Strumfi de un an (iul-aug 2007) (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc mult fetelor. Din pacate am terminat programul asa ca o sa incerc maine, ca acasa cu strumfita mea nu am timp.

Va pup si va urez o seara placuta.
Mai vorbim maine.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Aaa... uitam sa spun ca am vazut pozele minunatei familii a lui Nikole: Albastrel este o frumusete de baiat, seamana leit cu mamica lui care zambeste angelic! Ma bucur ca ati petrecut frumos, felicitari micului motat (sau dez-motat ).

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

uitam:am ras cu lacrimi de andrei,michy e demential!
nikole sunteti tare frumosi,nu stiu de ce nu zambestiin poze(nu am fost pe faza)dar fetele au dreptate e pacat!
otilia sti ceva de ashera?am sunat-o dar nu raspunde si nu a mai scris de fff mult timp....sper ca sunt ok...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

diane_dun lasa ca o scoatem noi la capat cu tatzao-dependentele noastre.

Am fost la cresa la fiica-mea si mi-au zis fetele ca nu mai vrea in camera bebeilor dar nici sa doarma pe saltelutele de la woblers. Clar ar trebui sa faca o grupa pe gustul ei!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am ajuns acasa.

La multi ani Rares, Maria si Andreea Va doresc si voua ce le doresc copiilor mei, sanatate multa, noroc.

Anto stai linistita am vb la dr si ai nostri sunt ok, sunt altii mai precoci. A pus-o sa se joace acolo canumite chestii si a zis ca ea la varsta asta vrea sa vada ca apuca cum trebuie cu manutele nu sa puna forme in locul lor. Bine am discutat mai multe, cum copiii se concentreaza pe un anumit lucru si Adelise clar vrea sa mearga si de aceea nu e interesata de jucarii.

Jadi te-am sunat dar n-ai raspuns.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

.

P.S. Gandeste-te ca daca era racit saptamanile astea, tot nu-l vaccinai

gata, mi-am linistit constiinta incarcata.......saru'mana!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Va trasmitem si noi "La multi ani!" bebicilor care au implinit anisorul si va asteptam pe toti la petrecerea noastra din 23 august(ziua lui e in 21,dar...)!!!!!!!
Nu avem nici un dintisor,mergem daca ne tinem de mobila si papam mult si bine(iubim la nebunie pepenele).

Aveti aici poze noi si cateva filmulete!Va las sa il descoperiti pe Chris!!

http://www.dropshots.com/catalinap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Desi e trecut de 12, la UK nu e, asa ca apuc sa urez si eu un calduros: La multi ani, Adelise! printesa mult dorita si asteptata de Luna! Sa fie sanatoasa, fericita si implinita!

Nu pot sa te uit, Luna, cum te chinuiai sa afli ce ai in burtik si ne rugam toate sa fie fetita!! si uite ce comoara ai acum!

Si am mai vazut poze cu Nikole si familia ei frumoasaaaaa!!! ALbastrel e o minune de copil!
Sper sa apuc sa recuperez la poze, dar maine, ca acum nu mai pot! si Strumful meu parca vad ca-mi da iar trezirea maine la 6.30!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

Va multumim frumos pentru felicitarile transmise printesei noastre.Stiu ca nu am mai scris de foarte multa vreme dar sa stiti ca va citesc constant.Sunt la zi cu toate evolutiile fiecarui bebelus din strunfarie, cu toate pozele ce le pot vedea aici,ca nu am reusit sa aflu si eu parola de la mailul comun si atunci ma delectez cu pozele puse aici pe forum. Noi am sarbatorit in avans ziua mariei Bianca in maramures acum 2 saptamani cu familia mea pentru ca am fost in concediu pt 2 saptamani,iar azi,ca si mamii ,doar noi trei.Motul trebuie sa i-l luam abia cand se va indura nasul sa vina la noi in Spania,momentan muncind in tara lunei,in Anglia,doar de o luna asa ca rabdare...fara tutun..pana se pune pe picioare,sper nu mai mult de o luna.Atunci va fi si alegerea "viitorului" de pe tava cu obiecte. Maria Bianca se incadreaza in grupa copiilor normali pt varsta ei, adica merge bine de o manuta, dar singura, asa cand uita de noi si mai face cativa pasi.Zice o gramada de lucruri si este fascinata de tatal ei pe care-l striga si in joaca si in serios,mereu.Eu sunt pe planul 'spe,doar cand e nevoie de tzitzi sau cand ia vreo lovitura.A marcat ziua ei de nastere cu o cazatura din pat taman dupa ora 12 noaptea,ca doarme inca in pat cu noi.Cum nu muncesc mai profit de timpul petrecut impreuna zi si noapte.Ca apoi destule nopti o vom astepta sa vina acasa de pe la petreceri si de pe la prieteni,eu ma bucur la maxim de ea acum cat o mai pot prinde si tine in brate.Sa stiti ca va consider ca a doua mea familie, cum adoarme puiu seara cam pe la 10 jumate,sunt gramada pe forum...si ziua cand mai prind... tot in timpul somnului ei.De mancat mananca 3 mese si in rest tzitzi pe care o striga cand ii este foame sau doar dor de ea.Cam atat despre noi,Urmeaza intr-un viitor nu stiu cat de apropiat inca, sa ne mutam in Barcelona,este a doua oara anul acesta cand schimbam orasul,va fi iar greu o perioada, dar promit ca va citesc cum pot,din scoartza'n scoartza.
La multi ani tuturor puiutilor ce au sarbatorit anisorul si la fel si celor ce-l vor implini. Va pupam din tarile calde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

- eu una mareee.

Am vazut ca mai sunt copii care nu merg dar copii care se trezesc de n-ori pe noapte mai sunt?
Andrei al meu se trezeste sa manince lapte la sin, la bibi, sa bea apa, se trezeste ca nu-i comvine pozitia de somn sau ca nu se poate dezveli.
Asa ca ma trezesc de parca n-am dormit.Noroc ca nu-s o persoana careia sa-i placa somnul.

Altceva- nu-i mai place sa se joace cu jucariile lui. Nu poate Vlad sa se joace cu o jucarie ca incepe sa pliga si sa dea din minutze c-o vrea el . Si da-i urlete pina il rog pe cel mare sa i-o dea si lui putin.
Mai nou nu mai manica pasat. Asa ca nu mai maninca iaurt si cereale.Vrea doar bucatele. Si mincarea noastra.Mincare de la noi ii dam - de fapt mincam noi mincare de-a lui.Mai punem noi sare dupa ce-i scot din oala pentru el.
Aseara a mincat struguri cot la cot cu frate-su. Nu stiu daca are voie cu semintze dar erau asa frumosi mincind din aceeasi farfurie.(nu-i chip sa maninci ceva fara sa-i dai si lui).

-sarbatoritilor din zilele acestea.
Adelicioasa.Sa fii fericita si parintii tai la fel.
Una-Runa- Miruna. Stiu ca ziua ta a fost mai demult dar eu n-am fost prin zona pentru urari.Dar sa stii ca m-am gindit la tine. Lia.

Mergi la inceput