Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Andreea, de ce te abtii? Cand mi-am intrebat doctorul, la inceput, daca imi face vreo asemenea recomandare, a zis ca, in principiu, o sa nasc cum vreau eu insa a adaugat, uitandu-se la mine (1.54, 50kg) si la sotul meu (1.90, 90kg) ca sunt cam mica pentru a naste natural copilul lui Ulterior, la ecografii, bebe Gruia a iesit cu cel putin 2 saptamani mai mare decat varsta sarcinii (si stiu sigur cand a fost ovulatia) si eu ma gandesc ca, daca sta pana la termen in burtica, mai probabil va fi ca voi naste prin cezariana. L-am mai intrebat acum 2 saptamani pe doctor daca tot nu s-a inclinat balanta mai cert inspre cezariana sau naturala si mi-a raspuns ca nu, deocamdata eu aleg, el nu are nici o indicatie speciala. Is si eu curioasa cum va fi .. 33+ AMR 48 zile!! ![]() Haiduc iubit |
Da, si eu astept ecografia de 33 saptamani sa vedem cum se prezinta situatia. Dr. mi-a zis ca alegerea imi apartine, dar vreau sa tin cont de recomandarea ei, mai ales ca nu este un medic care sa fie adeptul cezarienei asa ca vreau eu...
Si ma abtin (inca) de la cumparaturi nefolositoare momentan pt. ca n-am cumparat nici cele absolut necesare, dar promit ca de saptamana asta ma mobilizez
Andreea
31+
Eva MariaVineee bebelusa!!!
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui andreutac Si ma abtin (inca) de la cumparaturi nefolositoare momentan pt. ca n-am cumparat nici cele absolut necesare, dar promit ca de saptamana asta ma mobilizez Andreea 31+ Eva MariaVineee bebelusa!!! |
Io intrebam de ce te abtii sa ma intrebi, ca asa ai zis
.Si eu merg pe recomandarea doctorului, sigur are ceva mai multa experienta decat mine in nasteri si am incredere in el.
33+
AMR 48 zile!! 
Haiduc iubit
andreutac spune:
| citat din mesajul lui EvaF Eu nu nu inteleg faza cu bazinul ingust, tare ma intriga povestea asta, AndereutaC, pai cum vine asta? Nasterea usoara tine de dilatatie, degeaba o femeie are bazinul ff lat daca nu se dilata suficient. Scuza acestor medici mi se pare pretextul ideal pt a te taia oricum! Plus ca tine de bebe, am inteles ca in cazuri rare cand caputzul lui bebe sau humerusul sunt mult mai mari decat regiunea pelviana a unei femei, atunci da...cezariana e o posibilitate? Tie la eco ti-au zis ceva de incompatibilitatea aceasta? 34+ LUCA Atat mai este pana vine !!!! AMR 41 ZILE!!! ![]() POZE VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva, din ce am inteles eu (documentare proprie, sfaturile medicului si experienta altor mamici aflate in aceeasi situatie) dilatarea se face si in raport cu cat permite bazinul. Eu practic nu mi-am modificat dimensiunile in bazin, iar burta mea a inaintat in fata, nu si pe laterale. Practic privind din spate nu cred ca se observa ca sunt insarcinata.
Eu sincer, am ales medicul dupa anunite criterii si unul dintre ele a fost faptul ca este adepta nasterii naturale, dc. situatia o permite. Stiu ca unii medici recomanda cezariana indiferent de situatie pt. ca lor le este mai comod, totul sdreaza aproximativ 1 ora, nu ii trezesti noaptea sau nu ii chemi in w-e. Mie dr. mi-a zis ca ea vine fara probleme dc. eu aleg varianta nasterii normale, insa totodata mi-a spus ca dc. bb va fi mai mai de 3 kg (ceea ce este f probabil)ma voi chinui destul de tare. A ramas totusi sa stabilim impreuna mai multe dupa ecografia de 33 saptamani cand vom vedea dimensiunile bb-ului, circumferinta capului si altele.
In alta ordine de idei, ma bucur ca te simti bine si au trecut durerile.

Andreea
31+
Eva MariaVineee bebelusa!!!
300 spune:
Buna dimineata de la tara! O sa ies sa beau cafea in curt, dar pana atunci...
