Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza ...(citez din intzelepciunea matusii sotului): "dupa un an laptele e amar si poate sa-i provoace copilului boli de sange, gen artrita".(si asta a auzit-o de la o doctoritza) doamneeeeeeee mare e gradina ta!!!!!!!!! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |

Deci mor! Mai Mihaela tu vrei sa omori copilul mai! O sa ma intorc in urma sa vad filmul, dar n-am sonor la serviciu.
Diana/Arhdy sanatate multa.
Fetelor multumesc de urari si cele facute aici si cele telefonice si cele pe YM. Mi-au dat lacrimile de cate prientene am, va imaginati cum e departe de tara si pot spune ca nu m-am simtit singura. Va iubesc sunteti niste dulci.
Da Mamii mai am putin si vin, martea viitoare seara ajungem. Sa-mi lasi un nr de tel pe pm. Intre timp saptamana asta voi cunoaste o Ingrid frumoasa si o mamica Cristina la fel de frumoasa.
Azi e SF Maria? Ooops am uitat sa o urez pe mama. La multi ani Mariilor de pe Forum.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Ooops deci nu e sf Maria ci e
La multi ani la implinirea unui anisor Maria si Maria! Sa fiti fericite alaturi de mami si tati
arhdy spune:
Multumesc mult. Din pacate nu mai rezist. Sunt bonava de 2 saptamani. Am fost la doctor si am facut tratament cu antibioti. Am terminat acum 2 zile si in loc sa ma simnt mai bine ma simnt mai rau. Nu stiu ce sa fac. Acum am si temperatura si ma doare gatul si urechile de nu mai pot. Nu mai spun ce ma doare tot corpul si imi este frig.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
violetan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arhdy Multumesc mult. Din pacate nu mai rezist. Sunt bonava de 2 saptamani. Am fost la doctor si am facut tratament cu antibioti. Am terminat acum 2 zile si in loc sa ma simnt mai bine ma simnt mai rau. Nu stiu ce sa fac. Acum am si temperatura si ma doare gatul si urechile de nu mai pot. Nu mai spun ce ma doare tot corpul si imi este frig. Diana si Cristiana Maria (30.07.07) |
Offf, saracutza de tine! Multa sanatate! Ai incercat ceva leacuri babesti? Adica daca de-astea alopate nu merg, poate merg alelalte gen ceai de ceapa, cartofi pe gat etc...
si fa-te bine repede de tot!Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
Timi07 spune:
La multi ani Maria&Maria!!!
arhdy multa sanatate.
mychydutza ce matusa inteleapta hahahaha uite asa mai invatam si noi cate ceva. Am vazut filmuletul cu Michydutzul mic, e super strumful cum danseaza.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Poze
La saptamana 51 puteti vedea ca am avut cateva zile de semi-vara.
Ieri am gasit-o pe Sophie foarte bucuroasa, deci i-am placut la wobblers. Pe drum catre casa ii saluta pe toti: hiya chiar daca nu se uitau la ea. Sper sa fie la fel de entuziasmata si azi si sa si doarma pe saltelute cu ceilalti copilasi.
Ioana imi place foarte mult ideea de-a dormi copilul pe salteluta.
arhdy spune:
Multumesc. Din pacate nu stiu ce sa mai fac. Mi s-a spus ca mai bine sa cer trimitere la infectioasa si sa fac o analiza in gat. Nu stiu ce sa zic si nici nu am timp si putere sa stau pe la doctor
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
CarlaV spune:
Maria!
Maria!
Ioana, si noi cochetam cu ideea de a inlocui patutul Sabinei cu altceva, dar am fost la Ikea si n-am gasit unul care sa ne fie pe plac. Ideea cu aceeasi saltea pusa direct pe jos e excelenta, asa dormim si noi, dar se pune foarte mult praf pe jos, trebuie sa spal in fiecare zi, si nu prea reusesc
. Noi avem canapea joasa si fotoliu la fel, extensibile amandoua, uneori se mai urca pe canapea si doarme asa la pranz, ne gandim sa lasam fotoliul extins doar pentru ea, ca ii place mult. O sa-ti spun cand am reusit sa facem trecerea, nu ne grabim prea tare.
Samadhi trebuie sa apara astazi la stirile de la Antena1 si Antena3 cu proiectul Algordanza.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Timi deci poza asta este superba
De cate ori va vad imi fac planuri de vizita. Cred ca venim pana la anul nou. Sa imi recomanzi atunci ce zona e frumoasa si unde sa tragem un b&b ceva. Am vazut ca avem caruturi la fel, ceva feedback? Eu sunt tare multumita momentan insa il am doar de o sapt.
Timi07 spune:
Luna in sera aia de poze nu-ti zic ce facea Soph....![]()
Caruciorul e super-ultra ma enerveaza doar pe suprafete lucioase si cand sunt grabita si cobor de pe borduri, era mult mai practic cel cu 3 roti in cazul asta(mai ales ca erau mari).
In pozele cu tzepele rosii,in stanga sunt studiourile U2. Imi zici cand veniti si ma interesez de ce vreti.