Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Ruxandra ms merg acuma sa modific inainte sa plec.
Ce id de mess ai? sa vedem poate facem ceva cu ideea aia cu link-urile ca vad ca este iconitza de link direct la mesaj.
Mami de printese
Ari si
Ami
boticelina spune:
Cami poti incerca sa le desfunzi mulgand sinul cu mina, sprijini sanul dedesupt cu cele 4 degete iar cu degetul mare apesi tare la jumatatea distantei dintre marginea areolei si sfarc. (adica nu trebuie sa tragi de sfarc ci sa apesi in vecinatatea lui, sper ca am explicat bine). Doare de mori, dar trebuie sa insisti pina tasneste laptele in fir, ca la vaci. Io am stat cu un prosop imens pe picioare si cumnata mea ma mulgea ca io trageam ca proasta de sfarc.
Sau metoda 2, a lui Bujo, cu seringa. Iei de la farmacie cea mai mare seringa (din alea de 24 ml) ii tai varful unde vine acul, scoti pistonul si-l bagi pe capatul taiat, pui capul gol pe sfarc si tragi cu vointa. Uite, la Bujo si la Dia doar asta a mers. Si masaj pe sani in ambele cazuri, dinspre axila spre sfarc.
Si mai e metoda nr. 3, Anaxena, cu pompa tip seringa de la Chicco.
Anna si eu o tin fara caciula, stau cu geamul deschis non stop, dar afara ii pun un fes pentru ca la noi bate vantul de te spulbera si Garga cand da de vant se face ghem, se stramba, o deranjeaza. Si mai tinem caciulita cam juma de ora dupa baie, cat suge, apoi cand o pun in cosulet i-o scot.
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
diarux spune:
MADA id-ul de mess e acellasi: diarux
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
sursula spune:
ANKA-ce m-am distrat cu Eliza!:)
ANA-o invitatie speciala pentru o MARIE speciala!Super!
SUN-folosesti apa plata de la Humana sau de la Dorna?Data viitoare si eu sunt hotarata sa nasc la Polizu.Am stat cu mare frica pana la final sa fie totul bine,din cauza ca optasem pentru privat.Dupa cum stiti,eu urma sa nasc la Euroclinic.Am fost la doctor la control,am fost asigurata ca bebele nu mai are cordonul in jurul gatului,eram fericita si asteptam data de 5 pt cezariana.Pe 29 am fost la o noua ecografie la Medlife(aveam o programare mai veche) si..inima baietelului meu batea cu 210 batai/min.Dr de la Medlife la care mai fusesem la control mi-a spus ca ma opereaza pe loc.Si asa a scapat teafar tudorel.De ce ii batea inima atat de rau?Pentru ca AVEA IN CONTINUARE DUBLA CIRCULARA+NOD CORDON!!!!!N-am sa uit cuvintele dr:"Daca mai asteptai,puteam sa nu ne mai bucuram de tipatul lui dupa ce il scoteam"Deci,cam asta e experienta mea cu Euroclinicul....Acum,gata,suntem bine!!fug la bebe
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
oanasm spune:

aveti spor la scris..nu gluma! ![]()
felicitari mina si dana, sa va traiasca bebelusii sanatosi si necoliciosi!
La multi anisori bebeilor sarbatoriti! si un pupic dulce de la mine!
mada fff faine canapelele1 imi place tare mult cum arata!
penashii de pe picassa!!!!!!!! 

de fiecare data imi fura ochii minunatiile astea ale voastre! sa fie sanatosi dragii de ei!
sunisor
(nu exista emoticonu' pt pupicul pe care ti-l dau io
)
boti
merci ca ai trecut in reista metodele mulgatoare
..am luat aminte
just in case! aa..si noi tot carusel ca al vostru avem..tocmai ce l-am montat cu tati ![]()
noi suntem bine..am fost azi si am luat ceai granule de la humana pt lactatie...si am aranjat cu tati coltisorul puiutzului drag 
Oana
37+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
Ma chinui de juma de zi sa scriu pe forum
, ba mi se reseteaza calculatour, ba forumu' merge ca naiba...
Deci, incepem prin a felicita puisorii care astazi isi serbeaza onomastica( Thea de Sun si Teodora de Motanik ) si aniversarea, bebe Alessio de Dana!!! LA MULTI ANI!!! Sa va traiasca puisorii, sa fie sanatosi , cuminti , necolicosi si sa aiba parte de lucruri frumoase!!!

DANA, felicitari mamico!!! Refacere rapida si laptic muuult pt bebelina!!!! Clara Andreea, bun venit pe lume!!! Sa fii sanatoasa, cuminte , papacioasa si necolicoasa!!!
Mina, felicitari!!!! Refacere rapida si laptic muuult !!! Andreea Maria, bun venit pe lume puiutule!!! Sa fii sanatoasa, cuminte, necolicoasa si papacioasa!!!
Mada, sa stapaniti sanatosi canapelele.
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Didi81 spune:
Si eu am biberon Tommee Tippee, de la pompa. Ii place cel mai putin, normal, ca nici la san nu vrea
.
Anna, si eu zic ca nu exagerezi. Si noi dormim cu geamul deschis si iesim afara cu capul gol, doar e asa de cald afara... ![]()
Didi
de Aida Maria
M&M spune:
Oana, sa iti spun cum a fost la mine cu lactatia...NU am luat nimic inainte de stimulare a lactatiei, iar a doua zi , seara, dupa ceza a inceput sa imi curga , putin cei drept , colostrul...a treia zi dupa ceza deja aveam sanii plini ; am tras si cu pompa si l-am pus si pe bebe la san vreo 10 min ...Acum avem laptic , numai ca la un san nu am mamelonul prea bine format si se cam chinuie bebe sa suga...

Cristina
M&M spune:
Sursula, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva....Acum am inteles cum de ai nascut la Medlife, ca stiam eu ceva legat de faptul ca vrei sa nasti la Euroclinic. Dar, cel mai important , bebe Tudorel e sanatos!!!!
Cristina
Serenity90 spune:
Buna fetelor! Eu sunt noua pe aici dar desi nu prea am scris ( decat de 2 ori pana acum
) va citesc mereu si imi dau seama k sunteti niste mamici super, deosebite cu suflet mare...si va cunoasteti asa bine intre voi k ma simt oarecum aiurea sa ma bag in seama
am vazut si pozele cu bebeii vostri sunt niste scumpici si uitandu-ma la ele ma fac mai nerebatoare k sa-mi tin si eu gandacelu in brate si parca astea 2 saptamani,care teoretic le mai am, sunt o vesnicie! Sper k o sa ne cunoastem mai bine, si sunt sigura k dupa ce voi naste o sa va asaltez cu intrebari ![]()
Va pup si va doresc sanatate si voua si la pitici, si la viitorii pitici si la multi ani celor sarbatoriti !!
Denisa
bb Raducu