Lucutta multumesc de ideea cu crema Dr. Boici, pe mine ma chinuie un muschi unde se intinde bebe de vreo luna si ma feream sa pun ceva, si de fiecare am uitat sa intreb farmacista cand am avut drum pe-acolo.
Eva tu cum te mai simti?
Mai fetele eu n-o sa fac nici o pregatire, dar absolut nici una pentru bebe, fata va sta la parintii mei pana la urma, cu mine cu tot, pentru ca ap. in care e jalnic, nezugravit si nerenovat, si eu nu-mi aduc copilul acolo, nici nu vreau sa ma mut in alt apartament cu chirie si nu stiu daca vom avea casa pana in octombrie, la cum ma terorizeaza astia cu actele. apoi... Daca se naste mai devreme?
Pup toate mommies to be, mai aeam de scris da am uitat tot ca m-am suparat pe masura ce scriam de casa :)
31+
Anda Teodora
Muuh spune:
Eva sunt femei al caror bazin este prea ingust in raport cu circumferinta capului copilului. Chiar si la ele se poate declansa travaliul, poate incepe dilatatia dar cu toate astea capul copilului sa nu preseze pe col. La sarcina cu Alexei el a stat deasupra colului. Practic nu exercita nici o presiune asupra colului. Era angajat doar in sensul in care era cu capul in jos dar el nu ajunsese la col, statea suspendat deasupra bazinului. Evident asta nu excludea posibilitatea ca totusi, prin vreun mestesug el sa fi coborat si sa poata pune presiune pe col. Dar la ecografia dinainte de nastere el era bine merci cu capul acolo deasupra, colul era luuuung, inchis si rigid pentru ca nimic nu punea presiune asupra lui. Deci eu nu cred ca este un mit asta cu bazinul ingust si capul copilului mare. Poate este mai des invocat decat era cazul, asta da dar de existat sunt sigura ca exista.
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006)
simodina spune:
Buna dimineatza!
In sfarsit mi s-a facut si mie somn la miezul noptii si am dormit vreo 8 ore - ma simt gazela!
Tzitzirina ca azi nu mai poti face mishto de mine
. Si nici sa nu intrati la idei daca nu mai apar noaptea ca tare mi-as dori sa ma tina. Daca e ceva oricum veti afla de la kid.
Citesc si revin.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+
claudinna spune:
neata la pranz si de la mine!
am asha o stare de ieri...nu mai am rabdare!
imi este greu sa ma intorc de pe o parte pe alta,s a ma dau jos din pat, sa ma urc in pat...cel mai bine imi e pe scaun sau in picioare:)
ieri mi-am facut de cap si am mancat cu sare...nu am mai rezistat si am mancat la micul dejun si la pranz cu putina branza sarata, iar aseara, am mers la vara-mea sa-mi ia tensiunea si ei sarbatoreau, asha ca era masa plina de bunatati...toate cu sare (ca pt oameni normali) si nu m-am putut abtine, am mancat...
rezultatul...tensiuena e Ok inca, insa eu zici ca sunt alcoolica!! am fata, mainile si picioarele umflate si ma simt ...umflata, ce sa mai!
m-am plictisit acasa, nu-mi place sa mai ies nici in oras (cu fatza asta, ar fi si culmea!), asha ca abia astept sa vedem ce zice dr marti, cat il mai tinem pe bebe. stiu ca e bine sa mai stea, nu voi forta lucrurile, dar macar sa stiu cat mai am de asteptat, ca asteptarea asta nu-mi place (asha sunt eu, mai nerabdatoare)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+
Florin Razvan
tzitziri spune:
Simodina,de-abia am recuperat...trageam concluziile si te dadeam pe lista de disparuti
..dar azi oricum ai fost mai rapida de..picior decat mine.Doar esti gazela..eu sunt un hipopotam![]()
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Corrina spune:
,
ce dragut e finutul meu, am fost ieri si l-am vazut. Singura lui problema e ca nu prea are ce manca...si face scandal...mamei lui inca nu i-a venit laptele si papa formula adusa de asistente - dupa nu stiu ce program: cativa mililitri la cate 2 sau 3 ore - si el inghite tot din prima, adoarme si pe urma urla, ca mai vrea si nu are ce...Saracu`, mi-era o mila de el...
Bb al meu a dat ieri o mica reprezentatie, se misca de zor de se vedea prin tricou, si tati era in al noulea cer :)
Bitza...ce sa zic...m-ai lasat fara grai...tinem pumnii sa fie bine!!!
Eva, ce bine imi pare ca te-au lasat durerile de spate, bravo! Ce mai face bb Luca? La fel de nazdravan? Sau nu prea mai are loc?
Fresh, si mie imi pare rau ca nu o sa ne putem vedea inainte de nastere, dar sigur cu carucioarele prin parc o sa ne vedem. Eu stau in Faleza Nord. Tu? Dar tu, Denisa? Care parc ar fi cel mai aproape de toate 3?
Claudinna, imi pare rau ca nu te simti bine...Abia astept sa ne spui cand va fi fericitul eveniment. Adevarul e ca te inteleg: si eu as vrea sa stiu, sa nu ma ia prin surprindere.
Am si eu nevoie de un sfat: in noaptea asta in jur de 2.00, sotul meu ar trebui sa plece de la Cta pana la Bucuresti sa duca pe cineva la aeroport, si pe urma sa se intoarca imediat inapoi - ar fi un drum de vreo 5 - 6 ore, in functie de trafic. Mie imi e groaza ca se intoarce singur si as vrea sa merg cu el - credeti ca sunt inconstienta in cazul in care sarcina are 36 saptamani dar nu am avut nicio problema pana acum?
Ma intrebam si eu ce mai fac July Morning, Maria2004 si a-rose ca nu au mai intrat cam de multisor...Fetelor, daca cititi...
36s1z
Mihnea Cristian
Muuh spune:
citat din mesajul lui Corrina ,ce dragut e finutul meu, am fost ieri si l-am vazut. Singura lui problema e ca nu prea are ce manca...si face scandal...mamei lui inca nu i-a venit laptele si papa formula adusa de asistente - dupa nu stiu ce program: cativa mililitri la cate 2 sau 3 ore - si el inghite tot din prima, adoarme si pe urma urla, ca mai vrea si nu are ce...Saracu`, mi-era o mila de el... Bb al meu a dat ieri o mica reprezentatie, se misca de zor de se vedea prin tricou, si tati era in al noulea cer :) Bitza...ce sa zic...m-ai lasat fara grai...tinem pumnii sa fie bine!!! Eva, ce bine imi pare ca te-au lasat durerile de spate, bravo! Ce mai face bb Luca? La fel de nazdravan? Sau nu prea mai are loc? Fresh, si mie imi pare rau ca nu o sa ne putem vedea inainte de nastere, dar sigur cu carucioarele prin parc o sa ne vedem. Eu stau in Faleza Nord. Tu? Dar tu, Denisa? Care parc ar fi cel mai aproape de toate 3? Claudinna, imi pare rau ca nu te simti bine...Abia astept sa ne spui cand va fi fericitul eveniment. Adevarul e ca te inteleg: si eu as vrea sa stiu, sa nu ma ia prin surprindere. Am si eu nevoie de un sfat: in noaptea asta in jur de 2.00, sotul meu ar trebui sa plece de la Cta pana la Bucuresti sa duca pe cineva la aeroport, si pe urma sa se intoarca imediat inapoi - ar fi un drum de vreo 5 - 6 ore, in functie de trafic. Mie imi e groaza ca se intoarce singur si as vrea sa merg cu el - credeti ca sunt inconstienta in cazul in care sarcina are 36 saptamani dar nu am avut nicio problema pana acum? Ma intrebam si eu ce mai fac July Morning, Maria2004 si a-rose ca nu au mai intrat cam de multisor...Fetelor, daca cititi... ![]() 36s1z Mihnea Cristian |
Corrina depinde cum te simti tu. Eu una nu mai pot sta atat de mult jos si intr-o singura pozitie. Pentru mine drumurile scurte sunt cele mai bune acum. Teoretic nu ar trebui sa fie probleme depinde exclusiv de cum te simti tu. Dar de ce iti este asa frica sa se intoarca singur? Daca simte ca este obosit poate dormi undeva la umbra in masina o ora inainte sa plece inapoi.
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006) 
!!!!
AMR 41 ZILE!!!