Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
cynthia_ spune:
Am scris si eu de o fetita bolnava cu hidrocefalie, dar stiu ca a mai scris si altcineva de alt caz. In cazul vecinei mele daca vreti o puteti ajuta cu orice: hainute, pampers, lapte orice. Sunt intr-o situatie dificila.
Am zis ca n-o sa mai scriu pe forum de acest caz dar fac tot ce-mi sta in putere pentru aceasta fetita care e o dulceata.
emabucuresti
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Stiu ca era cineva care pomenise in capitolul trecut de un bebe bolnav care ar avea nevoie de ajutor.Imi cer scuze ca am uitat cine a scris despre asta si as vrea sa ajut si eu bebelusul. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
honey79 spune:
Salutare zuzici dragi.
Pe fuga scriu si eu un mesaj.
Andrew meu a papat azi iaurtel. Am gasit la magazinul de unde-mi fac eu cumparaturile, mai ascuns asa... printre tot felul de borcane si containere.... iaurt bulgaresc. E exact ca iaurtul nostru de-acasa!!!! Asa de mult ma bucur, caci nu are deloc aditivi sau alte cele.
Singur, iaurtul nu l-a vrut. A facut niste fete...de ti-era mai mare dragul de el. I-am bagat apoi o cutie de applesauce si asa a papat.
Ieri i-am dat banana de la Gerber pentru prima data, simpla..si nu i-a placut. Asa ca i-am amestecat-o cu piersicuta si-a papat.
Cred ca am sa incerc sa fac eu piure de banana, caci de la cutie nici mie nu mi-a placut.
Tot ieri, la masa de legume, i-am dat un borcanel stage 2 de veggies cu pui... deja combinate. L-a papat ca un haplea.
Asa de mult ma bucur ca nu e scarandiv ca mine si ca tac-su la mancare. Pana acum, doar mazarica nu i-a placut.
In rest, tipa, chiuie, vorbeste pe limba lui, canta..si ..din cand in cand mai spune "andru", "yeah","hi",sau...cu mainile in gurita...cred ca-si dirijeaza limbuta, ca sa formeze cuvinte.... "hello" si altele, pe care le asociez eu fie cu cuvinte in engleza, fie in romana.
Nu mergem de-a busilea inca, nu ne mai place sa stam in fundulet ci...doar in picioare,chiar daca .. nu avem nici o stabilitate si dansam lambada.
La cresa e un rasfatat.Mi-au spus ca e un copil easy si vesel si ca le e drag sa aiba grija de el.
Totusi, the down side... fiind in contact cu atatia copii, l-am luat de vreo 2 ori cu mucii curgand. Cred ca a prins un virusel ceva. Treaba e ca... in afara de mucisori, un stranut ici-colo si... ceva tuse..nu are alte simptome.
L-a pus insa pe sot la pat. Ma rog... nu la pat, dar...s-a imbolnavit bine, de a trebuit sa-l pun pe antibiotice.
In rest.... eu merg maine dimineata,dupa ce il las pe AJ la cresa...la dentist.
Iar marti, merg la un ultim interviu, cu Store Manager. Vedem de-acolo ce si cum.
Cam astea sunt cu noi.
Mi-am facut si livingul... da asa frumos, cu mocheta lila si perdelele in acelasi ton.
Mai vreau sa intru in camerea de oaspeti... ma bate gandul s-o vopsesc si pe aia... 2 pereti orange deschis... asa, luminos..si 2 pereti..un verde crud, pal.
Vedem cum ma descurc cu timpul.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
LaLa_20 spune:
Cyntia dece sa nu mai scrii despre cazul fetitei aici...pune la semnatura un scurt istoric sa vada si cine nu a vazut i vrea s-o ajute.Stiu ca si eu am intrebat de cum o pot ajuta,dar am facut niste cumparaturi si vreo 2 luni sunt rau cu banii...insa cum imi revin sau reusesc sa rup de undeva sar si eu cu ce pot,e o promisiune....
dar fa rost de documente si hai sa-i deschidem si noi un subiect si parca tot la umanitare e un subiect cu o lista unde fiecare doneaza ce are si poti posta si acolo,fetele de acolo sigur o v-or ajuta cu hainute,lapte sau pampersi...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
LaLa_20 spune:
uite te rog eu intra si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124705
sigur ve-ti primi ajutor....te rog eu,astept un raspuns,ma ofer sa mediatizam cat mai mult cazul,daca altfel nu pot ajuta momentan,dar daca am promis am promis si ma tin de cuvant...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
Mitsu-bishu spune:
'Na seara!
Ma bag si eu acum sa citesc mesajul tau, danonique, de la noua odisee!
Noi suntem pe aici, Ereena, si noi am devenit bbi de tsitsi, mama insista ca e de la dinti, care dinti... nici picior de! In fine, asteptam, asteptam, tanam, tanam...
gatta, ma intristeaza sa aud ca Saratelul iar are problemute, da' stiu ca o sa treceti de ele, ca de obicei!
Angi, da, am fost la Sibiu pe 18 iulie, la concert la Tiamat si Lacrimosa, yey! Si pe 19 m-am intalnit cu jelimoni, care, am mai spus, e o adorabila! Daca stiam ca e asa de draguta, ma autoinvitam cu Conrad cu tot, sa se cunoasca cu Roby! Asa... a trebuit sa ma cazez o seara la tatal lui C. ... A fost cam aiurea sa dau cu ochii de parintii lui, care habar nu au ca noi avem un bb, si care erau voiosi, nevoie mare
In fine, what's done is done...
Asaaaa... Ce mai voiam sa spun? Iar am uitat!
Aaaaa.... micsunea, miri, va astept cu PM-uri!
Si sa incheiem cu niste multumiri pentru un pont - 5 cereale de la Nestle, nu stiu cine a spus, scuzati memoria de gasca in deriva, incercam si d'astea, ca ne-au scapat...
Pupici si revin!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
ginnette spune:
Seara buna fetelor,
Am intrat sa vad ce-ati mai discutat;
despre branzica, si eu i-o pun tot in mixer, odata cu fructele si se face o pasta si ii place tare.
Am vazut poze cu minunile LaureiD - sunt adorabili
Noi stam prost la capit analize: urocultura repetata la Gr alex a iesit la fel: mai mult de 10000 de germeni si iar, flora microbiana mixta.![]()
Maine sun sa vad dak dr de la urologie este s-o vada.
La MEDLIFE abia miercuri am rezultatul.
din cauza asta, am o stare de kko
; am hotarat sa nu mai vin la intalnire - n-are rost sa va indispun si pe voi.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
mitsu cum ai facut cu lapticul lui C. doua zile??? i-ai lasat bibe??
eu habar nu aveam ca parintii lui nu stiu de bb .. si crezi ca nu ar fi bucurosi?? eu zic ca da .. dar este deciza ta daca le spui sau nu ..
mofturosu'
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
gabrittza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Seara buna fetelor, Am intrat sa vad ce-ati mai discutat; despre branzica, si eu i-o pun tot in mixer, odata cu fructele si se face o pasta si ii place tare. Am vazut poze cu minunile LaureiD - sunt adorabili ![]() Noi stam prost la capit analize: urocultura repetata la Gr alex a iesit la fel: mai mult de 10000 de germeni si iar, flora microbiana mixta. Maine sun sa vad dak dr de la urologie este s-o vada. La MEDLIFE abia miercuri am rezultatul. din cauza asta, am o stare de kko ; am hotarat sa nu mai vin la intalnire - n-are rost sa va indispun si pe voi.Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
roxana cum poti spune ca nu vrei sa ne indispui?sti ca noi suntem alaturi de voi si va iubim mult si vrem sa fim informate despre starea voastra.
.mai mult ca sigur intalnirea va fi miercuri si nici nu vreau sa aud ca nu veniti.mai ales ca eu nu va cunosc si as vrea sa vad si eu buburuza scumpa
si pe mami cea frumoasa 
hai fruntea sus!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

poze Daria 6 luni

Ellenuta spune:
zuzici, spuneti-mi si mie daca eva papa bine .. deci pe la 10 papa cam 200 g fructe cu cereale. la 14 papa cam 120 g legume cu carnita plus laptic de la mine iar pe la 18 mai papa 130 g fructe cu branzica si iaurt .. iar la 6 dimi si 22 papa laptic dar nu stiu exact cat.
eu cred ca papa cam putine legume .. dar nu reusesc neam sa trec de cele 120 g ... isi face sila si le vomita daca o pacalesc sa le pape ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Mitsu-bishu spune:
Hello, Ellenuta! 
Pai.... M-am muls de luni pana joi noaptea, ca vineri la 10:00 eram in tren... Dar tot nu i-a ajuns lapticul, erau vreo 800 de g daca imi aduc bine aminte, si a fost diversificat la greu bietul pui in astea 2 zile...
Cat despre parinti, eh, eu cred ca l-ar casapi pe bietul baiat; sunt destul de duri, in ciuda aparentelor. Plus ca tacerea mea face parte din pactul conform caruia l-am pastrat pe bby. E o poveste mai lunga
Oricum, nu as fi facut asa ceva, sa ma primeasca in casa lui si eu sa dau cu mucii in fasole, urata vorba, da' adevarata.
Anyway, merci.
Ma duc sa ma joc Travian 
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png