Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
miki_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta zuzici, spuneti-mi si mie daca eva papa bine .. deci pe la 10 papa cam 200 g fructe cu cereale. la 14 papa cam 120 g legume cu carnita plus laptic de la mine iar pe la 18 mai papa 130 g fructe cu branzica si iaurt .. iar la 6 dimi si 22 papa laptic dar nu stiu exact cat. eu cred ca papa cam putine legume .. dar nu reusesc neam sa trec de cele 120 g ... isi face sila si le vomita daca o pacalesc sa le pape .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Cam asa papa si Saara si mie mi se pare ca e de ajuns. Atata timp cat nu plange de foame dupa aceea eu zic ca e ok!
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabrittza
ai incercat sa schimbi lingurita? noi aveam una de la happy si nu ii placea.acu avem unele de la nuby si papa cu ele de nu am treaba.nu stiu alta sugestie sa iti dau.poate deja ai incercat varianta mea. fata si nu te descuraja.o sa pape pana la urma.sa vezi. LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
daaaaa
am 5 tipuri de lingurite...
am incercat chiar si cu una de'a mea... sfat preluat de la shose...nu a mers!
cred ca-i este tare sila sa stea in fund si sa manance.
Si frate-sau este la fel... se plictiseste sa manance....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ereena laura, e mortala eleni in poza asta http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2750021377/ . iar tu mamicule, wooooooooow ,mishto gagica , ca sa zic asa . pupici pt dimitrakis smecherut Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |

voi alege si eu cele 3 fotografii. promit!!!
desi, la ce fler si inspiratie ai avut la primul album... mai ca as lasa la liberul tau arbitru!!!!
oricum, nu-i nicio graba..
si la cat este de rasfatat si mofturos mateiasul tau in ultimele zile... cred ca nu te superi daca-ti dau de mumca mai tarziu...

si Eleni - 05.02.2008
Ereena spune:
citat din mesajul lui laura_dimitris
![]() ![]() ![]() voi alege si eu cele 3 fotografii. promit!!! desi, la ce fler si inspiratie ai avut la primul album... mai ca as lasa la liberul tau arbitru!!!! oricum, nu-i nicio graba.. si la cat este de rasfatat si mofturos mateiasul tau in ultimele zile... cred ca nu te superi daca-ti dau de mumca mai tarziu... ![]() Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
acum pap niste pepene delicios si daca imi dai voie descarc eu pozele pt tine
Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ereena spune:
cum procedat cu cerealele , le puneti asa direct in fructe? eu al luat fulgi de orez dar sunt groaznici. fructele simple mi se par ca nu pot tine loc de masa
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ereena laura, zilele astea nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi , bb matei , pt ca a retrogradat la statutul de bb de tzatza cum spuneam mai devreme, a trecut de la 300 gr mancare la cateva lingurite. oricum la inceput ca sa il fac sa pape ii tineam lingurita in gura pana sugea el tot nu ii bagam mancarea in gura sa inghita singur pt ca o scuipa. ieri dumnealui a mancat pacalit, adica sugea putin la un cartof la cuptor cu mirodenii ,piper si usturoi si ii bagam o lingurita cu legume ,pana s-a prins de faza . astazi dupa ce nu a vrut sa mai pape i-am pus sare in restul de legume si l-am incercat, ce sa vezi, ar fi ras tot. si a mancat si vreo 4 pufuleti...sarati:-) eh, nu dati cu pietre, se pare ca nu o sa imi permit sa fiu prea stricta cu diversificarea. o mai pacalim din cand in cand:-))) Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
serios ????
deci, chestia cu sarea in macare ca papa bebei mai bine nu este chiar "legenda"....
mie dr. de familie a lui eleni chiar mi-a spus de iun praf de sare dar eu nu i-am dat niciun pic pentru ca dimitris a mancat nesarat complet pana la un an ...
si chiar a mancat spre deosebire de sora-sa cu care ma chinui atat - manca-o-ar mama pe ea de "fotomodeala" !!!!
Oare poate fi si de la dintisori ..?
Dar, lapte de ce vrea????
Si legumele,... le-a baut de la biberon daca a curs...
Nuuuu, va zic eu ca este o puturoasa ca tac-sau...
Numai ca tac-sau nu este puturos la mancare ci la alte chestii de munca....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui gabrittza
superbe pozele!!!eleni a fost imbracata ca o printesa.tu arati super... nu mai am cuvinte ![]() LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
multumesc mult !!

si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ereena
acum pap niste pepene delicios si daca imi dai voie descarc eu pozele pt tine Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
si eu niste turta dulce invelita in ciocolata...
te-am luat la calorii, nu?!
esti tare dragutza!
sigur ca-ti dau voie.. de fapt, te rog. alege tu ce-ti place si pe care le consideri semnificative....
ti-am zis ca m-au impresionat propriile mele fotografii atunci cand le-am vazut in colajul tau...
multumesc mult!

dar numai daca nu-ti pica ochii in gura de somn cum mi se intampla mie acum....
unde-s vremurile cand, gravide fiind, stateam poana la 2-3 dimineata pe forum ????
si Eleni - 05.02.2008
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Ereena cum procedat cu cerealele , le puneti asa direct in fructe? eu al luat fulgi de orez dar sunt groaznici. fructele simple mi se par ca nu pot tine loc de masa Matei-Florin 24.01.2008 |
Eu ii pun 2 masuri de fulgi simpli de orez in piureul de fructe. In afara de un usor miros de "fainos", nu se simt. Si, oricat de groaznici ti se par tie, daca lui Matei o sa-i placa, ce mai conteaza?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
ma duc la nani-nani caci maine trebuie sa ma trezesc devreme...
si Eleni - 05.02.2008

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

. pupici pt dimitrakis smecherut