, sunt obisnuita. Curatenia si siguranta de aici sau din Japonia as vrea sa le regasesc la Bucuresti.

Ce frumos, drumul descris de tine seamana tare bine cu un peisaj tipic german. Pe linga veverite in zona Ruhr in fiecare zi vedeam zeci de iepuri care topaiau liberi fara teama ca s-ar putea sa ii impuste cineva.

Daria a adormit singura de nevoie saracuta, daca mami era pe culinar!

Intradevar numele copiilor erau germane. Sa stii ca cele enumerate de tine sunt tare interesante.

Annisia si Prisi sunt tare dulci. Sunt coplesita.
Thanks girls.

Sigur ma voi intilni si cu Bebeka, mami inalta si supla de dulcetica brunetica Rebeka.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Luy, vacanta minunata iti doresc.

Excelenta ideea cu planul financiar. Vroiam sa o sugerez si eu.
Fug sa vad pozele Mariei.

Mergi la inceput

Am vazut-o pe frumoasa Maria cu tricicleta verde, dormind ca un ingeras, la plimbare cu mami si tati.
Mami de Maria arati fantastic, fff supla!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut-o pe delicata Maria, a crescut tare mult si este mai frumoasa.Poate sa fie mandru tati, trebuie doar sa pregateasca pusca....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput

Mi-am incercat mina la citeva decoratiuni pentru tort. Nu rideti...

Asta
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP2078.jpg

si asta:
http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=IMGP2079.jpg

Fac unul de proba simbata.

Impart si cu voi link-urile pe care le am:

http://chefwannabe.wordpress.com/2008/05/29/fondant-angel-birthday-cake/

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=19845&pid=560829&mode=threaded&start=#entry560829

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14647&pid=319835&mode=threaded&start=#entry319835

http://good-times.webshots.com/photo/1061765170014386786QAZiyz

Mergi la inceput

Hihihi, fata "zinei" trebuie pictata.

Pe absolut gustul meu e tortul asta

http://s51.photobucket.com/albums/f400/elena74/?action=view¤t=post-12977-1174411364.jpg

dar ma gindesc ca la un an trebuie sa fie si fun.

Mergi la inceput