Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!La noi s-a racorit asa ca azi noapte ,finallt,asa ca m-am dus la baie doar o data
Si eu numai cearsaf la patut ca lenjerie..este suficient la inceput.
bitza intrasem cu gandul sa te strig..dar vad ca tu mi-ai luat-o inainte.Eu cred ca mai sta Lucas in burtica,nu se grabeste.
nerantula

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nerantula, sincera sa fiu bagajul meu inca nu e complet.Lucrusoarele copilului cred ca le pun separat.Eu nu-mi iau bagajul ca nu vreau sa raman!!!Vreau sa merg cand se declanseaza travaliul...sa vad ce zice si doctora maine!
Andy.p

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Laura , si de invelit? O eventuala paturica trebuie sa fie exclusiv de bumbac?

33+ AMR 48 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si pupici pt. toate burticile!
Si eu o sa iau pentru patutul bebelinei numai cearceafuri, aparatori si pt. invelit sac special pt dormit, despre care am auzit ca este foarte practic. Pt. moment nu cred ca are sens sa luam lenjerii complete (pt perna, pilota, cearceaf) pt. ca nu le vom folosi. Eu recunosc, arata tentant, insa ma abtin de la cumparaturi nefolositoare pt. moment.

Andreea
31+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

nerantula ptr invelit un sac de dormit subtirel sau o paturice de bumbac la fel subtirica.

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nerantula, de ceva timp tot ma tin sa te intreb dc medicul tau ti-a facut vreo recomandare speciala pt. nastere (normala sau cezariana), avand in vedere ca avem cam aceeasi inaltime. Mie 2 medici mi-au zis ca in principiu inaltimea este direct proprortionala cu marimea bazinului si cel putin in cazul meu, avand bazinul ingust ar fi recomandata cezariana. Sunt curioasa dc si tie ti s-au facut asemenea recomandari.

Andreea
31+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici

Alexa e bine ca ne mai dai de veste ...sa stim si noi una de alta

Nici noi nu cumparam asternuturi gata facute. O sa facem la inceput doar cearceaf. Si il invelesc cu paturica la nevoie. Am luat una tare pufoasa de la mothercare alba.

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andreea, de ce te abtii?
Cand mi-am intrebat doctorul, la inceput, daca imi face vreo asemenea recomandare, a zis ca, in principiu, o sa nasc cum vreau eu insa a adaugat, uitandu-se la mine (1.54, 50kg) si la sotul meu (1.90, 90kg) ca sunt cam mica pentru a naste natural copilul lui
Ulterior, la ecografii, bebe Gruia a iesit cu cel putin 2 saptamani mai mare decat varsta sarcinii (si stiu sigur cand a fost ovulatia) si eu ma gandesc ca, daca sta pana la termen in burtica, mai probabil va fi ca voi naste prin cezariana.
L-am mai intrebat acum 2 saptamani pe doctor daca tot nu s-a inclinat balanta mai cert inspre cezariana sau naturala si mi-a raspuns ca nu, deocamdata eu aleg, el nu are nici o indicatie speciala.

Is si eu curioasa cum va fi ..

33+ AMR 48 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza burticutze
m-am cam obisnuit sa ma trezesc la 6-7 dimineata. si sa zac in pat
dar nu mai pot sta pe stanga ca ma dor picioarele si amortesc. pot sta fb pe dreapta, dar ma mustra constiinta. ce sa fac ?
azi am reusit sa citesc tot capitolul 113 si 114 (desi nu am comp lg pat) si am obosit

felicitari celor care au schimbat semnatura si celor care au vazut bb la eco
claudia ma bucur ca printesa creste si ca fratiorul ei se obisnuieste cu ea
eva imi pare rau de ce ai patit, sper sa treaca cat mai rapid. multumim pt vestile despre anca si ii tinem pumnii sa vina atunci cd trebuie
bitza si pt tn o sa incerc sa scot agitatele daca ajung sa citesc la tinp pe aici ca ai contractii
fetelor din constanta si imi pare rau ca nu reusim sa ne intalnim, poate in parc cu carucioarele prin septembrie

sper sa nu fi uitat sa felicit pe cineva, dar oricum va pe toate si va urez o zi frumoasa - ca azi vad ca s-a mai racorit si va fi mai putina caldura

si am uitat sa va spun ca cei de la lr nu mi-au mai trimis colete dar in schimb ma umplu de remboursements. pana acum 6 articole - vreo 30 euro pe care nu cred ca mi-i mai recuperez . poate voi aveti mai mult noroc

36+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza, fetelor!

Eu ma simt o idee mai bine, am dormit excelent dar acum ca m-am ridicat din pat mai simt o jena in omoplat! Ffff buna crema aceea DRBoici, o recomand!

Aseara am smotruit camera copiluli, si am aranjat tot, am pus perdelele, covorul, am aranjat hainutzele si restul lucrusoarelor in comoda, am pus veioza si cam tot ce trebuia, saltelutza de pat si de infasat, azi vin ai mei pe la noi si vrem sa le aratam cat de cat camera gata! Arata superb, as sta numai acolo! Imi mai trebuie un fotoliu de alaptat, decoratiunile murale si ceva cutii din acelea practice pt diverse, eventual si un cos mai mare!

Bitza, ma bucur ca Lucas mai zaboveste si mai bine stai acasa pana se declanseaza travaliul, te deprima spitalul!

Eu nu inteleg faza cu bazinul ingust, tare ma intriga povestea asta, AndereutaC, pai cum vine asta? Nasterea usoara tine de dilatatie, degeaba o femeie are bazinul ff lat daca nu se dilata suficient. Scuza acestor medici mi se pare pretextul ideal pt a te taia oricum! Plus ca tine de bebe, am inteles ca in cazuri rare cand caputzul lui bebe sau humerusul sunt mult mai mari decat regiunea pelviana a unei femei, atunci da...cezariana e o posibilitate? Tie la eco ti-au zis ceva de incompatibilitatea aceasta?

Si ei voi folosi doar cearceaf de pat, am luat de la IKEA si de la chicbb cearceafuri din acelea cu elastic pe margine, sunt din bumbac si foarte ok! Si eu ma gandesc la paturica cellular de la mothercare si sacul de dormit pentru a il inveli pe Luca! O sa caut si finet subtire sa ii fac cateva paturici lejere, pentru ca avem ceva paturici din bumbac (acelea Rombaby) dar le pastrez pentru cand il scot in carutz!

Alexa, Miruna, Kid, multumesc de sfaturi!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 41 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput