Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
tzitziri spune:
Rose, cam grabiti bebeii de la noi de la Odisee..eu iti doresc doar sa stea cat mai mult in burtica dar si daca va fi sa fie mai devreme sa fie sanatoasa si repede acasa
La filmul ala am bocit si eu..ca uite ca altele nu au noroc de bebei, ca uite ca noi am fost norocosi, ca uite ce bebe mic...si da-i si zguduie guguloiul de hohote de plans...e de la hormoni...trece![]()
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Codruta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, am si eu o intrebare legata de lenjeria de patut: am vazut ca multe lenjerii nu au cearceaful de pat (ok, il pot lua separat, dar care e logica?), au numai cearceaf de pilota si perna .. insa la bebe mic nu cred ca merge invelit nici cu pilota si nici nu doarme pe perna. Deci voi ce ati achizitionat pentru patut?![]() 33+ AMR 49 zile!! ![]() Haiduc iubit |
Nerantula, eu tocmai m-am intors de la o serie mica de cumparaturi. Am luat o lenjerie pentru patut din Real. Are si husa pentru salteluta, si cearceaf pentru pilota, si fata de perna. E din bumbac, romaneasca si costa 25 lei. Mi s-a parut ok!
Noi cautam salteluta, dar se pare ca tot comenzile online o sa ma salveze, pentru ca nu am gasit decat saltelute supersubtiri de burete! Cele de cocos le-ati comandat de pe babycomfort?
Pupici pentru mamici si burtici!
32+
VladBebe mic
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Codruta27
Nerantula, eu tocmai m-am intors de la o serie mica de cumparaturi. Am luat o lenjerie pentru patut din Real. Are si husa pentru salteluta, si cearceaf pentru pilota, si fata de perna. E din bumbac, romaneasca si costa 25 lei. Mi s-a parut ok! Noi cautam salteluta, dar se pare ca tot comenzile online o sa ma salveze, pentru ca nu am gasit decat saltelute supersubtiri de burete! Cele de cocos le-ati comandat de pe babycomfort? Pupici pentru mamici si burtici! 32+ VladBebe mic |
eu salteluta din fibra de nuca de cocos am luat din Carrefour si am vazut si in Cora.Nu stiu la voi daca exista vreunul din aceste magazine dar poti sa incerci.
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
angelynna82 spune:
Clau cat costa salteaua in Carrefour?
Dupa ce termin cu nebuneala de aici vreau sa incep sa cumpar pt bb, patut, saltea si lenjerie si ce mai este nevoie.
Ca tot veni vorba de vise, eu am visat o bblina mica imbracata in rochita alba tare frumoasa si care semana leit cu tati

Am curata vinetele, mai incolo sa fac salata
.
A-rose noi de azi dimineata de la 9 mancam incontinuu
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
EvaF spune:
Eu am comandat saltelutza de cocos de la baby comfort, cele vazute in Cora/Carrefour sunt mult mai moi decat acestea, sunt din cocos cu strat din poliuretan intercalat, am considerat ca nu sunt deloc ok pt coloana unui nou-nascut! De fapt cred ca majoritatea fetelor de le Odiseea noastra au luat de la babycomfort ![]()
A_rose ma bucur ca ai mai intrat pe la noi si ca esti bine, sa speram ca bebelina mai sta la mami in burtica pana la termen! 
Corrina, te inteleg perfect, al meu conduce cu 180km/h cu mine in masina, eu tot strunindu-l, singur nici nu vreau sa ma gandesc cu ce viteza merge (realizez cand vin acasa pozele facute de radar) si ma tem si eu ca tine! Insa, nu m-as simti in stare sa merg in masina pe traseul Cta-Bucuresti si retur pe timp de noapte. Depinde doar de tine! 
Va las ca am musafiri in curand!
34+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 41 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Codruta27 spune:
Multumesc pentru raspunsuri! Din nefericire, nu avem nici Carrefour, nici Cora (din punctul asta de vedere imi lipseste Bucurestiul), asa ca arunc un ochi la babycomfort imediat!
Si totusi, ce se intampla cu Monica????
Muuh, multumim pentru linkuri! Super!
Eva, sa aveti o duminica placuta!
32+
Vlad
Bebe mic
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Clau cat costa salteaua in Carrefour? Dupa ce termin cu nebuneala de aici vreau sa incep sa cumpar pt bb, patut, saltea si lenjerie si ce mai este nevoie. Ca tot veni vorba de vise, eu am visat o bblina mica imbracata in rochita alba tare frumoasa si care semana leit cu tati ![]() Am curata vinetele, mai incolo sa fac salata .A-rose noi de azi dimineata de la 9 mancam incontinuu 31+ posibil Rebeca AlexandraBebe Eco |
eu am dat pe ea 160 lei
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
angelynna82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
eu am dat pe ea 160 lei 34+ Mami fericita de Irina Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita Atat a mai ramas pana vine minunea AMR 6 SAPTAMANI |
ms

31+
posibil Rebeca AlexandraBebe
Eco
300 spune:
| citat din mesajul lui Muuh Dar la ecografia dinainte de nastere el era bine merci cu capul acolo deasupra, colul era luuuung, inchis si rigid pentru ca nimic nu punea presiune asupra lui. Deci eu nu cred ca este un mit asta cu bazinul ingust si capul copilului mare. Poate este mai des invocat decat era cazul, asta da dar de existat sunt sigura ca exista. |
Chiar prietena mea care a nascut in decembrie anul trecut a patit, asa ceva, a stat 8 ore in travaliua, facuse peridurala dar nu se dilata (avea soldurile inguste) si i-au facut cezariana pana la urma. Saracuta ea chiar spunea ca a experimenntat ambele tipuri de nastere atunci.
31+
Anda Teodora
Corrina spune:
tzitziri
trebuie sa o duca pe matusa lui la aeroport si e in varsta si pretentioasa, asa ca nu se pune problema sa o duca mai devreme si sa piarda timpul prin aeroport
a-rose ma bucur ca esti bine si tu si Ruxi :) cea neastamparata- totusi, sa fie cumintica si sa stea in burtica pana la termen!! Cartofi prajiti cu mujdei zici??...Hmmmm, suna cam bine

Fresh, de tine e mai aproape parcul de la gara daca nu ma insel, nu? Pt. mine cred ca cel de la Bulevard, desi e cam mult pana acolo, altul mai aproape nu stiu..De vazut ne vedem noi cu siguranta, si cu Denisa, bineinteles.
Eva iti doresc o dupa-amiaza frumoasa alaturi de musafirii tai. 
Pana la urma cred ca ma incumet si ma duc si eu, o sa fie totul in regula!!!!!
36s1z
Mihnea Cristian

(ok, il pot lua separat, dar care e logica?), au numai cearceaf de pilota si perna .. insa la bebe mic nu cred ca merge invelit nici cu pilota si nici nu doarme pe perna. Deci voi ce ati achizitionat pentru patut?