Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Doamne, ce bine-i sa mananci !!!

nu v-am zis ce m-a certat doctorul ! eu pusesem pana la sapt.30 cam 10 -11 kg insa inainte de sarcina nu eram deloc slaba, ca sa ma exprim asa... l-am intrebat de ce am burta asa de mare si mi-a zis " pentru ca esti grasa, doamna, asta ai vrut sa auzi? ai auzit-o acum ! trebuia sa pui 12 kg pe toata sarcina !" m-a cam socat...eu, pana atunci fiind multumita ca am pus doar atat... abia dupa consultatia respectiva am inceput sa mananc... nu vreau sa ma gandesc cat am pus in astea 2 saptamani. dar nu mai pot de foame, sincer, as manca orice. oricum, nu rezist mai mult de 2 ore intre mese.

mi-am amintit ce vroiam sa zic mai devreme.
va rog, spuneti-mi si mie cum sa fac sa vad pozele de pe contul comun de la intalnirea voastra. daca locuiam in bucuresti, veneam si eu. as pune, de asemenea si niste poze cu mine, asa cum sunt acum,, insa nu stiu cum... daca cineva se indura sa ma instruiasca si pe mine, cu un PM, as fi super recunoscatoare ...

, 32+, Ruxandra Maria

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui a-rose

Doamne, ce bine-i sa mananci !!!

nu v-am zis ce m-a certat doctorul ! eu pusesem pana la sapt.30 cam 10 -11 kg insa inainte de sarcina nu eram deloc slaba, ca sa ma exprim asa... l-am intrebat de ce am burta asa de mare si mi-a zis " pentru ca esti grasa, doamna, asta ai vrut sa auzi? ai auzit-o acum ! trebuia sa pui 12 kg pe toata sarcina !" m-a cam socat...eu, pana atunci fiind multumita ca am pus doar atat... abia dupa consultatia respectiva am inceput sa mananc... nu vreau sa ma gandesc cat am pus in astea 2 saptamani. dar nu mai pot de foame, sincer, as manca orice. oricum, nu rezist mai mult de 2 ore intre mese.

mi-am amintit ce vroiam sa zic mai devreme.
va rog, spuneti-mi si mie cum sa fac sa vad pozele de pe contul comun de la intalnirea voastra. daca locuiam in bucuresti, veneam si eu. as pune, de asemenea si niste poze cu mine, asa cum sunt acum,, insa nu stiu cum... daca cineva se indura sa ma instruiasca si pe mine, cu un PM, as fi super recunoscatoare ...

, 32+, Ruxandra Maria

rose

A rose, stai linistita si nu te mai agita cu greutatea, eu am pus 18 kg si inainte de sarcina deja luasem de la 57-62, deci acum am ajuns la 80 insa nimeni nu zice ca am pus atata, iar dr. mea e multumita de cum arat, tinand cont ca si bubulina mea are aproape 3 kg.

Nu te mai stresa ca o sa dai jos dupa ce termini de alaptat.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

A rose, stai linistita si nu te mai agita cu greutatea, eu am pus 18 kg si inainte de sarcina deja luasem de la 57-62, deci acum am ajuns la 80 insa nimeni nu zice ca am pus atata, iar dr. mea e multumita de cum arat, tinand cont ca si bubulina mea are aproape 3 kg.

Nu te mai stresa ca o sa dai jos dupa ce termini de alaptat.

uite, asta mi-e drag sa aud, merci pentru incurajari, clau,

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Mai fetelor, ce "imi plac" mie medicii astia cand au niste raspunsuri atat de inteligente si pline de duh!! Dupa ce iau de la paciente o gramada de bani pe consultatii si ecografii, in momentul in care primesc o intrebare de la o femeie care poate e la primul copil si nu stie foarte bine ce si cum, unii nici macar nu sunt in stare sa se controleze, sa fie diplomati si sa ofere explicatii coerente.
Ok, poate ca unele dintre noi nu suntem perfecte sa luam 12 kg in sarcina...sunt hormonii..poftele, etc. Dar, totusi, sa ii spui asa ceva unei doamne, mi se pare ca doctorul respectiv NU e un domn. (asta ca sa nu il jignesc, eu sunt o doamna)
Asadar, A-rose, stai linistita, asa cum spunea si clau_geo...nici eu nu fac parte din categoria perfectelor, am luat aproape 20 kg pana in sapt 36 de sarcina...chiar sunt curioasa cate "perfecte" sunt la odiseea noastra care se pot lauda ca se incadreaza in standardul medicului tau.

