Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Truli imi pare rau ca suferi. Dar trebuie neaparat sa desfunzi ca altfel faci mastita. La mine n-a mers pompa cand erau canalele infundate. Numa cu seringa am reusit, cum a zis Boti. Deci masezi sanu bine de tot cu ulei ceva ca sa alunece, apoi tragi o data sau de 2 ori cu seringa. Apoi repeti pana nu mai e sanu tare si noduros. Dureaza vreo 2 ore si doare ca naiba dar crede-ma ca e de preferat decat sa ajungi sa faci mastita. Iar de masat roaga pe cineva (sotu sau mama) ca tu nu prea ai pozitie. Multa bafta
Cuscri suna-ma draguta ca nu-i bai, si mie imi prinde bine sa mai schimb o vb cu vreuna din voi ca si io am stari din astea.
Si io folosesc apa plata la ceiut, ii dau rar dar niciodata cu apa de la ghiuveta. Miroase a clor de la o posta.
Am pus poze noi cu Filip pe Picassa.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, vazut Garga in pozele de la semnatura! Mai, e fantastica !

Ankule,
vazut si fetele tale superbe la semnatura !

Io nu-i pun caciula afara sau in casa. Dupa baie 5 min si atat. Si stam si cu geamuri deschise.

Ilinca mea are program de plans acum , asa ca va las.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Noi afara ieseam la plimbare fara caciulita si a inceput sa curga un ochisor. Am stat vreo 2 zile in casa si am vazut ca-i trece, deci nu ies fara caciulita acum. Noi si din maternitate am iesit cu mici probleme la ochisori, in post-operator aveam aer conditionat, iar in salon aveam patul langa geam. De vreo infectie nu era vorba caci am facut cezariana. Si dupa baita ii pun caciulita si o tin pana se trezeste, iar peste zi stama fara caciulita si cu geamul deschis la maxim

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna fetele,

Am ajuns si noi in sfarsit acasa ieri seara! Multumim frumos pt urari si Diarux multumesc pt poezie

Noi suntem bine, ne adaptam la viata in 4 Mai multe va povestesc maine, azi m-am invartit prin casa incercand sa ma organizez, vad luminita de la capatul tunelului...

Va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie parola de la mail-ul comun si de la album sa pot pune ceva pozici cu niste falcute mici si dulci

Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi mari si frumosi!

Revin

Madalina, Sonia si tot Julia Sara

"D" day has come and passed...(+1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Este cineva din sectorul 6? Unde trebuie depuse actele pentru alocatie , trusou si prima aia de 230. Si cate zile trebuie sa fie prenatalul+postnatalul - 126? Eu sunt singurul angajat si astia la mine la servici nu sunt la curent cu toate astea si ma enerveaza ca-mi fac ei legile.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

intru fuga fuga sa urez si eu LA MULTI ANI ! SCUMPELOR NOASTRE THEODORE! fie ca sfanta sa vegheze asupra voastra!

LA MULTI ANI ALESSIO! sanatate si multe bucurii!

bbelusii si cate o pt fetite!

MINA FELICITARI! SA VA TRAIASCA FETITA!
(fetitele noastre vor avea acelasi nume)

eu am fost azi la control, totul e ok, mai merg marti si apoi vineri e marea intalnire!

dia bine ca te-ai linistit!

sun ! ma tot uitam in poze la usile tale din apartament si mi-au placut mereu.acum am descoperit ca si eu mi-am luat de la aeeasi firma(difera modelul si cul)

bujo da eu fac rahi cu epi, sper sa fie bine

cris astept poze noi cu mihaita!

mada f dragute canapelele!of abia astept sa fie gata si casa
mea

ana mortala invitatia! super, super

gata va las, ma duc in pat ca sunt franta, am alergat toata ziua!

M.A. 37s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 8 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna searaaaaa,

In sfarsit:) Zic asta pt ca am umblat teleleu si ma dor picioarele de mor (noh, mi-am pierdut antrenamentul) Astazi a iesit tati singurel cu maimutza, mami a avut liber:)

Anna hai sa-ti povestesc nitel. Deci Galu, din cauza ca a fost ventilata mecanic atata vreme (vreo 10 zile), are un risc mult mai mare decat ceilalti copii sa dezvolte raceli mai agresive si in fine, toata gama pana chiar la astm. Si cu toate astea, eu nu-i pun caciula. Nici macar dupa baita. La noi caciulile sunt pt amuzament si pt poze. In casa sta in body cu maneca scurta sau tip maieu. Afara o scot la fel, numai ca-i mai pun sosetele cand avem o tinuta mai speciala (tip rochita, de ex). Caciulita am folosit aseara, cand am iesit cu ea in marsupiu ca sa-l testam si batea un vant de te darma. Si atunci am zis sa-i pun un fes. Dar in rest stam foarte dezbracate, noi geamurile le inchidem cred ca de 2-3 ori/an, cand e furtuna sau ceva, AC-ul merge (e drept ca nu in dormitor la ea) cam 12ore/zi. Si vad ca totul e in regula. Prefer sa fiu chiar un pic la extrema astalalta, nitel dezbracata, ca s-o calesc si sa-i fortez organismul sa lupte si sa fie puternic. Deci NU, nu esti exagerata! Este MAMA puiului tau si TU stii cel mai bine cat/ce si cum! Sa nu te indoiesti de asta!

Multumim inca o data de urari! Sunteti fenomenale!

Mada, Rux ca vaz ca tot aveti probleme cu lista. Ma uitam inttr-o zi si am vazut ca Marina era de doua ori trecuta in lista. Si la Dma tot carucior albastru apare.

Monica super tare ca avem aceleasi usi. Ma rog, cu mici diferente. Eu le-am vrut musai de nuc si a trebuit sa lucrez mult la mobilare&stuff, astfel incat parchetul de cires si usile de nuc, sa nu fie ceva ametitor.

Madalina bine ati venit acasa!

Denisa noi primim cu drag pe orice mamica. Te vei integra repede, o sa vezi!

Gally eu stau in sect 6. Stiu ca sotul meu a fost la sediul de la Orizontului. N-as sti sa-ti spun prea multe, pt ca eu nu m-am invrednicit sa merg sa-mi iau banii, sa depun bla bla-urile alea.

Vazut Filipanu meu iubit si cazut in indragosteala. (pana se prinde fii-mea, ma indragostesc io:) )

M-a lasat neuronu'. Ma'c sa vad ce paste mi-a comandat barbatu, sa le halesc si mai vin!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Salut fetelor!

Am ajuns si noi acasa in duo azi...am nascut natural duminica 03.08.2008 la ora 15 un strulut de 3,300 kg, de 53 cm, Apgar 10/10 sanatos tun si exagerat de papacios.
Multumim de incurajari si urari!
Despre cum e cu noul statut de mamica? Nu mi-as fi putut imagina vreodata ca un copilas poate sa iti de-a sentimentul suprem de implinire atat ca femeie cat si ca si cuplu...e de-a dreptul fabulos... privesc chipul micutului inger de langa mine si parca nu imi vine sa cred...e o minune...de cand am nascut nu ma satur sa-l privesc...of, dar mamicile sigur ma inteleg...! Iar pentru viitoarele mamici un sfat: traiti din plin fiecare moment, sa nu va fie frica, veti trai cele mai profunde sentimente din viata voastra!
Acum cand ma gandesc pentru mine chiar si travaliul si nasterea care a durat doar 7 ore dar a fost al naibii de dureros, a fost mai mult decat minunat...chiar imi pare rau pentru barbati ca nu pot sa experimenteze asa ceva...si de data asta nu vorbeste sadica din mine!
Asa de multe as avea de povestit, dar sunt franta, asta mic a stat ventuza toata ziua pe tatucale mele...acum a adormit...dar imediat ii iar fomica- a, avem laptic mult, mult!

O sa revin si cu povestea a nasterii.

Vesti despre Cami si micutul Darius? in continuare pentru ei.
Sper sa reusesc sa citesc din urma...

Simona Bogdan Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am facut vaccinul si bebe urla intruna...i am bagat un sfert de supozitor novocalmin,ca nu stiu ce sa i mai fac...febra nu are,dar pare sa l doara piciorul cu intepatura,dar f tare,ca urla rau de tot...of,am zis sa i cumpar vaccinul chiar daca stau f prost la capitolul finante,tocmai sa evit reactiile adverse pe care le da vaccinul de stat...cris facea mereu febra si nu mai manca o saptamana...dar parca niciodata nu a urlat asa rau dupa vaccin...

l am si cantarit,are 5650kg,la 2 luni jumatate.s a nascut cu 3940kg,dar in spital a scazut 400grame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

STRULUTA , bine ca ai aparut maica! nu stiam nik de tine. si nu akta, da facausem poezica si nu aveam datele. Iaca acusica o scriu.

ARIADNABR, DMA

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput