Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(123)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello...

Am culcat si eu copii si acum ma mai delectez putin pana sa ma apuc sa fac ceva de papa, m-am gandit la spaghete ca e mai usor

Bujo eu cred ca fac asa la tzitzi ca ii doare burtica. Si eu mai patesc cu al meu....suge putin, se enerveaza, maraie si iar suge.....atunci incep crampele.
La cateva zile al meu facea kk la fiecare supt. Acum nu mai face asa des dar de multe ori se screme fara vreun rezultat si se enerveaza. Dar vine si vremurile alea bune si sa vezi atunci.....

Strulu mie ranile mi-au trecut cu garmastan si fara sa pape bebe la ele, ce-i drept aveam una cu rani si ma mulgeam. In 2 zile a trecut.

Legat de biserica....se citeste o rugaciune speciala de lauze si Tatal Nostru. De aceea si doctorul zice fara contact 6 saptamani. Organismul trebuie sa se curete. Asa si preotul.....iti citeste sa poti intra in biserica curata.
Se face o molifta la 8 zile unde se merge cu o sticla de apa pe care preotul o sfinteste si poti bea din ea sau pune in apa de baie a lui bebe. Trebuie consumata in 3 zile.
Apoi la 6 saptamani si ultima.
Mergi cu o lumanare si ceva banuti, ai grija sa nu intrii in biserica, de obicei e pe acolo femeia de la lumanari sau ingrijitori ai bisericii, sau pur si simplu rogi pe cineva din familie sa se intereseze cand poti merge.

Inainte femeile se grabeau sa faca botezul si nu aveau 6 saptamani asa ca nu participau la botez. Pana nu le ai implinite nu-ti poate da preotul dezlegare.

Marina bine ai revenit! Rabdare si toate trec!

Narcisa nu merge linkul

Sun cred ca ai avut o vacanta pe cinste! Ce as vrea si eu....e visul meu!

Ana mult succes in noua afacere! Te vei descurca tu! Esti ambitioasa si descurcareata!

Sunt pe aici....

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Noi papam pe stanga, si deci citim si scriem un pic .

Anaxena, succes in noua afacere!

Anka, 48 de ore exclusiv san, bravooo! Sper ca de atunci o tineti tot asa.

Narci, minunata poza cu voi doi sarutandu-va cu bb in brate!

Si Ilinca se agita si enerveaza la san, exact cum ati descris voi, dar in a doua parte a suptului, deci dupa faza in care haleste ca haplea si dam o tura de aer afara, urmand ca apoi sa mai ceara "felul 2" . Eu m-am gandit ca ori o doare burtica, ori curge laptele mai greu si face asa de puturoasa, ca-i e mai greu sa scoata laptele, caci lapte e daca strang aureola, asa ca am exclus varianta ca nu mai are lapte.

Bubitele nu ne-au trecut inca. Am dat cam de 1-2 ori pe zi cu bephantene, insa nu-mi pare ca are vreun efect. Cand se vad mai tare, cand par ca se estompeaza. Dar nu trec, si au mai aparut cateva. Eu astept pana joi, cand avem controlul de 1 luna si vad atunci ce ne zice pediatrul sa facem.

Mai, noi maine facem 4 saptamani si de ieri pisicutza ma haleste mai mult ca de obicei si e mai maraita, ar sta mai mult la san. E posibil sa fie puseul de crestere de 3 saptamani intarziat la noi? Sau ala de 6 saptamani mai rapid, tinand cont ca noi ne-am nascut cu 5 zile dupa termen (parca am inteles ca se numara de la DPN, nu de la data nasterii)?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dia, poti sa-mi spui te rog producatorul de la perna de baie? Ca nu gasesc magazin Piticot pe net cu adresa de Bucuresti.

Flo, mie nu mi-a zis ca apa aceea sfintita trebe consumata in 3 zile . Eu am sticla aproape plina, ca am baut cate o gurita si Ilincai i-am dat doar pe fatzuca cate putin.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Care este pana la urma pozitia cea mai indicata de asezat copilul in patut? Pe spate sau pe o parte? Cica mai demult se recomanda pe o parte si acum toate cartile zic pe spate. Nu mai inteleg nimic, eu zic ca e bine pe o parte, cel putin Ioana de foarte multe ori mai scoate laptic chiar si dupa 1 ora sau 2 dupa ce papa, asa ca daca sta pe spate poate sa se inece, nu? oricum ea nu prea vrea pe o parte, eu o asez asa, cel putin noaptea ccand nu o mai supraveghez ca ma culc si eu dupa ce papa ea, dar ea se rasuceste, chiar daca ii pun o paturica rulata ca punct de sprijin la spate.
Am uitat sa va povestesc prin ce spaima am trecut ieri - ii dadeam sa bea ceiut, si cum ea bea foarte lacom si ceaiul curge mai usor decat laptele, se ineaca cu el destul de des, tuseste si isi revine. Ieri insa nu-si mai revenea, deja nu mai respira. Asa ca am aplicat manevra invatata chiar de curand, trebuie tinuta cu capul in jos si batuta pe spate, si am reusit s-o stabilizez. S-a speriat si ea saracuta ca a inceput sa planga isteric. Important este insa ca eu nu m-am pierdut si am reactionat prompt.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Flo,
Uite aici, sper sa mearga
http://www.cosmeticdatabase.com

Te duci la sectiunea skin deep
Pup

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Anna - noi avem 6 saptamani si nu am avut inca zi fara tampon (acuma folosesc zilnice). Ba mai mult, cand ziceam ca am scapat, acum vreo 10 zile, mai precis mai era numai o "tentativa" care semana mai degraba a secretie vaginala normala, m-am trezit cu o "roseata" care semana mai degraba a ciclu Asta era acum vreo 3-4 zile, iar de atunci tot asa o tinem, fara ca volumul sa creasca, ca la ciclu, dar totusi seamana cu o menstruatie pe sfarsite. Scuzati detaiile pitoresti, da' ca sa inteleaga fata
Pe Erika o asez preponderent pe o parte. Dar ea se aseaza pe spate. Deci, doarme cam juma' pe spate, juma' pe o parte. Daca mai are aer fonfane, si atunci stiu ca trebuie sa o mai ridic pe umar si sa o bat pe spate, chiar daca asta se intampla la o ora dupa alaptat.

Capri.... sa stii ca din bine in MAI BINE! De la cele 48 de ore, am depasit deja 72, ba mai mult, ne apropiem de 96 de TZITZI IN EXCLUSIVITATE, ba MAI MULT, cu o rezerva de 50 ml la sticluta! Rezerva e de 50 de ml asa, de fason, ca restul l-am pastrat la purtator. Ieri am scos mai mult cu pompita, ca bb a mancat doar la un san, si din al doilea am scos 100!
Asa ca suntem pe tzitzi exclusiv.

Si mie imi place perna aia de nu mai pot, de la Piticot!!! Capri, nu cumva era un Piticot in Pantelimon, pe la Ritmului? Sau visez eu? Cre' sa o sa fac o tura de recunoastere. Dia, da' nu ne iei si noua maica? Si trimit eu Fan curieru la tine. Ce zici? Ca doar nu e de stat la posta. Ce zici?

Eu sunt in continuare foarte obosita. De ieri dimineata am socrella la mine, iar de la 5 duma-amiaza, si cumnatica. Ele sunt fete de treaba, dar eu a trebuit sa o iau de la 8 dimineata cu pune masa - scoala masa, am gatit ca nu mai aveam mancare, etc... Si m-am suparat si pe sotul meu pentru ca nu a stat deloc cu fata dimineata, si ea tot maraia ca la 6 terminase de dormit, iar eu eram franta de oboseala . De fapt si ieri a fost la fel, ca ma culcasem la miezul noptii, dupa programul artistic de pus masa strans masa, imbaiat bebe, bagat Eliza la dus, etc..... Si dimineata la 6 eram cu ochii mari.... Plus pauza de somn de la 4 dimineata,.... una peste alta, 5 ore de somn sunt INSUFICIENTA iar la pranz nu am putut adormi deloc.... Plus ca toate astea au fost garnisite cu cate doua ture de spalat la masina, plus niscaiva rufe de calcat...

Si acuma nu mi-e somn, desi tot familionul doarme. Cum sa imi fie somn cand am bagat doua cafeloaie tocmai ca sa nu imi fie somn, ca sa apuc sa nu adorm cand puneam masa

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Capri esti o dragutza si o scumpa, multzumim de aprecieri

A venit si la noi pseudo iarna

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Capri esti o dragutza si o scumpa, multzumim de aprecieri

A venit si la noi pseudo iarna

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce vreme buna de somn

Narcis e foarte bun site-ul ala, il stiu de ceva vreme. Si da, Mustela pt plaja are indicele 1, ceea ce e extra bine. Si zici c-a venit iarna? Hmmm, frumos iarna in America Latina!

Flo cand mai mergeti la doctor?

Anna noi dormim foarte mult pe spate si pe burta (ziua). Pe lateral dormea cand era mai mica, acum nu mai sta.

Fii-mea cred ca deja stie cand mergem la biserica, ca i se va intampla ceva fain. Ca e super atenta si numai ce se apropie parintele cu lingurita si pelicanu' are gura maaaareeee. Betzivanu' familiei!

Ma'c sa halesc si apoi sa ne intindem nitel la orizontala!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Sun, eu de ceva zile doar l-am descoperit...Oricum mi se pare util, macar stii cu ce te legi la cap...Betzivanu familiei zici???????????Rade ciob de oala sparta...Imi aduc aminte de un maimutz turbulent care visa cand era insarcinata cu galu sa bea un cokteil intr-un hamac si cu barmani doar cu sortz in fatza...Cine vorbeste!!!Hehehe...Hai, somn usor...

Iarna nu-i asa de faina la noi...Adica e precum o ploaie de noiembrie...Deprimant, trist, ploua marunt, mai bate cate un vand, e frigutz...Bacovia scrie pe noi...Da mai o juma de luna si mergem la plajaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Caruciorul rosu

Mergi la inceput