Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

elenuta eu zic ca papa bine.
acum nu stiu cat de in masura sunt sa imi dau cu parerea dar...sigur te vor lamuri fetele.
daca eva arata bine si nu pierde in greutate e foarte bine.sunt sigura ca papa atat cat are ea nevoie.
fetele frumoase

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Elenuta stai linistita ca Eva mananca foarte bine ... daca ai auzi ce mananca Luca te-ai ingrozi, asa ca bucura-te ca ea chiar mananca. Pt etapa asta e f f bine. Nu vrei sa facem schimb? Dau o bucata de bebe mofturos la orice( mancam max 70 de grame de piure de fructe si cateva linguritze de supica, asa ca...) si primesc in schimb orice bb care mananca....

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici, spuneti-mi si mie daca eva papa bine .. deci pe la 10 papa cam 200 g fructe cu cereale. la 14 papa cam 120 g legume cu carnita plus laptic de la mine iar pe la 18 mai papa 130 g fructe cu branzica si iaurt .. iar la 6 dimi si 22 papa laptic dar nu stiu exact cat.

eu cred ca papa cam putine legume .. dar nu reusesc neam sa trec de cele 120 g ... isi face sila si le vomita daca o pacalesc sa le pape ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Weeeeelll... Ellenuta, eu zic ca papa bine... Surprinzator de bine... De bine ce il laudam zilele astea, Conrad a papat azi asa - la 7:30 lapte, la 12 lapte (a fost la impartasit, asa ca a trebuit sa rabde... nici fructe nu am avut cum sa ii dau, in curtea bisericii, ca era disperat!), la 14:30 vreo 30 g fructe cu branzica si cereale , peste vreo juma' de ora tsitsi, pe la 17:00 iar niste tsitsi, la 20:30 se chinuia mama cu legume cu carnita, daca a papat vreo 20 g! Apoi tsitsi si acum doarme fericit... Cred ca ne intoarcem iar la alaptat exclusiv

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Iar in legatura cu intalnirea.... ce sa zic.... imi convine si maine si miercuri. Dar vad ca sunt mai multe mamicutze care inclina spre miercuri asa ca... pt mine e ok. Si cred ca Tineretului e mult mai frumos decat Carol si e mult mai usor de ajuns pt toata lumea.
Multi pupici bebeilor nascuti intr-o zi de 9 si 10 si multa sanatate!!!

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle eu zic ca papa foarte bine,Bibi papa un pic mai multe legume,iar la 18 ea papa 200 gr de iaurt cu cereale,fructele ii dau dureri de burtica seara si doar 2 mese de lapte,dar voi am vazut ca aveti lapte si dupa legume deci va echivalati,in plus fiecare copil cu apetitul lui. fata
Mitshule rabdare multa,multa...crede-ma ca te inteleg...eu cand si fac ca toate lighioanele la unele mese ca althel nici nu vrea sa auda de papa,stiu ca nu e bine,dar... pt bebe C

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

da voi de unde stiti exact cat papa puiutii?
cu ce masurati/cantariti?

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna searaaaa!!!
Sunt moarta de oboseala dar mi-am culcat fata si - in mod exceptional daca tot nu am barbatul acasa... - am intrat sa descarc in computer mult asteptatele fotografii de la botezul lui eleni....
O sa pun si pe flickr cateva....

Ce am retinut...

Gata, din lac in put biata de tine... Of, mititica de saratzica scumpa cate trebuie sa mai patimeasca...?! Sanatate multa-multa!!! Sa ne spui cum a fost la medic si ce diagnostic i-a pus.

LalaD, ce mai face andrei? I-a scazut febra?

Virgo, nu am primit nici email nici PM de la tine... Daca te pot ajuta cu ceva o voi face cu placere!!!

Despre noi: trebuie sa va spun si voua ca pland aporape inb fiecare zi . Cand se apropie ora de masa a lui eleni imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii...
Am tacut din gura pana acum ca am tot citit ce s-a discutat pe aici si ajunsesem la concluzia ca trebuioe sa am rabdare...
Dar,.. cata rabdare sa am???

Are 5 saptamni de cand am inceput sa-i dau cu lingurita.. Mai mult de 10 ligurinte nu primeste neam!!!!
De ieri am inecput sa-i cantaresc mancare. Inainte si dupa ce mananca ii cataresc castronelul ei.
recordul ei personal in aceasta "materie"
este de 40 gr. ....

Nu cred ca se pune problema ca nu ii plac legumele sau marul sau branza...
Am incercat toate variantele si combinatiile si sfaturile pe care le-am mai citi pe aici...
Nu vrea pur si simplu sa deschida guritza!!!!

Dup[a primele 2-3 linguritze pe care le inghite - intardevar - apoi greu o mai prind cu gura deschisa....
Azi dimineata am capitulat, am lasat-o in scaunelul de masa nervoasa si plangand ca tot incercam sa-i indes mancarea si am plecat sa fumez o tigara. A incercat si dmitris saracul de el si iannis..
Arata ca o purcia. Era murdara toata, din cap si pana in picioare, de mar....

VA ROOOOG !!! Vreo sugestie, ceva....?????????
Astazi dupa amiaza am lasat-o pe mama sa se chinuie ea saraca si am plecat laaeroport sa-mi duc barbatul. ...
Dupa cateva incercari de dat legumele - dovlecel, morcov, cartof - mama i-a dizolvat tot piureul in 250 de ml. de zeama de la supa si l-a ras fata mea din biberon...
Deci, nu gustul vreunei legume o deranjeaza ci linguritza.....

I-a sa pun si pozele pe contul meu...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Salutare zuzici dragi.
Pe fuga scriu si eu un mesaj.

Andrew meu a papat azi iaurtel. Am gasit la magazinul de unde-mi fac eu cumparaturile, mai ascuns asa... printre tot felul de borcane si containere.... iaurt bulgaresc. E exact ca iaurtul nostru de-acasa!!!! Asa de mult ma bucur, caci nu are deloc aditivi sau alte cele.
Singur, iaurtul nu l-a vrut. A facut niste fete...de ti-era mai mare dragul de el. I-am bagat apoi o cutie de applesauce si asa a papat.

Ieri i-am dat banana de la Gerber pentru prima data, simpla..si nu i-a placut. Asa ca i-am amestecat-o cu piersicuta si-a papat.
Cred ca am sa incerc sa fac eu piure de banana, caci de la cutie nici mie nu mi-a placut.
Tot ieri, la masa de legume, i-am dat un borcanel stage 2 de veggies cu pui... deja combinate. L-a papat ca un haplea.

Asa de mult ma bucur ca nu e scarandiv ca mine si ca tac-su la mancare. Pana acum, doar mazarica nu i-a placut.

In rest, tipa, chiuie, vorbeste pe limba lui, canta..si ..din cand in cand mai spune "andru", "yeah","hi",sau...cu mainile in gurita...cred ca-si dirijeaza limbuta, ca sa formeze cuvinte.... "hello" si altele, pe care le asociez eu fie cu cuvinte in engleza, fie in romana.

Nu mergem de-a busilea inca, nu ne mai place sa stam in fundulet ci...doar in picioare,chiar daca .. nu avem nici o stabilitate si dansam lambada.

La cresa e un rasfatat.Mi-au spus ca e un copil easy si vesel si ca le e drag sa aiba grija de el.

Totusi, the down side... fiind in contact cu atatia copii, l-am luat de vreo 2 ori cu mucii curgand. Cred ca a prins un virusel ceva. Treaba e ca... in afara de mucisori, un stranut ici-colo si... ceva tuse..nu are alte simptome.
L-a pus insa pe sot la pat. Ma rog... nu la pat, dar...s-a imbolnavit bine, de a trebuit sa-l pun pe antibiotice.

In rest.... eu merg maine dimineata,dupa ce il las pe AJ la cresa...la dentist.
Iar marti, merg la un ultim interviu, cu Store Manager. Vedem de-acolo ce si cum.

Cam astea sunt cu noi.

Mi-am facut si livingul... da asa frumos, cu mocheta lila si perdelele in acelasi ton.
Mai vreau sa intru in camerea de oaspeti... ma bate gandul s-o vopsesc si pe aia... 2 pereti orange deschis... asa, luminos..si 2 pereti..un verde crud, pal.
Vedem cum ma descurc cu timpul.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Bine ai "aparut" ..
Te-am tot vazut online pe mess, ti-am scris mesaj dar acum imi dau seama ca erai ocupata sa-ti vopsesti peretii...
Felicitari ! Cred ca a iesit super frumos!!!
Bafta multa la urmatorul interviu!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Buna searaaaa!!!
Sunt moarta de oboseala dar mi-am culcat fata si - in mod exceptional daca tot nu am barbatul acasa... - am intrat sa descarc in computer mult asteptatele fotografii de la botezul lui eleni....
O sa pun si pe flickr cateva....

Ce am retinut...

Gata, din lac in put biata de tine... Of, mititica de saratzica scumpa cate trebuie sa mai patimeasca...?! Sanatate multa-multa!!! Sa ne spui cum a fost la medic si ce diagnostic i-a pus.

LalaD, ce mai face andrei? I-a scazut febra?

Virgo, nu am primit nici email nici PM de la tine... Daca te pot ajuta cu ceva o voi face cu placere!!!

Despre noi: trebuie sa va spun si voua ca pland aporape inb fiecare zi . Cand se apropie ora de masa a lui eleni imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii...
Am tacut din gura pana acum ca am tot citit ce s-a discutat pe aici si ajunsesem la concluzia ca trebuioe sa am rabdare...
Dar,.. cata rabdare sa am???

Are 5 saptamni de cand am inceput sa-i dau cu lingurita.. Mai mult de 10 ligurinte nu primeste neam!!!!
De ieri am inecput sa-i cantaresc mancare. Inainte si dupa ce mananca ii cataresc castronelul ei.
recordul ei personal in aceasta "materie"
este de 40 gr. ....

Nu cred ca se pune problema ca nu ii plac legumele sau marul sau branza...
Am incercat toate variantele si combinatiile si sfaturile pe care le-am mai citi pe aici...
Nu vrea pur si simplu sa deschida guritza!!!!

Dup[a primele 2-3 linguritze pe care le inghite - intardevar - apoi greu o mai prind cu gura deschisa....
Azi dimineata am capitulat, am lasat-o in scaunelul de masa nervoasa si plangand ca tot incercam sa-i indes mancarea si am plecat sa fumez o tigara. A incercat si dmitris saracul de el si iannis..
Arata ca o purcia. Era murdara toata, din cap si pana in picioare, de mar....

VA ROOOOG !!! Vreo sugestie, ceva....?????????
Astazi dupa amiaza am lasat-o pe mama sa se chinuie ea saraca si am plecat laaeroport sa-mi duc barbatul. ...
Dupa cateva incercari de dat legumele - dovlecel, morcov, cartof - mama i-a dizolvat tot piureul in 250 de ml. de zeama de la supa si l-a ras fata mea din biberon...
Deci, nu gustul vreunei legume o deranjeaza ci linguritza.....

I-a sa pun si pozele pe contul meu...

si Eleni - 05.02.2008

ai incercat sa schimbi lingurita?
noi aveam una de la happy si nu ii placea.acu avem unele de la nuby si papa cu ele de nu am treaba.nu stiu alta sugestie sa iti dau.poate deja ai incercat varianta mea.fata si nu te descuraja.o sa pape pana la urma.sa vezi.

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Seara buna fetelor,

Am intrat sa vad ce-ati mai discutat;

despre branzica, si eu i-o pun tot in mixer, odata cu fructele si se face o pasta si ii place tare.

Am vazut poze cu minunile LaureiD - sunt adorabili
Noi stam prost la capit analize: urocultura repetata la Gr alex a iesit la fel: mai mult de 10000 de germeni si iar, flora microbiana mixta.

Maine sun sa vad dak dr de la urologie este s-o vada.

La MEDLIFE abia miercuri am rezultatul.

din cauza asta, am o stare de kko ; am hotarat sa nu mai vin la intalnire - n-are rost sa va indispun si pe voi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Ufffffffffffff mai roxana....
chiar credeam ca va fi bine buburuza.. dar, probabil era doar dorinta mea foarte mare sa aud vesti bune de la tine....
Trebuie sa -i dea de cap acestei probleme vreun medic!
Sa-i schimbe antibioticul, ceva...
Va fi cumva nevoie sa te internezi din nou??

Nu ami spune prostii ca ne indispui... asa cum ne bucuram impreuna cand avem de ce... este normal sa si suferim impreuna cand avem greutati....
Of, tare rau imi pare!!!!
Te-as suna maine sa mai stam de vorba...
Mai mergi la serviciu?
Da-mi un semn cand poti vorbi!
cu mult drag !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput