Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura, e mortala eleni in poza asta http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2750021377/ . iar tu mamicule, wooooooooow ,mishto gagica , ca sa zic asa . pupici pt dimitrakis smecherut

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mitsu cum ai facut cu lapticul lui C. doua zile??? i-ai lasat bibe??

eu habar nu aveam ca parintii lui nu stiu de bb .. si crezi ca nu ar fi bucurosi?? eu zic ca da .. dar este deciza ta daca le spui sau nu ..

mofturosu'

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenutule, si eu zic la fel...
Mitsule, si poti evita si intamplari d'alea din telenovela sa nu acre cumva sa-si cunoasca peste ani vreo sora de'a sa din sibiu...
Plus ca l-as fi trecut si pe numele lui...
Dar, nu ma bag.
Tu sti mai bine ce vrei si ce este bine penmtru tine si bbC.
Noi iti suntem alaturi!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

poze de la botez

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:

zuzici, spuneti-mi si mie daca eva papa bine .. deci pe la 10 papa cam 200 g fructe cu cereale. la 14 papa cam 120 g legume cu carnita plus laptic de la mine iar pe la 18 mai papa 130 g fructe cu branzica si iaurt .. iar la 6 dimi si 22 papa laptic dar nu stiu exact cat.

eu cred ca papa cam putine legume .. dar nu reusesc neam sa trec de cele 120 g ... isi face sila si le vomita daca o pacalesc sa le pape ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Wow !!!!
Pai, mie sincer mi se pare super bine !!!!
Si jumatate daca ar manca eleni a mea din cat mananca biti... as fi fericita !!!

Si cred, de fapt, ca mananca bine oricum, nu doar in comparatie cu eleni care nu vrea decat lapte. in cantitati industriale... Bea cate un bibe de 250 ml....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Elle, papa bine Bitzisor. Cantitatile sunt aproape de maxim :-) adica nu cred ca poti sa ceri mai mult de la stomacelul ei acum.

Si Sofia papa super bine fructele, legumele cu carnita cateodata mai putin, dar oricum destul de bine. Si daca mai doreste, primeste si laptic dupa. Si de obicei doreste . Adica ii face bona 100 sau 130 ml formula dupa fiecare masa solida. Sincer, eu in ala imi pun nadejdea sa o mai ingrase, ca vad ca tare greu se mai misca de vreo 3 saptamani. La celelalte trei mese: 6/7 dimineata, 6/7 seara si 10 seara, o alaptez eu.

Am vazut pozele de la tara - cum se bucura ratusca in piscinuta, si cum sta in genunchi. Foarte frumoase, imi place de ea ca e activa si exploratoare :-)

Roxana, te cred ca ai o stare naspa, dar hai cu Adeluta miercuri la intalnire, poate o sa te simti mai bine!

Mitsu, observ ca sorella monopolizeaza computatorul....tare rarut dai pe-aici...Mi s-a parut tare faza cu vizita in casa Bunicilor-Care-Nu-Stiau-Ca-Sunt-Bunici. Cand o sa afle - la un moment dat tot o sa afle - o sa le pice cerul in cap. Eu una as vrea sa stiu daca am nepoti de la Sofia :-) O iubesc prea mult, si progeniturile ei nu-mi pot fi altfel decat dragi. Sau asa gandesc eu acum.

Honey, ce bine ca AJ e cumintel! E o mare usurare si pentru tine sa stii ca se simte bine la cresa.

Doc, Ange, Isi, am devenit fan 3 SE :-))))) Asa flacai frumosi impreuna, cu mamici la fel de frumoase, mai rar vezi.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Hello, Ellenuta!

Pai.... M-am muls de luni pana joi noaptea, ca vineri la 10:00 eram in tren... Dar tot nu i-a ajuns lapticul, erau vreo 800 de g daca imi aduc bine aminte, si a fost diversificat la greu bietul pui in astea 2 zile...

Cat despre parinti, eh, eu cred ca l-ar casapi pe bietul baiat; sunt destul de duri, in ciuda aparentelor. Plus ca tacerea mea face parte din pactul conform caruia l-am pastrat pe bby. E o poveste mai lunga Oricum, nu as fi facut asa ceva, sa ma primeasca in casa lui si eu sa dau cu mucii in fasole, urata vorba, da' adevarata.

Anyway, merci. Ma duc sa ma joc Travian

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Asa este ! Tu stii cel mai bine !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura, zilele astea nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi , bb matei , pt ca a retrogradat la statutul de bb de tzatza cum spuneam mai devreme, a trecut de la 300 gr mancare la cateva lingurite. oricum la inceput ca sa il fac sa pape ii tineam lingurita in gura pana sugea el tot nu ii bagam mancarea in gura sa inghita singur pt ca o scuipa. ieri dumnealui a mancat pacalit, adica sugea putin la un cartof la cuptor cu mirodenii ,piper si usturoi si ii bagam o lingurita cu legume ,pana s-a prins de faza . astazi dupa ce nu a vrut sa mai pape i-am pus sare in restul de legume si l-am incercat, ce sa vezi, ar fi ras tot. si a mancat si vreo 4 pufuleti...sarati:-) eh, nu dati cu pietre, se pare ca nu o sa imi permit sa fiu prea stricta cu diversificarea. o mai pacalim din cand in cand:-)))

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Elenuta stai linistita ca Eva mananca foarte bine ... daca ai auzi ce mananca Luca te-ai ingrozi, asa ca bucura-te ca ea chiar mananca. Pt etapa asta e f f bine. Nu vrei sa facem schimb? Dau o bucata de bebe mofturos la orice( mancam max 70 de grame de piure de fructe si cateva linguritze de supica, asa ca...) si primesc in schimb orice bb care mananca....

Citat:

zuzici, spuneti-mi si mie daca eva papa bine .. deci pe la 10 papa cam 200 g fructe cu cereale. la 14 papa cam 120 g legume cu carnita plus laptic de la mine iar pe la 18 mai papa 130 g fructe cu branzica si iaurt .. iar la 6 dimi si 22 papa laptic dar nu stiu exact cat.

eu cred ca papa cam putine legume .. dar nu reusesc neam sa trec de cele 120 g ... isi face sila si le vomita daca o pacalesc sa le pape ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Si tu miki...???!!!

Cred ca as avea senzatia ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior daca as vdea-o pe eleni ca mananca 100 de gr. de fructe sau 100 gr. de legume....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

poze de la botez

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1

si Eleni - 05.02.2008

superbe pozele!!!eleni a fost imbracata ca o printesa.tu arati super...
nu mai am cuvinte

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

da voi de unde stiti exact cat papa puiutii?
cu ce masurati/cantariti?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

eu am cantar electonic de bucatarie. si stiu ca un anume castronle in care ii dau sa manance in ultima vreme catareste 35 de gr. . Apoi fac diferenta...
Oricum, ii cantaresc catsronelul plin inainte sa-i dau sa mamamnce si dupa ce "termina" ea ... sau mai precis capitulez eu ca niciodata nu a mancat nici macar jumatete ... si nu i-am pus niciodata mai mult de 140 de gr. de mancarica...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput