Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, nu ma mai framanta.Imi parea rau doar ca eu am avut noroc cu o intepretare si ma gandeam ca poate reusesc sa le pun logic cap la cap ca sa mai poata si alte mamici sa isi ia tot CO (nu doar direct proportional cu inainte de prenatal).
Iti dai seama ca daca aud la voi ca sunt 'victima' ma duc si eu cu legea la ele si cu interpretarea gasita de altii..dar de data asta imi convine sa nu.

Sa stapaniti sanatosi ce ati achizitionat

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor am observat un lucru ,cand se schimba vremea bebe meu e mai puturos si loveste doar in partea de jos a uterului care este cerclat,si ma deranjeaza.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

LUCUTTA, o fi vreo legatura...
la mine, de vreo 2 saptamani, bebe mai mult se impinge. pozitia lui preferata e sub sanii mei, pe partea dreapta, unde face asha, ca o bila si acolo se mai foieste un pic. nu-mi dau seama ce este cu exactitate, dar parca disting spatele si funduletzul...ca, zic eu, e cu capul in jos (jos simt sughitzand)
azi parca se mutase cu totul pe partea drepta a mea...si nu va zic, are o putere la impins...ma rosesc, mi se ingreuneaza respiratia si incep sa transpir, mai ales la fatza. daca ma prinde cu o faza din asta in timp ce merg...sunt mancata:) oricum sunt f fericita ca-l simt si ca se mischa.
eh, s-au schimbat senzatiile pe parcursul sarcinii. parca mai ieri simteam o falfaiala...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, am si eu o intrebare legata de lenjeria de patut: am vazut ca multe lenjerii nu au cearceaful de pat (ok, il pot lua separat, dar care e logica?), au numai cearceaf de pilota si perna .. insa la bebe mic nu cred ca merge invelit nici cu pilota si nici nu doarme pe perna. Deci voi ce ati achizitionat pentru patut?

33+ AMR 49 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula, eu nu voi cumpara lenjerie de patut!
voi face pe comanda numai cearceafuri de pat. am gasit un magazin cu materiale de toate felurile (adica si de calitate:)) si tot acolo le si tivesc. ramane doars a ma duc sa aleg materialul.
bebe nu va aveam nevoie de pernuta in prima faza, sau cel putin nu de pernuta traditionala, iar de acoperit...nu ma apuc sa bag plpumicile sau paturicile in cearceafuri...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

bitza nu pot sa cred. Pai gata luni daca nu scrii nimic scoatem majoretele si facem putina galerie.
Eva probabil ca ai ceea ce se numeste asa mai popular junghi intercostal. Niste masaj cu crema recomandata de Lucuta cred ca iti face bine.

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

am vazut ca multe lenjerii nu au cearceaful de pat (ok, il pot lua separat, dar care e logica?), au numai cearceaf de pilota si perna .. insa la bebe mic nu cred ca merge invelit nici cu pilota si nici nu doarme pe perna.

pai probabil logica e ca, de fapt, numai cearsaful iti trebuie. zi merci ca il poti achizitiona separat.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nausica, asa este...numai cearsaf iti trebuie pentru primul an. Pilotele nu sunt ok din cauza pericolului de sufocare, iar pernutele la fel. La Ikea se gasesc cearsafuri dragute pentru patuturi standard de 120 x 60 cm, dar ajung si pentru latimi mai mari (patutul nostru are 70 de cm si vin ok). Singura treaba neplacuta este ca sunt uni, dar se gasesc materiale f f dragute si puteti ruga pe cineva cu masina de cusut sa le tiveasca. Bebelul merge acoperit cu o paturica usoara sau in sac de dormit (cel mai sigur).
Am gasit body-uri f f frumoase si de calitate la noul magazin Chicco de pe Ceaikovski. Tot de acolo am luat si niste prosopele cu gluga mortale, f f pufoase, bumbac pur si mortale (au pe gluga o broderie f f frumoasa).
In schimb nu mi-am gasit camasa de noapte pentru spital...de fapt as vrea vreo 2-3 si as vrea ceva dragut pentru ca voi avea vizitatori, voi face poze si vreau sa fie draguta. Aveau la Etam ceva ce mi-ar fi placut, dar nu masura mea, offf cu reducerile astea nu mai sunt decat marimi mici si f mari...
Am sa mai caut in mall-ul din Baneasa luni.

Eva, tin pumnii sa treaca durerea...nici eu nu cred in curent, dar daca oricum ai abuzat de muschii spatelui se prea poate sa iti fi cauzat statul in ventilator si AC. Vesnica frectie cu Carmol la mine functioneaza inca. Plus trebuie sa ai grija sa pui ceva calduros pe zona inflamanta (sau sa stai la caldurica).

Claudinna, si eu simt asa, chiar sub coaste. Acolo e funduletul lui bebe si se impinge tare il el. Uneori parca incearca sa imi intre sub coaste, e o senzatie super neplacuta.
Dar si mai neplacut e cand ma apuca intepaturi chiar jos, in osul pubian, in col, habar nu am unde exact, dar daca sunt in picioare am senzatia super nasoala ca il scap pe bebe, mai e putin. Strangem din dinti si mergem mai departe.
Oricum bebeii sunt deja maricei acum, daca DF se hotarasc sa apara riscurile sunt mici sa pateasca ceva grav.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna dimineata!!
Nobody here?
Eu va servesc cu lapte cu cereale..ca eu nu beau cafea..stiti voi..tensiunea!!
Va multumesc tuturor pentru mesaje, m-ati dat gata...sunteti minunate!!
Eva, transmite-i Ancai si din partea mea toate cele bune si Doamne ajuta!!
La mine pana cum nici un semn de nastere, ieri am umblat toata ziua la cumparaturi, in sfarsit am terminat de calcat lucrurile lui Lucas.
O zi minunata tuturor!!

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Bitza, ce faci pana la urma, mergi maine cu bagajelul la spital sau astepti sa se declanseze travaliul?
Numai bine!

33+ AMR 48 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput