Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , am inteles ca una dintre mamici este avocat , stiti voi cine anume ? Multumesc mult .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura_dimitris e avocat, cred....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Laura_dimitris e avocat, cred....

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Multumesc . I-am trimis un email .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Laura_I, nici mie nu-mi mananca branzica nici in iaurt nici in fructe, la fel, se ineaca cu ea. In iaurt nu ii pun decat cereala de la Nestle - 5 cereale si ii place fff mult, papa un iaurt de 150 g cu cereale odata si ii mai pun cateodata si fructe de la borcanas, pe lana cereale, cam un sfert de borcanas la un iaurt - cereale.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

o sa-ti fur si eu pontul ca nici al meu nu se prea omoara dupa iaurtul cu fructe... poate o sa-i placa cu cereale....asa-i zice 5 cereale??
fetelor voi dupa ce faceti iaurt il tineti la frigider nu???apoi cum il incalziti??ca-i prea rece sa il dau asa..i l-am incalzit intr-un vas pe foc...da se face asa apos ii curge tot din gura..marti primim lapte proaspat de la niste tarani si ii fac si branzica sa vedem daca ii place...
cred ca o sa-i iasa curand i al doilea dintisor ca vad ca=-i alba gingia....
angi sa iasa si la pupicu repede dintisorii sa treaca durerea!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

lala20 eu luam cireasa o rupeam in doua si ii picuram sucul in gurita..tare ii mai placea...si la visine la fel..da mai gasesti cirese acum??nu mai bine ii dai din fructele romanesti ce le gasesti pe piata??

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
ieri am fost la padure cu piciul si nu am mai apucat sa intru!
La multi ani pentru clopoteii sarbatoriti ieri si azi! sa cresteti mari, frumosi si cuminti!!

acum imi astept barbatii de la plimbare. azi incercam prima data peste. sper sa-i placa.

laurai, e ok iaurt cu 4% grasime. incearca cu incredere. eu pina acum i-am dat de la napolact. de azi trec la tnuva sau milli, ca mi se pare ca nu sint atit de acre.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Da Moni fructe romanesti ii dau da mi-a adus cineva cateva kg de cirese si le-am imprastiat pe la mama sa faca compot sau ce-o vrea ca la dastea nu ma bag si ma gandeam ca Bibi nu a gustat deloc cirese...dar daca ziceti voi nu o sa-i dau

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Fetelo de e ok iaurtul de la tnuva?ca eu am vazut ca virgula contine si smantana?

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Fetelor ca sa nu se innece bebeii cu branzica, puneti-o in blender o data cu fructele si seface ca o pasta, nu se simte deloc.Sau daca ati facut-o prea tare pastrati un pic din zer si puneti in blender cand puneti branza si fructele, sau puteti pune orice alt lichid/; ceai sau lapte.
Eu asa ii fac la Razvi, nici el nu o manca inainte, da de cand o pun in blender tare ii place.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Da Moni fructe romanesti ii dau da mi-a adus cineva cateva kg de cirese si le-am imprastiat pe la mama sa faca compot sau ce-o vrea ca la dastea nu ma bag si ma gandeam ca Bibi nu a gustat deloc cirese...dar daca ziceti voi nu o sa-i dau

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

ah...eu credeam ca nu se mai gasesc pe vremea asta cirese... ciresii de la mine din curte in mai iunie o facut cirese si gata...credeam ca-s cirese de import...da-i cu incredere in cazul asta...macar de gust lui robi ii placeau tare mult!!!facea urat daca nu=i mai dadeam...si am niste visini de nu-ti dai seama daca e visin sau cires asa bune sunt iammyyy
sa ne zici daca ii plac lui bibi!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput