Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 12
laviniaN spune:
Yaia mama nu a zis nimeni,dar simteu colaceii care atarna si pe care-i mai maschez cu bluza,dar la mare cu ce mai maschez???![]()
laviniaN spune:
Si noi vrem sa acem ptrecere cu mai multi copilasi de ziua fetei,dar cred ca la noi acasa....mai trebuie sa invitam si bunicii,nasii si cateva matusi,care s-ar supara daca nu le chemam.
ceamica spune:
Luy,
mi-au dat in sfarsit banii pe trusou !!!!!
Daca si tu ai depus dosarul tot la primarie , ca perioasa e tot cam aceeasi , sa stii ca au inceput sa sune !
Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
toma_lly spune:
buna,
asadar cam toata lumea se pregateste sa plece in concediu
...
pai atunci sa aveti vreme buna si sa va distrati !!
eu vreau sa-i iau fi-mii o tricicleta mai calumea, voi de unde ati cumparat ?
ieri i-am luat o bratarica f frumoasa de aur cu 2 ciupercute pe care am lasat-o la gravat (o sa i-o dau de ziua ei).
si astazi am fost la un magazin pe la romana de unde am cumparat tot felul de bazaconii pentru petrecerea de 1 anisor: fata de masa de plastic cu winnie&co, farfurii, servetele si pahare colorate tot cu winnie, coifuri de carton, fluiere din alea de hartie (blowouts), insigna roz bithday princess, lumanare de tort cu cifra 1 de care sta rezemata o printesa, artificii litere de pus pe tort (eu am luat NATI).
eu voi comanda tortul la o cofetarie de la piata iancului f buna(o sa aleg unul de o forma speciala pentru copii)
Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze
toma_lly spune:
LaviniaN, sa-ti traiasca Mirunica, este o frumoasa !
fetelor, ce pufuleti dati voi copiilor ? eu nu i-am dat pana acum...
alte poze
laviniaN spune:
Toma_lly multumesc frumos.
Nu te mai necaji cu greutatea fetitei,arata foarte bine,daca e sanatoasa asta e cel mai important,poate asta e constitutia ei si papa cat are ea nevoie....si Miruna papa doar cand are ea chef, eu am renuntat sa ma mai stresez inutil.
toma_lly spune:
asa este, dar totusi Miru are peste 8 kile, Nati 6...
abia astept sa mergem vineri la doctor sa vedem ce ne mai zice 
alte poze
laviniaN spune:
Sa ne spui vesti despre Nati dupa ce te intorci de la doctor,dar sunt convinsa ca fetita este bine
pe dulcica de Nati.
toma_lly spune:
va spun, va spun
mi-am propus sa intru mai des pe forum, asa...ca inainte :)
dar nu pot decat de la serviciu si daca am f multa treaba....
alte poze
toma_lly spune:
e foarte multa liniste pe aici, se vede ca e perioada concediilor
am plecat si eu acasa, ca vorba aia...ma asteapta copilu' ![]()
pupici 
alte poze