36s1z Mihnea Cristian

Mergi la inceput

stii de ce am i-am pus intrebarea doctorului? pentru ca toata lumea imi spune ca am burta enorma si daca nu sunt sigura ca nu fac gemeni. inclusiv, plimbandu-ma pe strada, un mos a trecut exact pe langa mine a zis uitandu-se la burta mea " asta face doi". mi s-a parut cam nasol... ma rog... da, doctorul a fost chiar deplasat. m-a lasat masca mai ales ca el era din categoria aia de tacuti, nu se pronunta niciodata in nici un fel, asta timp de atatea luni, doar ii dicta asistentei ce vedea la eco si eu intelegeam doar cuvantul normal...lichid- normal, consistenta craniana - normala, etc...
sper sa nu simta vreo aversiune fata de mine. nu l-am deranjat niciodata cu nimic, dimpotriva, cum zici tu, l-am umplut de bani... cate 1 mil la 2 saptamani...

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui a-rose

stii de ce am i-am pus intrebarea doctorului? pentru ca toata lumea imi spune ca am burta enorma si daca nu sunt sigura ca nu fac gemeni. inclusiv, plimbandu-ma pe strada, un mos a trecut exact pe langa mine a zis uitandu-se la burta mea " asta face doi". mi s-a parut cam nasol... ma rog... da, doctorul a fost chiar deplasat. m-a lasat masca mai ales ca el era din categoria aia de tacuti, nu se pronunta niciodata in nici un fel, asta timp de atatea luni, doar ii dicta asistentei ce vedea la eco si eu intelegeam doar cuvantul normal...lichid- normal, consistenta craniana - normala, etc...
sper sa nu simta vreo aversiune fata de mine. nu l-am deranjat niciodata cu nimic, dimpotriva, cum zici tu, l-am umplut de bani... cate 1 mil la 2 saptamani...

rose

fetelor, nu vi se pare ca dati cam mult pt o consultatie care daca e facuta in cadrul unui spital se pp ca este gratuita? 1 mil la 2 sapt. mi se pare cam mult.

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

da, e foarte mult. insa consultatia are loc numai la cabinetul privat unde stai cam 3 sferturi de ora sa intri, desi ai programare si mai vii si la timp... insa cum sarcina este cu risc, din cauza fibroamelor, a trebuit sa ma prezint mai des... eu cred ca si din cauza celor 3 fibroame care au crescut si ele odata cu bebelina, am burta asta asa de enorma. oricum, a fost cam grosolan nenea.. m-a socat efectiv. in fine...noi sa fim sanatoase.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Rose, nu te mai necaji! O sa ai timp si sa slabesti, si sa dai burtica jos!!!

Noi si bebeii nostri sa fim sanatosi!

32+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

a_rose: las-o naibii de greutate, iti spune una care a fost stresata pana acum, ma vroiam" perfecta", dar nesimtirea care ma caracterizeaza de cand am avut rezultat bun la TT a invins si la capitolul asta, de doua sapt nu m-am mai urcat pe el si nici nu mai intentionez pana plec la spital sa nasc zi-mi de fibroamele tale, eu am trei, pe peretele exterior al uterului si dr. le ignora de fiecare data cand intreb de ele. Ale tale sunt inauntru? stiu ca te-am vanat pe forum la un moment dat, dar dupe nu ai mai intrat.......
clau, codrutza, corrina, 300, tzitziri, eva:

ci july morning tin legatura telefonic, spera sa ajunga la intalnire dar nu s-a putut, de monica sunt ingrijorata, ca vroia sa vina la intalnire si dupa nu a mai intrat deloc, mami de alexa nu a mai intrat de multisor timp ...

Vlad
29+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

A-roze cu siguranta burtica ta e mare si de la fibroame. Nasti prin cezariana cumva? Daca da, te va curata si de musafirii nepoftiti. O buna parte din greutatea ta in plus e data si de ei.

Si eu am pus vreo 12-14 kg pana in saptamana 31. se presupune ca ma 'pepenesc' pana la s38. Ei si ce daca? am plecat de la consistenta unei scanduri si am ajuns femeie. Vad ca lu' barbatu-meu chiar ii plac jambonelele mele de dama de 60 kg. A propos, am pus niste mostre recente pe contul comun adineauri :)

Io incerc sa-mi amintesc care erau celelate 2 firme care recolteaza celule stem in Ro in afara de Cord Blood Center, zilele astea vreau sa sun la unii sa imi tirmita contracte si kit... Ma dumiresc eu pana la urma, daca nu le-am trecut in favorites la munci si vad acolo. Daca va aduceti aminte voi intre timp, PM me please! :)

E cald tare si soacra mea vrea sa ma puna iar la masa si nush cum s-o conving sa nu incerce prea curand desi am mancat acum vreo 3 ore si ar mai fi ceva loc hihi. Sper ca nu s-a suparat pe mine, ma duc sa vad ce face.

Felicic

31+ Anda Teodora

Mergi la inceput