Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Fetelo de e ok iaurtul de la tnuva?ca eu am vazut ca virgula contine si smantana?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

fetele ziceau ca e ok tnuva...eu primesc in fiecare marti lapte si branza de vaci

iar oua imi aduce soacra saptamanal ca are gaini... de la cineva de pe langa sibiu...foarte bune!!si naturale!!!cineva m-o bombanit ca nu=i igienic sa-i dau din alimentara..da prefer asa...cu lapte si branza de la vaca am crescut si n-am patit niciodata nimic nici macar o indigestie....

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

o sa incercam maine de dim...
DAR INTREBARE INTREBATOARE:CINE VREA COPILU ASTA...MAI AM NITEL SI-MI IAU CAMPII E ASA DE MARAITA,bine asa e de fel da parca azi cu nimic nu-i intru in voie

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

grati si restul fetelor care nu sunt in labum, scuze ,dar nu am avut dispozitia necesara sa lucrez pozele. am una bucata copil mofturos care de la 300 gr de mancare nu mai vrea nici macar juma' de lingurita, ma dispera. bebe de tzatza s-a facut. plus altele personale pe care nu la mai insir acum. promit ca in 10 minute va pun in album

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Moni, felicitari pentru dintzoc!!!!

Angi, las ca trece repede si cine va fi iepuras-coconas? Si noua ne-au iesit deodata si am facut doua crize de plins isteric…

Gatta, mercic de PM. Imi pare rau ca Saratica e bolnavioara. Sper sa treaca repede. Din opacate nu stiu ce sa zic sa-I dai, dar cred ca lala-d are o parere peritnenta si poti sa o asculti pina iti raspunde dr la tel. Sau poti merge pina la urgenta cu ea, in caz ca e mai rau…

Laura-d, super pozici cu cei doi fratiori!!!

Laura-I, in iaurt eu ii pun cereale de la nestle (5 cereale) sau fructe, cu schimbul… ii plac la fel ambele ombinatii. Brinzica I-am dat doar de doua ori, cu iaurt si fructe si data prin mixer ffff fin pt ca altfel isi face greata si o scuipa…

Virgo, lauta d e avocat. Si mai era cineva….

ma duc acum, ca am o pizza cu de toate in cuptor....yammmyyy!!!
pofta buna tutror.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

va rog inca o data , trimiteti si datele pe care vi le-am cerut in mailul cu pozele pt album. mi se pare munca inutila sa stau sa va caut eu in lista cum va cheama sau cand e nascut bb. va rog frumos

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

grati nu m-am suparat

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Eu ii pun fructe, i-am pus banana dar nu-i mai pun ca-l constipa tare.

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Cynthia Moni Angi sar'na pt raspuns.
Voi ce le puneti in iaurtel, ca eu i-am pus branzica si s-a inecat si n-a papat decat putin (nu mai spun ca se stramba la fiecare lingurita, cu strans de ochi si scuturat din umeri), eu ma asteptam sa pape un iaurt intreg si a trebuit sa-i dau iar lapte.
Monifelicitari pt Robertzel cel dintzosel
Pentru Pupi un mare pupic sa-i iasa mai repede dintisorii aia (valabil si pt Thea).
Gatta de ce nu-i scoti mucisorii cu batista bebelusului? Ca scoate tot si din gat Sanatate Sarei

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Jelimoni, da, asa se numesc, 5 cereale de la Nestle, sunt fff parfumate si au gust de biscuite

Si nici pusa in blender nu imi papa branzica facuta de mine. Azi i-am luat de cumparat, branza fagaras, sa vedem daca am succes cu ea

Ereena, se prea poate sa ii iasa dintisori si de aceea e marait si nu mai papa, asa am patit si noi la primii dintisori. valabil si pt LaLa si nu cred ca daca s-ar oferi cineva sa iti ia fata i-ai da-o.... nu????

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Normal k nu Angi...si da de la dinti e,dar daca o chinuie cat au chinuit-o primii cred ca ne urcam amadoua pe pereti

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Pupici fetelor

Nu mai apuc sa intru pe forum..of Doamne ma capiaza fata asta a mea. Parca Lala_20 intreba daca o vrea cineva pe a ei..o imprumut si eu pe a mea ca nu mai e trai cu ea.
Cateva zile a facut si greva foamei de mi-a sarit mustarul bine de tot, acum vad ca si-a revenit iar la normal. Nu vrea decat in picioare, daca e sa stea jos apoi e musai sa ne jucam amandoua ca altfel plange de sare camasa de pe ea. Numai cand suntem afara e liniste si pace asa ca tot iesim la plimbare.

N-am apucat sa citesc mare lucru. Am vazut doar ca sunt ceva clopotzei bolnaviori: multa sanatare, pupici la mamici si sa treaca repede.
Am inregistrat si dintisori noi, progrese la capitolul mobilitatea..super fain..cresc bubulinii nostri.

La cap. mobilitate recunosc ca mi-e ciuda rau ca motanul meu e la nivel de 4-5 luni. O sa mergem marti la pediatru la controlul periodic si probabil ne va trimite la gimnastica. Poate apucam sa facem ceva pana mergem in Bucuresti iar apoi sa fac eu cu ea acasa.
Nici dintisori nu avem desi roadem tot si balim de vre-o 2-3 luni.

Sper ca am retinut bine...Ema..parca tu ai facut de curand pasaport la bebe..si parca si LauraD. Imi spuneti si mie va rog ce acte, resp taxe sunt necesare? Eu as vrea sa ii fac Clarei pasaport individual ca la nevoie o sa mai calatoreasca si numai cu tati. Multumesc frumos!

Pupici si pe cat de curand

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput