Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 13
xerxe2005 spune:
Aseara Razvan a facut 6-7 de la tatal sau la mine si era asa bucuros. Ne-a incantat pur si simplu.
Dupa regimul ala pe care l-a tinut, tot i-au iesit bubuite cu apa pe la glezne. Analiza coproculturii a evidentiat ca nu are paraziti intestinali, dar are candida. Medicul a zis ca bubitele nu de la candida le are. Nu stie exact de la ce ar putea fi. Mi-a zis sa nu ii mai dau apa de la fantana, ci apa plata, sa nu il mai tin descult si sa caut un detergent nealergenic. Stiti voi vreo marca de detergent potrivita pentru hainele copilului?
Mi-a dat trimitere la dermatologie la un doctor recomandat de ea ca fiind foarte bun. Vine saptamana viitoare din concediu.
Razvan Gabriel
xerxe2005 spune:
Nonna, Razvan inca se trezeste de cel putin 6 ori pe noapte si asta de cand a fost mititel. Vrea bibe, tzatza sau cateodata doar plange ca si cum l-ar durea gingiile.
Si ziua se trezeste dupa 40 minute de somn si daca sunt pe faza si percutez rapid cu tzatza, mai doarme 35-40 minute. Daca nu, se ridica in fundulet si striga/plange dupa mine.
Nu mai stiu ce sunt alea 2 ore legate de somn.
Razvan Gabriel
arhdy spune:
Buna dimineata.
Am reusit sa trec cu greu peste noaptea care a trecut. M-am simtit foarte rau. Am terminat tratamentul cu antibiotic si in loc sa ma simnt mai bine imi este tot mai rau. Ma doare carnea pe mine si tremur toata. Transpir in continuu si ma doare gatul cu urechi cu tot. Nu stiu ce sa mai fac. Printesa mea a foast si ea foarte agitata. Am schimbat-o de 2 ori ca transpira, dar nu avea temperatura si incepea pur si simplu sa planga de abia o linisteam. Nu vroia nimic, nici lapte , nici leganata. Asa se intampla de cateva nopti. Uneori face temperatura, dar nu mereu. Si nu reusesc sa o scap de diaree. Mai nou a inceput sa faca si noapte. Noroc ca o simnt imediat cand face si astfel o schimb imediat, ca pana dimineata s-ar face carne vie.
In ceea ce priveste pozele, mi-am adus aminte ca am facut mai demult un cont cu poze. Am pus acum niste poze de la 1 an. O sa mai adaug eu poze mai vechi ca sa completam albumul, dar vreau sa va dau link-ul si sa-mi spuneti daca vedeti pozele.
Multumesc si va pup.
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
Ioana75 spune:
La multi ani Maria si Maria!
Mai sint mamici care au desfiintat patutul de bebelus? Noi de 2 nopti am scos patutul smarandei, si i-am pus salteaua direct pe jos, sa poata merge la culcare cind vrea (incerc pe cit posibil sa dau copiilor o educatie Montessori, desi cu Smaranda nu prea am facut multe). Pare foarte fericita cu noul ei culcus, si dimineata vine bucuroasa linga salteaua noastra sa ne deschida ochii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ioanaiub spune:
xerxe2005 poti folosi (sper ca nu fac reclama) detergent dermalin sau teo bebe, eu am folosit cand erau copiii mai mici, acum le spal hainele cu detergent obisnuit si balsam de rufe dar le spal separat de ale noastre
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mamii spune:
La multi multi ani sarbatoritilor din ultimele zile
si in mod special La multi ani draguta noastra Adelicioasa multa fericire sanatate alaturi de parintii si fratiorul tau!
andutzy sper sa nu fie nimic serios.
mychydutza este super filmuletzul!
sandrinutza felicitari pentru petrecerea din tara!Asteptam poze cu Bianca
fetelor nushu nici alex nu este interesat de bagat cuburi etc..defapt lui nu ii place nici o jucarie:D dar face alte lucruri acre compenseaza zic eu gen: ishi pune ochelarii lu mamaie sau lu tati de soare la oki, invarte in oala cu o lingura de lemn, shtie sa scoata si sa bage de ex o sticlutza dintr-o cutie eu una sunt multumita si nu am cum sa il oblig sa stea sa se joace cu cva anume!
Luuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaa inca putin si vii :D
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
violetan spune:
La multi ani mariilor de madalina si blueiris! Sa creasca mari si sanatoase!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
brazuca25 spune:
La multi ani strumfilor nascuti ieri si azi!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mychydutza spune:
arhdi, se vad pozele! sanatate multa amandorura! da ce-ai patit? ai racit? of, racelile astea de vara sunt cele mai pacatoase. eu ma chinui cu nas infundat si dureri de cap de mai mult de o saptamana.
ioana eu n-am desfiintat patutu, dar deocamdata nici utilitate n-are: andrei doarme cu mine in pat de cateva luni. am tot zis ca nu fac asta dar n-am avut incotro: adoarme doar la san , e greu ca bolovanu' si ca sa-l tot pun in patut si sa se trezeasca si sa o iau de la cap cu adormitu......m-a omorat de spate, asa ca am cedat si il culc cu mine. nu stiu daca am facut bine dar era singura alternativa la durerile de spate.
xerxe ziceai ka vrei sa renunti la alaptat pt ca fam te acuza k e prea atatsat de tine. si eu am "experimentat" aceiasi "sustinere" inclusiv din partea sotului. ce am facut? pe soacra am invitat-o sa vada cum se incdide usa pe dinafara si pe sotz l-am.......ignorat. la o adika e copilu meu si nu ma poate sili nimeni sa fac ceea ce nu vreau.cea mai noua gaselnitza e ca (citez din intzelepciunea matusii sotului): "dupa un an laptele e amar si poate sa-i provoace copilului boli de sange, gen artrita".(si asta a auzit-o de la o doctoritza) doamneeeeeeee mare e gradina ta!!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
brazuca25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ..........cea mai noua gaselnitza e ca (citez din intzelepciunea matusii sotului): "dupa un an laptele e amar si poate sa-i provoace copilului boli de sange, gen artrita".(si asta a auzit-o de la o doctoritza) doamneeeeeeee mare e gradina ta!!!!!!!!! |
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri