Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetele care i-ati inceput pe puiuti doar recent pe formula, imi spuneti, va rog, ce ati ales si pe ce considerente? Multumesc mult .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

noi suntem cam de 2 luni pe formula si folosim (acum) cu succes nan2
am inceput cu nestle lactogen 2, dar nu i-a placut deloc (am gustat si eu laptele praf si mie mi-ar fi placut mai mult decat nan2)
am mai citit etichetele de la milupa si milumil, iar daca memoria nu ma insala parca unele au si zahar (s-ar putea sa gresesc, nu mai stiu sigur)
pentru ca nu bea din biberon, cana cu pai a fost salvarea noastra!
acum bem 240ml dimineata si 120ml+120ml cu cereale seara

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

diversificarea pentru noi a adus un mare plus ponderal!
de la 6800gr la 6 luni acum avem undeva pete 9000gr

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

greyerassucces in gasirea unei coafeze si distractie placuta la nunta!
sunt sigura ca aduta se va descurca f bine!

am cununat si noi civil in iulie, iar in septembrie vom cununa si religios!
coafeza nu a inteles neam ce vreau de la viata ei, asa ca am aratat ca un cocostarc. sper ca in sept voi avea mai mult succes la o alta tanti

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

cat despre torturi vazute aici...mama mama!

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello dragelor,
iata ca am ajuns si noi pe meleagurile toride.
a fost frumos, am vazut Viena, Amsterdam si Harleem, un orasel din olanda. Viena -cald, dar nu ca aici ( plimbari non-stop, bataturi la picioare ), Amstedam - ploaie non-stop ( socializare la greu, hotel excelent, vazut targul de flori, am luat bulbi , cafenele, canale, biciclete) si frig, ne-am cumparat pulovere si geci de ploaie, Harleem foarte bine, un orasel medieval foarte curat si frumos, cu canale bicilete la tot pasul, ca si amsterdamul dar mult mai select. Am sute de poze si filme pe care o sa le triez si o sa le pun cred saptamana viitoare , caci acum il asteptam pe tati sa vina sa ne duca la mama, unde-i racoare si bine.
Si acum subiectul principal, Ghighi. Am vorbit cu bunicile zilnic la telefon, a fost tot o distractie si voie buna aici, nu-mi venea sa cred. Azi dimineata cand s-a trezit a venit cu chiuituri de bucurie in brate la taica-su. La mine, deloc. Nu ma baga in seama. Se joaca cu bunicile, danseaza, rade la ele, la mine nimic. Ma surprinde foarte tare atitudinea lui.
A mancat bine, s-au plimbat de 2 ori/zi, a fost excelent. Dar e suparat rau pe mine .
Bomboana dupa tort e ca adoarme singur ! Se suie in pat cu o jucarie si aseaza pernele si jucaria vreo 5 minute si adoarme neleganat, necantat, singurel . Nu-mi venea sa cred dar am vazut acum ca a facut la fel cum povesteau bunicile la telefon.
Noi ne-am mai programat un weekend in septembrie in viena, sa vedem daca il luam si pe Ghighi cu noi.
Va las acum, ma duc sa fac si sa desfac bagaje, plecam peste cateva ore si ne intoarcem cred, pe la sfarsitul saptamanii viitoare.
n-am avut timp sa citesc din urma, sper ca sunteti bine si va urez vreme buna in concedii si nu numai.
pupici la pitici , pe curand !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Danuta, sa stii ca eu sunt un antitalent la bucatarie, insa trandafirul din sugus mi-a iesit imediat, si eu m-am mirat, dar e atat de simplu de facut...Pupici de la Miru pentru Miru

Mada, felicitari pentru dintisor!
Si pe mine m-ar interesa unde anuntam intreruperea CIC-ului, de la 1 octombrie incep serv...

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Bine ai venit, Papanash! Se pare ca v-ati distrat grozav, bravo! Poate ne povestesti cum au reusit bunicile sa il faca pe ghighi sa doarma singurel...

Off, de abia astept si eu concediul. Noi plecam in septembrie in Grecia cu tot cu Miru, de abia astept...

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare!!!Am aparut si noi,nu din conced ci doar in retea,ca nu mi-a functionat netul.Am spicuit asa din urma si vreau sa felicit si eu puiutii care merg singurei.David are 8 dintisori,merge sustinut de manuta,face cativa pasi si singurel dar ii este teama si se aseaza jos.Vom pleca si noi la mare in Mamaia 23/08-29/08.Sper sa prindem vreme buna.
Felicitari si viitoarelor mamici(fete cu burtici),va pup pe toate si va doresc o sarcina cat mai usoara.Mai incolo incarc niste poze cu poznasul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna,

vai ce torturi pe aici !!!
deja salivez
ieri a implinit si Nati 11 luni, am facut un shooting la repezeala, puteti vedea pozele in semnatura (alte poze)

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

revin sa va zic ca prima impresie dupa intoarcere a fost ca am lipsit cam un an asa mi s-a parut ca a crescut baiatul meu intr-o saptamana, parca si-a schimbat trasaturile, e un mare lungan, se plimba prin toata casa cu cate o jucarie in mana, cearta sau canta unei maimute, la desene animate canta si el si rade la maimutoi....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput