Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
Corrina spune:
Muuh..ce sa zic, eu ma simt bine, nu am probleme daca stau pe scaun mai mult timp. cat despre sot, il stiu, e incapatanat, nu cred ca ar dormi o ora inainte de intoarcere, chiar daca s-ar simti obosit, cu atat mai mult cu cat apoi merge la serviciu, si nu vrea sa intarzie prea mult, e putin (mai mult) work-alcoholic...si d-aia...
Acum mai e o chestiune la care ma gandesc: daca ma ia somnul langa el?? Nu e prea indicat sa se doarma langa un sofer obosit.
OFFF..
Multumesc pentru raspuns, Miruna.
36s1z
Mihnea Cristian
andy.p spune:
Corrina mai depinde si de drum cum e,in ce stare .Eu de ex nu pot sa mai merg pe nici un drum cu gropi sau trepidant ca mi se intareste burta.Iar legat de somn ..poate reusesti sa dormi azi mai mult si atunci la noapte sa fii fresh.
Fetelor pe mine m-a apucat starea de
..ai mei stau si se uita la mine si eu nu ma pot opri...si de felul meu nu prea sunt o plangacioasa.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Corrina spune:
andy.p drumul nu e o problema din punctul acesta de vedere - din oras mergem spre autostrada si apoi la aeroport - am mai mers la aeroport cand nu eram insarcinata si imi amintesc ca e ok drumul.
o sa incerc sa dorm, chiar mi s-a facut somn![]()
De ce ai crize de plans? Fara motiv sau te-ai emotionat ? Hormonii astia...eu nu am avut stari din astea pana acum, dar mai am timp,nu? Putin, e adevarat, dar mai e. Hai, linisteste-te, te rog!
36s1z
Mihnea Cristian
Muuh spune:
www.youtube.com/watch?v=cSb3XT88YxY&feature=related" target="_blank">Pozitii de alaptat din pacate explicatiile sunt in engleza dar cred ca si imaginile pot fi de mare mare ajutor. Din pacate nu arata foarte clar momentul de prindere al aureolei dar asa ca sa va faceti o idee pare util.
www.youtube.com/watch?v=Ox8ht-EVnQA&feature=related" target="_blank">si aici
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006)
freshanana spune:
muuh multumim de linkuri. sunt super. oricum practica o vom invata la spital dar ideile din material sunt ok
corrina eu stau la antoniadis. nu stiu unde sta denisa , dar o data tbuie sa ne intalnim si noi
36+
Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
clau_geo spune:
Neata si de la noi, desi e mai mult pranz decat dimineata
eu raportez tot 2 in 1 dar cu o noapte agitata cu treziri si adrmit greu la loc, cu stari de caldura si sufocare.
Acum e mai bine si desi afara nu e cald eu simt ca ma topesc, sunt transpirata toata. Voi avei aceiasi problema?
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
angelynna82 spune:
pe aici si multi
la toate fetele 

Babytza sper ca tu si bb sunteti bine acum
, DD are grija de bbii nostri
Bitza
nu imi vine sa cred ce putin mai este pana tii pe bb
in brate
, poate reusesti sa ne anunti asa scoatem 
Eva
ma bucur ca te simti mai bine acum, sa treaca durerea aia odata 
Felicitari fetelor care au intrat intr-o saptamana/luna noua, la cat mai multe
, noi in 4 zile intram in sapt 32 ![]()
Mi-s tare adormita
, noaptea adorm foarte greu 
dar cel putin am terminat zugraveala in camera. Sunt putin trista ca noi nu avem camera pt bb sa arenjez asa cum vreau eu dar poate cine stie...ma rog, camera este de un venil pal.
Abia aseara am terminat pt la 7, mama a fost singura care m-a ajutat, de fapt ea a zugravit si a mutat mobila, eu am smotruit la usa, toc, maturat pe jos, spalat , etc. dar arata altfel, saptamana viitoare vom pune si parchetul iar dupa sa terminam de cump mobila.
Tati lucreaza de dimineata pana seara tarziu
in unele seri, in altele iesim afara si stam mult.
Maine mergem si noi la eco de 32sapt, poate reuseste si tati sa vina.
Eu optez pentru nastere normala cu epidurala, daca se va putea... am masurat burta si am 115cm (eu m-am latit foarte mult
)
, bblina mea deja mi-a tras o lovitura la coaste plus ca am niste intepaturi pe jos, picioare si maini umflate , dar nu conteaza asta.
Ma i vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat, ma bag sa curat vinete pt salata.
Revin mai tarziu 
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
tzitziri spune:
Clau_geo, si mie imi e tare cald desi afara nu e nici pe departe cum a fost zilele trecute.Eu pot sta numai si numai cu aer conditionat.Altfel ma trec toate transpiratiile![]()
Corrina, eu in locul sotului tau i-as duce mai devreme pe cei care trebuie sa plece.Mi se pare mai 'safe' pentru el sa se intoarca mai devreme si sa mai prinda si el un pui de somn chiar daca respectivii ar sta inca 3-4 ore in aeroport.Depinde si de starea fizica a celor care pleaca(femeie gravida nu as lasa prea mult in aeroport), dar pana la urma trebuie sa se gandeasca si la el si la tine.
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
a-rose spune:
, moms!
ma scuzati ca nu am mai scris de mult insa nu reusesc nicicum sa tin pasul cu voi...insa am reusit sa citesc integral cap.114 asa ca am mai inteles cate ceva, iar capitolele precedente le-am citit partial, asa ca va rog sa ma scuzati ca nu sunt chiar la curent cu totul.
corrina,
te inteleg perfect ca vrei sa mergi cu sotul, al meu conduce cam tempestuos si niciodata cand il stiu la drum lung nu pot sta linistita. pe de alta parte, eu, una, nu mai pot merge mult cu masina. mi se intareste burta si atunci ma sperii.
noi suntem bine, Ruxandra nu mai are rabdare, se zbenguie ca nebunica, poate nu mai are loc din cauza monstruletilor uterini....
am facut si niste injectii pentru maturarea plamanilor in conditiile in care medicul mi-a zis ca voi naste prematur. oricum, la ultima vizita - joi- mi-a zis ca el pleaca in concediu si ne vedem in 3 sept, deci s-a razgandit cu nasterea prematura. ma simt destul de ok, am fost doar o data la urgente ca mi s-a facut rau pe strada. se pare ca a fost o oscilatie de tensiune. nimeni nu s-a ingrijorat.
am inceput sa am vise ciudate cu bebelina. azi noapte am visat ca ma uitam prin geam la ea, la spital si ca avea un nas enorm, lung, ascutit si ca asistententele nu vroiau sa mi-o aduca pentru ca era urata si se temeau sa nu fac depresie...azi am inceput sa plang la un film american...toate stim cat de stupid e sa plangi la filmele americane, pe protv - mama la 16 ani se chema, cred - dar niste bocete serioase...cu lacrimi care te spala pe gat... sper sa treaca timpul mai repede. nu mai am rabdare si o iau iar cu paranoia....
eva,
bine ca te simti mai bine, eu am facut frectii cu spirt cand am patit-o, exact pentru ca am dormit in curent. mi-am notat si eu crema sa o cumpar, multumim lucuta ! sper ca anca si carla sa fie bine, le tinem pumnii, mai au putin. poate ca saptamana viitoare apar niste bebei la noi in odisee !
mai vroiam sa scriu multe dar uit fantastic de repede. parca ma prostesc de tot. oricum m-am intins pe kilometri...
mi-a fost dor de voi, dragutelor ! ma bucur ca vorbim aceeasi limba. cateodata parca am impresia ca nimeni din jur nu ma intelege acum ! cred ca de vina sunt tot hormonii astia nesuferiti !
m-a lovit o pofta teribila de cartofi prajiti cu mujdei de usturoi. ma duc sa-mi fac. sotul, care este gravid si el, in luna a5-a, pofteste la niste fistic... dimineata m-am delectat cu slaninuta afumata si ceapa. se pare ca acest meniu a devenit un obicei la mine, dimineata.. nu stiu ce m-a apucat - sau poate stiu-...
va pupa
rose
32+,
Ruxandra Maria
rose
_irina_ spune:
Buna dimineata,
week-end-ul asta am profitat si am dormit cat mai mult.
Azi noapte nu prea am putut dormi, nu stiu ce a avut fica'mea dar mi-a bagat niste picioruse in burta... cred ca nu are destul lichid sa atenueze pocniturile, parca ma zgaria pe burtica.
Inca nu am luat nimic pentru bebe, dar imi dau seama ca nu are rost, inca. Abia din 15 vin mesterii si pana atunci oricum nu as avea unde sa pun lucrusoarele fara sa le umplu de praf.
33+
- Andreea