Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Vreau sa spun si eu clopoteilor bolnaviori ..insanatosire grabnica. Sper sa nu fie nimic grav si sa treaca cat mai repede.

La multe lunite si anisori !!!!! clopoteilor sarbatoriti ieri, astazi, maine si in fiecare zi. Ii pup dulce pe toti.

In alta ordine de idei... Laura... noi ne-am indragostit de Eleni. Si..am vrea sa o petim. E voie?

Ellenuta.. daca ai stii tu ca... tu ai fost modelul meu in ale diversificarii. Eu dupa tine m-am luat cu orarul meselor si cu ce anume sa ii dau la fiecare masa.
Asadar, noi avem la 6:30-7 am - o sticla de formula (180ml)
la 10:00 am - fructe (2 cutiute a cate 71g-deci...140g) cu 4 lingurite de-ale lui cu cereale ( orez).
la ora 4pm veggies - (combin cate 2 veggies) - la fel 140g.

Seara pe la 7-8 o sticla de 180ml formula..si..peste noapte, inca mi se scoala de 2 ori...si ... sta la san. Nu cred ca scoate mult laptic de-acolo ..ci doar ma foloseste pe post de suzeta.

Acum, o sa mut orele cumva...ca sa intre si masa de iaurt, undeva pana in ora 7 pm.

PS: Asta se intampla cand, il am AJ acasa. Caci la cresa... mi-l ameteste rau de tot. Le-am zis cam in fiecare zi sa nu ii dea asa des mancare. Eu vorbesc, eu aud. Cam la o ora jumate, doua... ii tot da..ba formula, ba veggies si fructe ( pe care nu le mai vrea, normal..din cauza de atata formula in stomacelul lui).

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ereena, eu lui AJ ii pun cum am zis... 2 lingurite fulgi de orez/cutie de fructe.Le amestec bine si el le papa cu pofta.
Nici mie nu mi s-a parut ok sa aiba o masa doar de fructe simple.

Eu vin si intreb:ce fel de branza sa ii cumpar??? Caci de facut , n-am cum. Am intrebat sotul de calciu lactic si s-a uitat la mine de parca vorbeam chineza.

Acum ma duc sa pregatesc cina : Coq au Vin.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura, acum pun colajul in album, mie imi place ,sper sa te incante si pe tine somn usor

stancuta, honey, lui nu i-au placut ,asta-i baiul. mai incerc si maine, daca tot nu vrea ii iau 5 cereale, sa vedem ce-o sa mai zica :-)

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Honey, poti sa ii faci si cu calciu.... homeopat. Daca gasesti pe acolo. Eu ii fac cu Osteocynesine de la Boiron sau cu Calcarea Carbonica - granule homeopate, extras din cochilie de melc sau pur si simplu pun in laptic niste lapte acru/ iaurt (ca la reteta de iaurt) si las afara 2 ore sa se prinda un piiic, nu mult, ca se acreste. Apoi pun pe foc, da' nu las sa dea in clocot, numai pana se alege branzica, asa... Good luck with that!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Honey, pai, branzica dulce... E cam greu de gasit la voi, o sa gasesti branzica de casa (cottage cheese) - perlute d'alea grase de branza... Poti sa incerci ricotta (e mai mult urda decat branza, dar ai mai multe sanse sa o gasesti nesarata...). In rest, nu stiu cum se cheama pe la voi, ideea e sa pape baiatu' branzica dulce, nefermentata (sa nu fie acrisoara), ideal mai low-fat, asa, si clar nesarata. Pupici!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Despre noi: trebuie sa va spun si voua ca pland aporape inb fiecare zi . Cand se apropie ora de masa a lui eleni imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii...
Am tacut din gura pana acum ca am tot citit ce s-a discutat pe aici si ajunsesem la concluzia ca trebuioe sa am rabdare...
Dar,.. cata rabdare sa am???

Are 5 saptamni de cand am inceput sa-i dau cu lingurita.. Mai mult de 10 ligurinte nu primeste neam!!!!
De ieri am inecput sa-i cantaresc mancare. Inainte si dupa ce mananca ii cataresc castronelul ei.
recordul ei personal in aceasta "materie"
este de 40 gr. ....

Nu cred ca se pune problema ca nu ii plac legumele sau marul sau branza...
Am incercat toate variantele si combinatiile si sfaturile pe care le-am mai citi pe aici...
Nu vrea pur si simplu sa deschida guritza!!!!

Dup[a primele 2-3 linguritze pe care le inghite - intardevar - apoi greu o mai prind cu gura deschisa....
Azi dimineata am capitulat, am lasat-o in scaunelul de masa nervoasa si plangand ca tot incercam sa-i indes mancarea si am plecat sa fumez o tigara. A incercat si dmitris saracul de el si iannis..
Arata ca o purcia. Era murdara toata, din cap si pana in picioare, de mar....

VA ROOOOG !!! Vreo sugestie, ceva....?????????
Astazi dupa amiaza am lasat-o pe mama sa se chinuie ea saraca si am plecat laaeroport sa-mi duc barbatul. ...
Dupa cateva incercari de dat legumele - dovlecel, morcov, cartof - mama i-a dizolvat tot piureul in 250 de ml. de zeama de la supa si l-a ras fata mea din biberon...
Deci, nu gustul vreunei legume o deranjeaza ci linguritza.....

I-a sa pun si pozele pe contul meu...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura , relax...daca te consoleaza cu ceva , pot sa-ti spun ca eu incerc de 2 luni s-o obisnuiesc pe Sara cu lingurita si nu reusesc. Deschide gura de cateva ori si apoi gata ...nu mai vrea nimic. La fel cum zici si tu , nu este ca nu-i place mancarea ...refuza pur si simplu lingurita. Eu ii mai dau ei in manuta o lingurita sa se joace cu ea , sau canuta cu cioc ...are tendinta sa le duca singura la gurita si cand deschide gura...hop si eu cu lingurita ii indes papica.
Eu ii pasez legumele iar apoi i le diluez cu zeama si iese o supa crema groasa pe care i-o dau cu biberonul cu tetina in stea.
Cu fructele si cu iaurtul e bataia mare de cap. Fac pauze de 3 tigari pana-i indes pe gura tot iaurtul.
Am zis ca o mai las cateva zile sa-si revina bine dupa antibiotic si apoi nu mai pupa ea bibe in timpul zilei ...sa se invete sa manance cu lingurita ori o sa stea flamanda.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Seara buna fetelor,

Am intrat sa vad ce-ati mai discutat;

despre branzica, si eu i-o pun tot in mixer, odata cu fructele si se face o pasta si ii place tare.

Am vazut poze cu minunile LaureiD - sunt adorabili
Noi stam prost la capit analize: urocultura repetata la Gr alex a iesit la fel: mai mult de 10000 de germeni si iar, flora microbiana mixta.

Maine sun sa vad dak dr de la urologie este s-o vada.

La MEDLIFE abia miercuri am rezultatul.

din cauza asta, am o stare de kko ; am hotarat sa nu mai vin la intalnire - n-are rost sa va indispun si pe voi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Roxana , eu ii fac analizele Sarei la Victor Babes ...este un laborator f. bun , la fel si Cantacuzino. Eu nu prea am incredere in laboratoarele policlinicilor private...de multe ori mi s-a intamplat sa-mi iasa analizele gresite.
Mi se pare aiurea ca dupa 2 uroculturi sa nu poata sa-ti spuna daca este infectie sau nu si cu ce bacterie.
Ii doresc multa sanatate Adelutei

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna......dimineata.
In sfarsit, dupa aproape 2 sapt. am reusit si noi sa ne mutam si sa ne aranjam, au mai ramas maruntisurile, dar astea merg repede, iar de vineri avem si net, dar nu prea am avut timp sa intru.

Deci, sa va spun, am trimis-o pe mama in Ro. ca au treaba ai mei si am ramas doar noi 3 , e destul de greu, ca Patti s-a obisnuit cu mama si acum avem putintele probleme, la somnul de seara.
Ne-am cantarit in 7 august si avem 9.045 gr si 72.5 cm. O dolofana.Iau facut verificarile de 7 luni, ochi, auz, inima , plamani......

Asa, si acum o veste proasta, intru si eu in clubul mamelor.......denaturate ?????, ieri , pe la 6 seara, dupa ce ne-am intors din oras pe o ploaie torentiala, care a durat de la 3 PM si pana la 12 PM, i-am dat lui tzuca sa pape, tati fixa progr. la TV iar eu m-am dus sa-i pun lingurita si borcanelul pe chiuveta, cand aud un mare ....POC!!!!!! Cand ma uit, Patti era pe jos, si urla ca din gura de sarpe. Saracuta, am lasat-o pe canapea o sec. , tati era cu spatele la ea , desi i-am spus ca plec de langa ea, s-a intins dupa o jucarie, si dusa a fost. Dirct in cap, pe parchet. Si am sunat salvarea si ne-am dus la urgenta, in 15 min. am ajuns, iar tati in urma cu masina, dar a facut o ora , din cauza de inundatii. Au controlat-o pe toate partile, se pare ca e bine, nu are sangerari interne, reactioneaza la fel ca inainte, nu a vomat, nu a lesinat.....E perfecta. I-au luat tensiunea de 3 ori ,la fiecare 30 min., asa-i procedura, si asa era de speriata ca plangea de fiecare data cand incepea sa o stranga pe picior. Apoi chin mare, ca era deja 9 seara si ea de la 8 doarme, sotul a plecat la servici, era pe noapte, si am luat un Taxi, si nu va spun ca am ajun la 11 acasa, cand in mod normal in 15 min. cu masina jungem. A fost nebunie, inundatii cum n-am vazut decat in Ro. Noroc ca omul a fost mai in varsta si cand am vazut ca stau la primul semafor 15 min., i-am spus ca eu n-am decat 50 euro si ca in ritmul asta tre' sa-i dau vreo 200, si atunci a inchis aparatul si mi-a luat doar 20 , cat face cursa in mod normal.
Apoi dimineata am avut cateva discutii cu sotul, ca cica-i vina mea, eu cica ca-i a lui, pana la urma suntem amandoi de vina, zic eu . Da' acu nu-i bai, bine ca fata-i intreaga si fara probleme.

Si ca sa inchei intr-o nota mai optimista, avem si noi cateva pozulici, noi-noute : http://good-times.webshots.com/photo/2914485580102887153lEcVAv

P.S. Sper sa gasesc timpul necesar sa va citesc din urma, sa vad ce noutati mai aveti.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Honey, pai, branzica dulce... E cam greu de gasit la voi, o sa gasesti branzica de casa (cottage cheese) - perlute d'alea grase de branza...

Am gasit si eu aici, la Lidl, dar e putin sarata. In schimb, eu am gasit branza de vaci, dulce, exact ca cea de acasa, la magazinul de polonezi. La voi nu gasesti un astfel de magazin? Sau la magazinele arabesi, si ei au ceva asemanator.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab
Oare toti clopoteii au dintzuci deja?Numai al meu mai asteapta?

Nici noi nu aveeeeemmmmmm

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni

Mergi la inceput