Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 16
Codruta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 de monica sunt ingrijorata, ca vroia sa vina la intalnire si dupa nu a mai intrat deloc, mami de alexa nu a mai intrat de multisor timp ... Vlad29+ bibinika D'ale gravideniei |
Monica nu a fost la italnire???? Ca intrase cu cateva ore inainte si zicea ca de abia asteapta.
Pupici!
32+
VladBebe mic
300 spune:
Pai nu, ca lipseste din poze, deci clar n-a fost.
Angelynna las-o cu treburile alea ceva mai moale. Burta de 115cm! Cred ca ai luat pe toata lumea de-aici! Eu am ramas tot la un metru de ceva vreme.
Mami de alexaaaa!!! Monica! Chiar asa, cam mult lipsiti, n-aveti net?
De Piersicuta mai stie cineva ceva?
31+
Anda Teodora
Codruta27 spune:
300, am vazut poze cu mamica si burtica frumoasa!!!
Raluca e surioara ta??? Ce familie mare si frumoasa! Superr!

32+
Vlad
Bebe mic
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Codruta27
Monica nu a fost la italnire???? Ca intrase cu cateva ore inainte si zicea ca de abia asteapta. Pupici! 32+ VladBebe mic |
asta-i ultimul msg de la ea.. si eu sunt surprinsa, eram sigura ca vine am urmarit sa apara vineri si sambata, nimic, azi nu, daca maine nu intra, poate o suna cine are numarul ei
Vlad29+
bibinika
D'ale gravideniei
baby_boy spune:
Nerantula, eu tocmai m-am intors de la o serie mica de cumparaturi. Am luat o lenjerie pentru patut din Real. Are si husa pentru salteluta, si cearceaf pentru pilota, si fata de perna. E din bumbac, romaneasca si costa 25 lei. Mi s-a parut ok!
Noi cautam salteluta, dar se pare ca tot comenzile online o sa ma salveze, pentru ca nu am gasit decat saltelute supersubtiri de burete! Cele de cocos le-ati comandat de pe babycomfort?
Pupici pentru mamici si burtici!
32+
Vlad
Bebe mic
[/quote]
eu salteluta din fibra de nuca de cocos am luat din Carrefour si am vazut si in Cora.Nu stiu la voi daca exista vreunul din aceste magazine dar poti sa incerci.
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
[/quote]
Codruta la sapte pitici ai incercat? ..eu acolo am vazut saltelute ...
31 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
300 spune:
Codruta
Raluca e mezina si jucaria noastra intr-adevar. Noi am crezut ca mama are fibrom, cand am aflat ca e copil ne-am bucurat teribil si am incurajat-o cat am putut. I-a venut cm peste sarcina 4 luni, asa ca a fost o surpriza intr-adevar.
31+
Anda Teodora
a-rose spune:
felicic, eu am 3 fibroame in cavitatea uterina, toate... nici doctorul meu nu imi mai da detalii. la inceput a zis o gramada de chestii eventuale posibile, iminenta de avort, insuficienta placentara, nastere prematura... cand am ajuns la saptamana 30, mi-a zis bravo ! nici nu se astepta. e ca un miracol, eu sunt sigura ca intru in luna septembrie cu sarcina. e prima sarcina si am avut un feeling bu8n inca de la inceput, desi toti doctorii la care am fost imi vorbeau de histerectomie totala, fara nici o sansa de sarcina!
ale tale, fiind extrauterine, nu pun nici o problema, sunt sigura. cred chiar ca vei putea naste si natural.
300, iti multumesc pentru PM
, acum admiram pozele tale. Nu stiu cine este Raluca dar e o dulcica ! Fac si eu o compilatie si o postez.
fibroamele nu pot fi curatate in timpul cezarienei deoarece este un risc mare de hemoragie. mi-a zis ca se resorb foarte bine dupa nastere si cand vor ajunge la dimensiuni de bun simt, le scoate laparoscopic.
Fetelor, retrag ce am zis : burta mea nu e chiar atata, comparativ cu ce am vazut pe contul comun !!! pana acum m-a impresionat claudinna. dar nu am vazut tot...
va pupa
rose
angelynna82 spune:
300
as lasa-o mai moale cu treaba dar nu are cine sa mi le faca, soacra esta la cumnata are grija de nepoti, mama ma ajuta cum poate, tati e la munci si cumnata abia a iesit din camera ieri asa ca ...dar macar ma bucur ca am terminat aproape tot, mai ramane de pus parchetul saptamana viitoare (si asta tot mama il monteaza)
In legatura cu burta ai dreptate, cine ma vede pe strada din cunoscuti ma intreaba daca mai am si cand le spun ca mai am cam 60zile ...va dati seama ce reactie au.
Nu-i bai ca dau eu jos, important este sa fie bblina sanatoasa, chiar daca mami este acum mare si grasa 
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
Joy21 spune:
Hello burticutze,
Am fost si eu astazi la controlul de 34 de sapt. Tensiunea buna, a ascultat si bebelina, e ok dar ma ingrijoreaza putin prezentatia pelviana.
Dr. a spus sa vin vineri peste 2 sapt. la control, sa imi faca ecografie, sa ma consulte si pe masa (mi-a spus ca n-are rost sa ma urce pe masa acum sa nu declanseze contractiile) si sa hotaram ce facem .
Daca bebe nu se intoarce in 2 sapt., tb sa iau in considerare nasterea indusa, cu 1-2 sapt. mai devreme. Asta pt. ca se face bebelina prea mare pentru nasterea cu picioarele inainte si cresc riscurile...
Dar eu nu vreau nastere indusa, sper din inima ca Sofia se va intoarce singurica sa o pot tine in burtica pana la 40 de sapt.
33+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
_irina_ spune:
Of, burticutelor, ma sperii si eu cand vad cate dintre voi se pregatesc de intalnirea cu bebelinii.
Parca mai ieri intram pe forum si discutam de greturi si de teste de sarcina, si acum, gata. Trecem la alt capitol.
Cel mai tare ma sperie ca parca nu sunt pregatita, parca as vrea ca micuta sa mai stea cu mine, pe de alta parte parca as vrea sa fie mare si sa avem discutii filozofice. Si ma tot gandesc ca ma bazez mult pe instinctul matern care ma va ajuta sa trec peste hopuri, dar oare am asa ceva? Oare toate mamele il au?
De cand sunt graviduta m-am schimbat, oare la ce schimbari sa ma mai astept?
33+
- Andreea